15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Laajennettava pöytä “Kitka” poikkeuksellisella muotoilulla

Laajennettava pöytä

Tämän poikkeuksellisen huonekalun luomiseksi suunnittelija Thomas Heatherwick käytti hartsilla kyllästettyä paperikangasta. Tämä luo ainutlaatuisen hilarakenteen ja saavuttaa yllättävän kevyen. “Kitka” voidaan muuntaa ja tarjoaa kaksi pöytäkokoa yhdessä. Laajennettava pöytä, joka ei ole kuin mikään muu.

Laajennettava pöytä “Kitka”

Laajennettava pöytä

Nuori suunnittelija esitteli ensimmäistä kertaa konseptinsa laajennettavasta pöydästä, joka voidaan mukauttaa käyttäjän tarpeisiin hetkessä “Frieze” -taidemessuilla Lontoossa. Poikkeuksellisen huonekalun muodostava ristikkomainen rakenne mahdollistaa sen vetämisen ulos ja siten kahden koon käytön. Suunnittelija on jo työskennellyt muiden huonekalujen kanssa, joiden muoto ja tarkka muotoilu mahdollistavat sen vetämisen & Co. kokeilee. Se toimi parhaiten pöydän kanssa.

Laajennettava pöytä

“Kitka” -taulukot muodostavat yhteensä 61 liuskaa, jotka on valmistettu hartsilla kyllästetystä paperista. Ne määritetään käsin ja asetetaan oikeaan asentoon. Jos vedät vastakkaiset pöytäjalat erilleen, pöytä laajenee. Taulukko muuttuu pienemmäksi, jos työnnät taulukon kahta reunaa samanaikaisesti keskiakselin suuntaan. Molemmissa versioissa pöytä säilyttää mittasuhteet ja soikean muodon.

pöytä laajennettavissa minimalistinen soikea

“Kitka” -materiaali on kestävämpää ja vakaampaa hartsikyllästyksen ansiosta. Prosessi löydettiin 1900 -luvulla ja sitä käytettiin pääasiassa teollisiin tarkoituksiin. Juuri poikkeuksellinen materiaalien käyttö antaa pöydälle tämän erityisen tunteen ja takaa vakauden, suuren kestävyyden ja vaikuttavan kevyyden samanaikaisesti. Taulukosta on saatavana kaksi värivaihtoehtoa: musta ja vaaleanharmaa ja keltaiset liuskat.

pöydän laajennettavat suunnitteluprofiilin aluslevyt

“Kitka” on laajennettava pöytä, joka ei ole samanlainen kuin mikään muu. Sille on ominaista paitsi ainutlaatuinen suunnittelukonsepti pöydälle, jota ei voida laajentaa tavalliseen tapaan, vaan myös minimalistinen suunnittelukieli ja yllättävä keveys, jonka materiaalien poikkeuksellinen käyttö mahdollistaa.

taulukon laajennettavat suunnitteluelementit

* projekti Thomas Heatherwick

Previous Post
Kotitoimiston organisaatio: Kuinka saada järjestys kotitoimistoon!
Next Post
Opas täydelliseen Koi -lampiisi eri puutarhatyyleissä