15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Japanilainen arkkitehti Tadao Ando yhdistää perinteet ja nykyaikaisuuden

minimalistinen arkkitehtuuri-Tadao-Ando

Minimalistiseen muotoiluun vaikuttaa voimakkaasti perinteinen japanilainen muotoilu ja se keskittyy tyylikkäisiin ja yksinkertaisiin muotoihin. Ja Japanilainen arkkitehti Tadao Ando luo rakennuksia, joissa valo, vesi, tuuli ja betoni sekoittuvat jännittävällä tavalla. Ando käyttää enimmäkseen betonia ja lasia. Hän suunnittelee ainutlaatuisia tiloja, jotka muuttuvat jatkuvasti auringon ja tuulen vuoksi. Minimalistinen arkkitehti itse sanoo, että valolla on ollut ratkaiseva rooli kaikissa aiemmissa projekteissaan.

Japanilainen arkkitehti Tadao Ando – moderni arkkitehtuuri

moderni-minimalistinen arkkitehtuuri-Tadao-Ando

Arkkitehti pyrkii luomaan yksityisen vyöhykkeen jokaiselle henkilölle. Seinät ovat erittäin tärkeitä. Sinulla on valta jakaa tilaa ja luoda uusia alueita. Ja Japanilainen arkkitehti Tadao Ando suosii geometrisia muotoja – neliö, suorakulmio, ympyrä, kolmio. Sen erottuva piirre ovat pyöreät aukot, jotka päästävät auringon rakennuksiin.

Japanilainen arkkitehti Tadao Ando luo jännittäviä malleja

tunnettu minimalistinen arkkitehtuuri

Ja Japanilainen arkkitehti Tadao Nando käyttää täysin luonnonvaroja ja luo yhteyden luonnon ja teknologisen kehityksen välille. Hän rakastaa vettä. Siksi hän suunnittelee projektinsa veden lähellä. Talojen innovatiivinen ja tyylikäs rakenne saa ne näyttämään lähes painottomilta. Hän ei koskaan unohda puuta materiaalina, joka tunnetaan hyvin perinteisestä japanilaisesta rakentamisesta. Arkkitehti kiinnittää paljon huomiota yksityiskohtiin ja luo jännittäviä malleja, jotka tarjoavat miellyttävän tunnelman asukkaille.

Kirjailija B. Angelov

www.tadao-ando.com

minimalistinen talon suunnittelu-Tadao-Ando

jännittävä suunnittelu-Tadao-Ando

Previous Post
Pisteiden ruokavalio – Tämä siisti taulukko auttaa sinua laihduttamaan
Next Post
Suunnittele oma kalenteri – 12 hyödyllistä käsityöideaa seinälle ja pöydälle