15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Varjostus ulkotiloihin: huvila, jossa aurinkosuojajärjestelmä metallista

varjostus ulkouima -altaan aurinkotuoleilla rottinkiparveke

Moderni minimalistinen huvila Arizonassa tarjoaa luovaa metallista valmistettua aurinkosuojajärjestelmää. Konsepti luo saumattoman yhteyden olohuoneen ja terassin välille: ulkosuojat suojaavat taloa voimakkailta auringon säteiltä ja mahdollistavat samalla kaukana näkymän kauniille alueelle. Useita tärkeitä komponentteja on yhdistetty taitavasti, jotta asukkaat tuntevat olonsa mukavaksi aavikon helteessä. Lopulta katettu terassi ja parveke, jotka on suojattu metallisilla taitto -ovilla, takaavat optimaalisen mukavuuden. Esittelemme sinulle Red Rocks -lomakodin.

Varjostus ulkopuolelle – espanjalaisen siirtomaa -tyylinen huvila muutetaan

varjostus talon ulkopuolelle metalliset taitto -ovet parveke

Keskellä Arizonaa, kukkulalla, on kiinteistö, josta on upeat näkymät tasangoille ja läheiseen pikkukaupunkiin. Alun perin siinä oli espanjalaisen siirtomaa -tyylinen talo. Vanha rakennus oli kaunis itsessään, mutta se ei vain vastannut uusien omistajien tarpeita. Pienellä terassilla tuskin oli tilaa sohvapöydälle, itse rakennuksessa oli pienet ikkunat ja rapattu julkisivu, joka lämpeni nopeasti kuumina päivinä. Sisustus ei myöskään ollut vakuuttava – upea sisäänkäynti toivotti vieraat tervetulleiksi, mutta se johti pieneen ja pimeään olohuoneeseen. Lopulta asukkaat eivät voineet ihmetellä näkymää, vain säätää huoneen lämpötilaa ilmastoinnilla ja korkeilla sähkökustannuksilla, ja pienet ikkunat eivät päästäneet tarpeeksi raitista ilmaa huoneisiin. Täydellinen esimerkki siitä, että arkkitehtuuri on ensin mukautettava maastoon ja ympäristöön eikä henkilökohtaisiin tyylivalintoihin.

Varjostusta ulkona minimalistiseen tyyliin

Varjostus hottub -istuinalueen ulkopuolisille aavikkokasveille

Omistajat palkkasivat The Ranch Minein arkkitehdit suunnittelemaan modernin kodin, jossa sisä- ja ulkopuoliset linjat sulautuvat yhteen. Samalla uuden rakennuksen pitäisi olla energiatehokas – eli asukkaat eivät enää halunneet investoida ilmastointiin, vaan aurinkosuojajärjestelmään. Arkkitehdit päättivät purkaa vanhan rakennuksen ja rakentaa sen tilalle minimalistisen huvilan. Uusi talo koostuu rakennuksesta, jossa on litteä katto. Rakenne oli betonia ja terästä – luonnonmateriaaleja, kuten travertiinikiveä ja puuta, käytettiin niin, että julkisivu sulautuu harmonisesti ympäristöön.

varjostus talon julkisivun aurinkosuojajärjestelmään

Toisen kerroksen suuret lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tuovat runsaasti auringonvaloa huoneisiin ja tarjoavat vieraille mahdollisuuden ihailla maisemia jokaisesta huoneesta. Uima -allas kutsuu sinut viilentymään. Ulkoalueen ehdoton kohokohta on tilava, auringolta suojattu parveke, joka ympäröi taloa ja katettu terassi uima-altaan vieressä. Toisaalta se tarjoaa enemmän tilaa oleskelua ulkona, toisaalta ulkopuolinen varjostus takaa tasapainoisen huoneilman olo- ja makuutilassa.

taitto -ovien varjostus parveke luonnollinen

Parveke on suojattu auringon säteiltä elektronisesti ohjatulla järjestelmällä – rei’itetyt pystysuorat metalliset taitettavat kaihtimet voivat suojata vain parvekkeen osia tai koko parveketta vaatimuksista riippuen. Houkuttelevat aiheet luovat jännittävän valon ja varjon leikin parvekkeelle päivän aikana. Illalla liukuovet voidaan työntää sivuun, jotta perhe voi ihailla auringonlaskua.

varjostus metallisten oleskelutilojen ulkopuolisille ideoille

Mukava oleskelutila, jossa on kulmasohva, tarjoaa mahdollisuuden rentoutua voimakkaista auringonsäteistä ja päättää illan ystävien kanssa cocktailin kera. Toisin kuin perinteiset kaihtimet, lävistetyt metallilevyt päästävät tuulen läpi. Kaikki makuuhuoneet, jotka sijaitsevat toisessa kerroksessa, näyttävät parvekkeelta ja tasaisesta maasta.

varjostusta ulkokasvien parvekkeelle

Niitä suojaavat myös voimakkaat auringonsäteet korkeilta palmuilta ja aavikkopensailta. Kasveilla ja kukilla on ratkaiseva rooli ja ne lisäävät merkittävästi hyvän olon tekijää – samalla ne ovat erittäin helppohoitoisia ja voivat tulla toimeen vähällä vedellä. Ratkaiseva etu, koska se säästää resursseja.

