15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Satiinipinnoitettu lasi yksityisyysnäytönä – talo Indonesiassa innovatiivisella julkisivulla

satiinilasi yksityisyysnäyttö julkisivu moderni kaupunkihuvila

Moderni kaupunkihuvila Indonesiassa esittelee innovatiivisen julkisivumuotoilun – lasimaalaus tarjoaa yksityisyyttä ja suojaa taloa kadulta. Samaan aikaan lasipaneelit päästävät runsaasti auringonvaloa olo- ja makuutiloihin. Lopputuloksena on nykyaikaisen minimalistisen arkkitehtuurin taideteos, jossa nykyaikaisuus kohtaa toiminnallisuuden. Erityisen hyödyllinen tiheästi rakennetuille alueille, joissa talot ovat lähellä toisiaan ja asukkaat etsivät jatkuvasti tapoja suojella yksityistä aluettaan. Esittelemme sinulle “Musikhaus” – TWS: n lahjakkaiden arkkitehtien uuden projektin & Yhteistyökumppanit.

Satiinipintainen lasi yksityisyyden suojana – moderni minimalistinen huvila Indonesiassa

lasinen julkisivu moderni muotoilu

Perhe tilasi TWS: n arkkitehdit tehtäväksi suunnitella moderni, aurinkoinen talo, jossa on runsaasti lasitettu julkisivu rajoitetulle tontille. Samaan aikaan rakentajat määrittivät yksityisyysnäytön – koska maasto on tiheästi rakennetulla alueella. Vaikka kaupunkihuvilalla ei tällä hetkellä ole suoria naapureita, viereisiin kiinteistöihin on väitetty jo saatu useita rakennuslupia. Asiakkaat halusivat siis heti alusta lähtien miettiä yksityisyyden suojaa, jotta heidän ei tarvitsisi myöhemmin investoida kalliisiin ja aikaa vieviin kunnostustöihin. Samaan aikaan huoneiden akustiikalla oli suuri merkitys – omistajat ovat molemmat muusikoita ja halusivat todella harjoitella talon kollegoiden kanssa. Myös järkevää äänieristystä harkittiin.

himmeä lasi julkisivu talvipuutarhan viljelynäkymä yllä

Lopulta arkkitehdit päättivät minimalistisesta arkkitehtuurista – talo on Z -muotoinen ja koostuu kolmesta saumattomasti yhdistetystä rakennustilavuudesta ja talvipuutarhasta. Suuri betoniseinä suojaa kaupunkihuvilaa mahdollisilta tulevilta naapureilta, ja useita pienempiä ikkunoita sivuilla päästää auringonvalon huoneisiin. Muiden kiinteistöjen suljettuna rakennus avautuu kadulle. Eteläinen julkisivu on jälkiasennettu useilla paneeleilla, jotka on valmistettu kyllästetystä ja painetusta laminoidusta turvalasista. Ennen kaikkea niille on ominaista houkutteleva ulkonäkö ja moderni muotoilu. Iskunkestävä lasi on erityisesti arkkitehtien valitsema – se sopii erinomaisesti ulkokäyttöön. Toisin kuin muut materiaalit, lasia ei tarvitse käsitellä vuosittain, minkä vuoksi sen hoito on erittäin helppoa. Samaan aikaan paneelit suojaavat olohuonetta ja talvipuutarhaa sateelta, tuulelta ja myrskyiltä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kiinnitys ei ole vain erittäin kestävä, vaan sillä on myös moderni ilme. Teräksiset yksityiskohdat muodostavat erilaisia ​​geometrisia kuvioita, jotka antavat muuten yksinkertaiselle valkoiselle julkisivulle tietyn asian. Myös lasielementit on painettu geometrisilla kuvioilla – tämä luo jännittävän valon ja varjon vuorovaikutuksen sisätiloihin.

