15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rantatalo minimalistisella suunnittelulla Perussa

Las-Lomas-i-05-Vertice-Arquitectos

Rantataloja, joissa on moderni minimalistinen muotoilu ovat mielenkiintoisia alkuperäisillä ideoillaan ja luonnollisella yhteydellään miellyttävään kesäympäristöön. Näemme jotain hyvin erikoista Las Lomasin koti i-05, hämmästyttävä sellainen Rantatalo minimalistisella suunnittelulla. Tämä uskomaton arkkitehtuuri, sen outo ja outo rakenne, voi tuntua hieman oudolta, mutta näyttää aivan upealta keskellä kaunista syrjäistä rantaa.

Rantatalo, jossa on minimalistinen muotoilu – valkoinen julkisivu ja epätavallinen arkkitehtuuri

ranta-talo-valkoinen-julkisivu-epätavallinen-arkkitehtuuri

Las Lomas i-05 on rantatalo, jossa on minimalistinen arkkitehtuuri ja jonka on suunnitellut Vertice Arquitectos. Talo sijaitsee Perussa, perustettiin vuonna 2000, ja sen jälkeen sen suunnittelijat ovat työskennelleet enimmäkseen minimalistisella suunnittelulla. Heidän epätavallinen ja viehättävä rantatalo Perussa – Las Lomas i -05 – on suunniteltu ja rakennettu yksityiselle asiakkaalle. Tämä asiakas tiesi täsmälleen, mitä hän halusi – jotain poikkeuksellista ja viihtyisää ollakseen hänen rakkaansa Rantatalo minimalistisella suunnittelulla  olla.

kaikki valkoinen rantatalo minimalistisella suunnittelulla

ranta-talo-minimalistinen-valkoinen-muotoilu

Las Lomas i-05 sijaitsee kohteessa Beach Hills, Lima, Peru. Tarkemmin sanottuna talo on jossain tien ja rannan välissä. Kaksi vastakkaista ympäristöä – kaupunkien moottoritie ja meren luonnon kauneus – sopivat yhteen sen taustalla olevan pääidean kanssa Rantatalo minimalistisella suunnittelulla. Talo koostuu useista rakenteista, jotka on rakennettu ja koottu massiivibetonista ja massiivimarmorista. Alkuperäiset valaistusasetukset helpottavat rakennuksen eri vyöhykkeiden erottamista toisistaan.

Rantatalo Perussa maagisella valaistuksella

ranta-talo-peru-maaginen-valaistus

Tämä fantastinen Rantatalo minimalistisella suunnittelulla tekee vaikutuksen myös sisustuksellaan. Huoneet on sisustettu lounge -huonekaluilla ja koristeltu lasilla ja läpinäkyvillä koristeilla sopusoinnussa sisäuima -altaan ja talon ulkopuolella olevan meren kanssa. Rakenteen valkoinen paletti on koristeltu hopealla ja kullalla.

kamarineito

Rantatalo Perussa, minimalistiset kalusteet

ranta-talo-peru-minimalistinen sisustus

Rantatalo, jossa ulkoterassi ja uima -allas

ranta talo-terassi-uima-allas

outoa arkkitehtuuria Perun rantatalosta

outo-arkkitehtuuri-ranta-talo-Peru

Rantatalo valkoisella minimalistisella suunnittelulla

Beach House valkoinen minimalistinen muotoilu

Previous Post
Moderni baari huoneesi jakajana asunnossasi
Next Post
SmokeStack by Frederik Roijé – tyylikäs teollinen puutarhatakka