Varjostus ulkona – katettu terassi

Laajenna varjostusta uusille rakennuksille ulkona

Pohjakerroksessa asukkaat voivat odottaa tilavaa terassia kahdessa tasossa. Mikään ei puutu sieltä – uima -allas, poreallas, aurinkotuolit eivät jätä mitään toivomisen varaa hyvinvoinnin kannalta. Useat valaistut portaat johtavat ulkokeittiöön ja viereiseen ruokailutilaan. Toinen kerros heittää jäähdytysvarjon grillipaikan päälle ja kukkula suojaa ulkotiloja tuulelta. Arizonassa aavikkomaisemille tyypilliset lämpötilat vaihtelevat todella paljon. Päivällä on erittäin kuuma ja illalla erittäin kylmä. Jotta asukkaat tuntevat olonsa mukavaksi terassilla auringonlaskun jälkeenkin, tuulisuojalla on ratkaiseva rooli.

Varjostus ulkona säätelee asuinalueen sisäilmaa

varjostaminen korkean katon lasikaiteiden puuportaiden ulkopuolella

Ulkopuolen varjostus säätelee talon sisäilmaa – joten asukkaat voivat ihailla luontoa runsaasti lasitetun julkisivun kautta. Olohuone on erittäin valoisa, mutta silti varjossa. Betonilattia pitää jalat miellyttävän viileinä ja sisäänrakennettu ilmanvaihtojärjestelmä (tyypillinen amerikkalaisille taloille) lisää asumismukavuutta.

varjostus istuinalueen ulkopuolella olohuone takka korkea katto

Kalustus oli melko säästäväinen, tyypillistä minimalistiselle elämäntyylille. Valkoiset seinät ja lasikaiteet luovat saumattoman siirtymisen eri alueiden ja tasojen välillä. Mitä tulee materiaaleihin, nahka, pellava, lasi ja metalli muodostavat houkuttelevan kokonaisuuden. Huonekalujen yksinkertainen suunnittelukieli muodostaa täydellisen taustan nykytaiteelle. Lukuisat maalaukset koristavat seinät ja antavat huoneille luonteen.

varjostus valkoisen keittiösaaren ulkopuolella

varjostus graniittilaattojen ulkopuolella paljaana oleva betonilattia

varjostus lipaston ulkopuolella televisio paljastettu betonilattia

varjostaminen seinien hyllyjen ulkopuolella valkoiset säilytystilat kirjat

varjostaminen muhkean maton nojatuolin ulkopuolella

varjostaminen liukuovien ulkopuolella kolmipaikkainen sohva nahkatuoli suunnittelija nojatuoli

varjostus katoksen mökin makuuhuoneen ulkopuolella

varjostus makuuhuoneen parvekkeen ulkopuolella aurinkosuoja

varjostus kylpyhuoneen ulkopuolelta

varjostus kylpyhuoneen ulkopuolella vuorille

varjostaminen alla olevan tasovalaistuksen alapuolella

varjostaminen ajotien betonilaattojen ulkopuolella

varjostus kivilaattojen julkisivun ulkopuolella

varjostus sisäänkäynnin puutarhan ulkopuolella

varjostus puutarhapolun sorabetonilaattojen ulkopuolella

varjostaminen katetun terassin ulkopuolella puulattiat

varjostus uima -altaan sora -autiomaassa

varjostus ulkona leikki varjo aurinko

varjostus yksityisyyden suojan ulkopuolella moderni

varjostus ulkomallin metallinen aurinkosuojajärjestelmä

varjostus metallisen aurinkosuojajärjestelmän ulkopuolella

varjostus metallisten liukuovien ulkopuolella aurinkosuojajärjestelmä

lasisten liukuovien varjostus

varjostaminen taitto -ovien ulkopuolella parveke elektronisesti ohjattavissa

varjostus parvekkeen aurinkosuojajärjestelmän ulkopuolella

varjostus näkymän ulkopuolella rinteessä

varjostus arizonan autiomaassa auringonlaskun ulkopuolella

varjostus talon pohjapiirroksen ensimmäisessä kerroksessa ennen remonttia

varjostus pohjapiirroksen ulkopuolelta

varjostus pohjapiirroksen suunnitelma suunnitelma toinen kerros

Projekti: Rancin kaivos

Previous Post
Kammottavat ja edulliset Halloween -koristeet – Osa 2
Next Post
Fenkolin istutus – hyödyllisiä vinkkejä mausteisille vihanneksille