15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittelijahuonekalut – tuoli ja nojatuoli vanerista

Tuoli suunnittelija huonekalut vaneri innovatiivinen alkuperäinen

Arkkitehdit Vapaamuotoinen rakennus aiheuttivat sensaatiota uusimmilla projekteillaan. Tällä kertaa kyse ei ole innovatiivisista arkkitehtisuunnitelmista, vaan siitä Suunnittelijan huonekalut. Vanerikokoelman avulla lahjakas tiimi on toteuttanut pitkäaikaisen unelman – tuoda markkinoille arkkitehtonisen ilmeen omaavia huonekaluja. Ja todellakin – tuolit ja nojatuolit on suunniteltu samojen rakennusperiaatteiden mukaisesti, joista on tullut arkkitehtitoimiston tavaramerkki.

Suunnittelukalusteet, joissa on arkkitehtoninen ilme Freeformilta

Huonekalut olohuoneen nojatuoli koota vaneri

Idea poikkeukselliseen Suunnittelijan huonekalut Tämä tapahtui Freeformin arkkitehdeille heidän viimeisen asuinprojektinsa aikana – ja he eivät voineet odottaa konseptin testaamista. Jo ensimmäisten prototyyppien jälkeen tuli kuitenkin selväksi, että arkkitehtuurin rakentamisperiaatteita ei voida käyttää huonekalujen rakentamisessa. Siksi tuolit ja nojatuolit valmistettiin uudella tekniikalla – se mahdollistaa materiaalin käsittelyn nopeasti ja helposti. Ensin yksittäiset osat leikataan kolmioiksi laserilla ja vasta sitten venytetään. Lopuksi yksityiskohdat kiillotetaan ja maalataan ja sidotaan sitten yhteen erityisesti suunniteltujen kokoonpanoelementtien kanssa. Joka tapauksessa suunnittelijat toimittavat huonekalut pahvilaatikoihin, ja ostaja voi rakentaa huonekalut myöhemmin itse. Tätä tarkoitusta varten on suunniteltu suunnitelma – arkkitehtien mukaan se muistuttaa 3D -palapeliä.

Vanerista valmistetut design -huonekalut – ympäristöystävällinen ja käytännöllinen

Puu teki hienoja suunnitteluideoita

Kokoelman tuolit ja nojatuolit on valmistettu 6 mm paksuisesta vanerista – tämä takaa rakenteen vakauden. Yllättäen materiaali on osoittautunut ympäristöystävälliseksi ja käytännölliseksi vaihtoehdoksi massiivipuulle. Nykyaikaisen muotoilunsa ansiosta huonekalut näyttävät futuristisilta ja herättävät varmasti kaikkien huomion. Voimme hyvin kuvitella, että lisäämme nämä tuolit ja nojatuolit aksentiksi sekä eksoottisessa että maalaistyylisessä sisustuksessa.

Tuoli innovatiivinen tekniikka valmistettu prototyyppi

Innovatiivinen huonekalumallisto Freemformbuildingilta

Vanerisuunnittelukalusteiden yksityiskohdatYksityiskohdat venytetään hieman ja yhdistetään sitten toisiinsa napsautusjärjestelmällä

Suunnittelijan huonekalutuolit nojatuolin huonekalumallisto

Previous Post
35 Valcucinen modernia keittiösuunnitteluideaa
Next Post
15 ideaa puutarhapöytämalleihin eri materiaaleista