Satiinipintainen lasi katetulla terassilla

lasikuitua läpikuultava yksityisyysnäyttö

Niin kiehtovalta kuin julkisivu saattaa näyttää, kiertue talossa alkaa useimmille takapihalta tuleville vieraille – arkkitehdit ovat suunnitelleet sinne pienen pyöreän terassin, jossa asiakkaat ja heidän kollegansa voivat harjoitella. Korkean seinän ja monien puutarhan reunalla olevien kasvien pitäisi vähentää melua. Itse terassi on peitetty – jotta ei tule liian tumma, arkkitehdit ovat myös päättäneet lasielementteistä, tällä kertaa kirkkaasta lasista. Taitto -ovet voivat muuttaa terassin toiseksi talvipuutarhaksi hetkessä. Aurinkoisella säällä oleskelutilaa laajennetaan ulospäin.

Satiinipinnoitettu lasi talvipuutarhaan

himmeä lasi talvipuutarha peitetty yksityisyysnäyttö

Mutta satiinilasia käytetään runsaasti myös talvipuutarhassa – laajennus tarjoaa lisää asuintilaa, taloa ruukkukasveja puutarhasta talvikuukausina ja toimii erikoisena vastaanottohuoneena. Katossa olevat lasipaneelit saavat huoneen näyttämään valoisalta myös huonolla säällä. Suurikokoiset kiillotetut valkoiset lattialaatat heijastavat huonekaluja ja saavat huoneen näyttämään suuremmalta.

satiinilasi julkisivu takapihan talon sisäänkäynti

Valkoinen katto, seinät ja sisäänrakennettu keittiö, jossa on ruokailutila, jotka ovat suoraan talvipuutarhan vieressä, on suunniteltu minimalistisen perusperiaatteen mukaisesti: “Vähemmän on enemmän”. Tärkeimmät aksentit ovat sisäänkäyntiovi ja ruokapöytä, jossa on puiset tuolit ja penkki. Lämmin kellertävä tammipuu ja bocoten eksoottinen punainen vivahde löysävät tiukan minimalistisen sisustuksen ja luovat kodikkaan tunnelman.

Lasiovet mahdollistavat etäisen näkymän makuutilaan

lasinen liukuovi makuuhuoneen parveke

Vaikka lasimaalausta käytetään runsaasti pohjakerroksessa, makuuhuoneet ovat tuskin suojattuja-suuret lattiasta kattoon ulottuvat taitto-ovet mahdollistavat kaukana näkymän puutarhaan. Kaikissa kolmessa makuuhuoneessa on tilava parveke, jolla asukkaat voivat rentoutua pitkän työpäivän jälkeen ja nauttia auringonlaskusta. Myös täällä oli niukasti sisustettua – lipasto, parivuode ja lyhyen lattian matto täydentävät elävää ohjelmaa.

lasipintaiset ikkunaportaat sisällä

Seinä-, katto- ja lattiarakenne luovat myös visuaalisen yhteyden talon eri alueiden välille – sisustussuunnittelijat käyttävät tätä temppua usein, varsinkin kun asuintilaa on rajoitetusti. Neutraali värimaailma muodostaa täydellisen taustan luoville koristeille nykyaikaisilla luonnonmateriaaleista valmistetuilla taideteoksilla. Portaikkoa koristavat pienet puiset vaimennukset, lyhdyt luovat romanttisen tunnelman makuuhuoneeseen ja parvekkeelle.

satiinilasi nurmikon betonihuvila baeume

Kiinteä talo rakennettiin betonista – tyypillistä minimalistisille rakennuksille, jotka ovat yhä suositumpia Aasiassa ja jotka sulautuvat harmonisesti sekä uuteen että vanhaan kaupunginosaan. Lahjakkaiden TWS -arkkitehtien projekti on erinomainen esimerkki minimalistisesta rakennuskonseptista rajoitetussa tilassa.

satiinilasi betoni julkisivu nurmikko

satiinilasi suunnitelma projekti talvipuutarha

lasimaalaustaulu pohjapiirroksen yläpuolella

lasimaalausta näkymä toisen kerroksen makuutila

lasikattoinen suunnitelma

Projekti: TWS & Yhteistyökumppanit

Previous Post
Muotoile modernit viikset – 7 nykyistä kampausta kasvoille yhdellä silmäyksellä
Next Post
Alemman vatsalihasten harjoittelu: harjoitussuunnitelma ja tehokkaimmat vatsalihakset yhdellä silmäyksellä!