15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

3D -tulostinvaihtoehto tyhjiössä – FormBox

Vaihtoehto 3D -tulostimelle - tyhjiömuovilaatikon suunnittelu

Kiitos laskin ja 3D tulostin Periaatteessa voidaan luoda mikä tahansa mielikuvituksellinen kolmiulotteinen muoto. Kaikki eivät kuitenkaan voi käyttää tätä tekniikkaa tai ei yksinkertaisesti kannata oppia kaikkea tätä, jotta voidaan kopioida malleja muutamassa numerossa. Uuden muodon luomisen sijaan yksi vaihtoehto on kopioida se, käyttää sitä mallina ja tehdä siitä valettu muoto.

3D -tulostinvaihtoehto – luo muotti nopeasti tyhjiöllä

3D-tulostin-vaihtoehto-tyhjiö-lomake-laatikko-elävät-tarvikkeet-näpertely

FormBox on pöytälaite, jota on erittäin helppo käyttää. Ensimmäinen askel on löytää haluttu objekti, jonka haluat kopioida. Voit myös muotoilla sellaisen esimerkiksi perunoista. Sitten esine puristetaan kiinteällä muovikalvolla tyhjiössä ja sen muoto paljastuu.

3D -tulostinvaihtoehto FormBox – yksinkertainen ja mielikuvituksellinen

3D-tulostin-vaihtoehto-tyhjiömuotoinen laatikko-elävä-lisävarusteet-luova

Alipaine syntyy kotitalouksien pölynimurilla ja muovikalvo lämmitetään haaleana niin, että se voidaan vetää esineen päälle. Luodaan passiivinen lomake, joka voidaan täyttää sementillä tai muovilla ja jota voidaan käyttää eri tavalla.

3D -tulostinvaihtoehto – luo pieniä esineitä itse ilman tietokonetta

3D-tulostin-vaihtoehto-tyhjiö-lomake-laatikko-toiminto-muotti

Yhdessä 3D -tulostimen kanssa ei ole rajoituksia, ja voit suunnitella objektin tietokoneella, tulostaa sen kerran kolmiulotteisena ja tuottaa sen sitten useissa numeroissa. Laite soveltuu kuitenkin vain pienille tuotteille, eli pienemmille kuin noin 20 x 30 cm.

Luo kolmiulotteisia malleja kotona

3d-tulostin-vaihtoehto-tyhjiö-lomake-box-fromguss-tee-se-itse

Tämän pienen laitteen avulla ei ole enää kysymys siitä, mitä antaisit hyvälle ystävälle hänen tulevaa syntymäpäiväänsä varten. Suklaapatukoista istutusastioihin voit tehdä pieniä lahjoja omalla henkilökohtaisella linjallasi.

Muotti 3D -tulostuksen sijasta

3d-tulostin-vaihtoehto-tyhjiö-muoto-laatikko-betoni-sementti-kaataminen

Itse muottia voidaan käyttää tuotteena. Objekti tulee kopioida vain molemmilta puolilta ja yhdistää sitten. Tästä voidaan tehdä esimerkiksi hauska pieni seinävalaisin. Erilaisia ​​muovilevyjä voidaan käyttää myös, jos vaaditaan suurempaa paksuutta.

Tee pieniä luomuksia itse – ainutlaatuisia lahjaideoita tai kodin lisävarusteita

3d-tulostin-vaihtoehto-tyhjiö-lomake-laatikko-kylvökone-mini

Kickstarter -kampanja käynnisti tyhjiönmuodostajan tuotannon ja yli kaksinkertainen määrä kerättiin vain yhdeksi päiväksi. FormBox on saatavana tänä keväänä noin 349 dollarilla.

3D -tulostinvaihtoehto – pöytälaite ja pölynimuri vaaditaan

3d-tulostin-vaihtoehto-tyhjiö-lomake-laite-yksinkertainen muotoilu

Laite toimii sähköllä ja tyhjiön luomiseksi se on liitetty kotitalouksien pölynimuriin. Liitäntälaajennus tekee jokaisesta pölynimurista sopivan tähän.

Luo muovimuotti tyhjiöllä

3d-tulostin-vaihtoehto-tyhjiö-lomake-laatikko-suklaa-lahjaidea

Periaatteessa kaikki voidaan kaataa luotuun muottiin ja käsitellä sitten haluttaessa. Henkilökohtaisen suklaapatukan luominen erityisesti rakkaalle on erittäin mielikuvituksellista. Pienillä koristeellisilla kirjaimilla voit kirjoittaa onnittelun tai kohdehenkilön nimen ja antaa sitten kolmiulotteisen kortin.

Kopioi pieniä kolmiulotteisia esineitä

3D-tulostin-vaihtoehto-tyhjiö-lomake-lahja-ideat-luova

Kaikki tuntevat itsensä erityisiksi tästä koskettavasta eleestä. Mutta voit myös helposti luoda lisävarusteita itsellesi, joita täsmälleen samoja ei löydy markkinoilta. Katso tarkasti, miten se toimii, ja inspiroidu siitä!

FormBox toimii näin

FormBox Set on ostettavissa

3d-tulostin-vaihtoehto-tyhjiö-muotti-laatikko-tee-muotti-itse

* sivustolla FormBox saat lisätietoja siitä

Previous Post
Kotitoimiston organisaatio: Kuinka saada järjestys kotitoimistoon!
Next Post
Opas täydelliseen Koi -lampiisi eri puutarhatyyleissä