15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Minimalistisen modernin vähittäiskaupan arkkitehtuurin erityinen viehätys

‘Inhotim’  on poikkeuksellinen taidenäyttely Brasiliassa. Paikka esittelee erilaisia ​​taideteoksia, joista suurin osa makaa ulkona ja loput tilapäisissä ja pysyvissä gallerioissa. Koko näyttelytila ​​sijaitsee kasvitieteellisessä puutarhassa, jota ihaillaan sen harvinaisen kauneuden vuoksi. Maailmasta tunnettu fantastisesta modernista taiteestaan ​​se piirtää ‘Inhotim’ kiinnostusta myös ainutlaatuisen kasvitieteellisen kokoelmansa kautta. Kasvitieteellinen kauppa paikassa “Inhotim ‘ teki vaikutuksen moniin kävijöihin maasta kasvavilla kasveilla. Päätös hyödyntää tätä etua johti tämän yksinkertaisen esimerkin rakentamiseen minimalistinen moderni kaupan arkkitehtuuri.

Moderni vähittäiskaupan arkkitehtuuri kasvitieteellisessä kaupassa

Alueen pääpiirteiden mukaisesti tämä rakennus on avoin elementteille. Katto ja kaksi pysyvää seinää suojaavat näyttelyä erityisen huonoilta sääolosuhteilta. Muuten huolissaan minimalistinen moderni kaupan arkkitehtuuri tyylikäs tausta upeille kasveille, vaikuttaville puutarhakalusteille ja muille halutuille esineille ja tarvikkeille.

Vapaus minimalistisessa vähittäiskaupan arkkitehtuurissa

Kolmen seinäpinnan ja katon yksinkertainen kulmikas muotoilu määrää tilan ja luo laitoksen ja tuote -näyttelyn rakenteen. Lattia on valmistettu karkeasti leikatusta kivestä, jonka orgaaninen laatu on miellyttävä toisin kuin myymälän seinien kulmikkaat elementit. Lämpimän värisen luonnonkivipäällysteen ja upean kasvien yhdistelmän yhdistelmä on virkistävä ja kohottava.

Kasvinäyttely kasvitieteellisessä kaupassa

Epävirallinen viehätys minimalistinen moderni kaupan arkkitehtuuri kutsuu kävijöitä kauppaan. Puutarhakalusteet ja -kasvit on sijoitettu rennosti, mikä antaa vaikutelman luonnollisesta järjestelystä. Jotta kirjoittajat eivät näytä liian sotkuisilta, monet istutuskoneiden suurista kasveista on asetettu samaan väriin – kuten tyylikkään kasvitieteellisen kaupan lattia ja seinät. Lisämetalli- ja lasirakenteet lisäävät visuaalista ja materiaalista monimuotoisuutta ja luovat vaihtoehtoisen, kevyen ja ilmavan alueen.

Tuotenäyttely minimalistisella vähittäiskaupan arkkitehtuurilla

Yöllä kasvitieteellinen kauppa valaisee monia pyöreitä lamppuja, jotka riippuvat katon katosta. Tämän seurauksena sisustus näyttää yhtä maagiselta yöllä kuin päivällä.

Kasvitieteellinen kauppa Inhotimissa Brasiliassa, Rizoma Architects

kirjoittanut Jaz

Arkkitehdit: Rizoma

Sijainti: Brumadinho, Minas Gerais, Brasilia

“>

Previous Post
Lasista valmistetut huonekalut viehättävät arkkitehtonisella ilmeellään
Next Post
Tee paperipusseja ja koristele väreillä – tee itse -ideoita ohjeiden avulla