15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puutarhavalaistus – 17 ideaa oikeaan tunnelmaan

valaistus puutarha kiipeilykasvi ristikko istuinalue sohvapöytä

Raskaan työpäivän tai pitkän työviikon jälkeen etsit hiljaista paikkaa, jossa voit rentoutua ja lievittää jokapäiväisen elämän stressiä. Näytämme nyt, missä voit parhaiten tehdä sen: täydellinen paikka tähän on oma puutarha! Sinun tarvitsee vain täyttää se sopivalla maisemavalaistuksella, joka lisää draamaa ja modernia tunnelmaa ulkotiloihisi! Sen sijaan, että luottaisit teknisiin yksityiskohtiin Puutarhan valaistus Tällä artikkelilla haluamme innostaa sinua nauttimaan valaistun puutarhan taikuudesta ja ainutlaatuisesta kauneudesta illalla, ihailemaan trooppista puuta tai erityistä vesiesitystä yöllä. Oletko valmis katsomaan henkeäsalpaavia kuvia tarkemmin?

Puutarhavalaistus – silmiinpistäviä puutarhaelementtejä

valaistus puutarha trooppiset kasvit pöytätuolit laatat kivi

Onko puutarhassa yksi tai kaksi erinomaista elementtiä, jotka on otettava huomioon päivän aikana? Miksi niiden pitäisi haalistua yöllä auringon laskiessa?! Hieman älykkäällä sijoittelulla ja sopivalla puutarhavalaistuksella tällaiset silmiinpistävät puutarhaelementit, kuten tämä Bismarck-kämmen, voivat olla kaiken huomion keskipisteenä.

Puutarhavalaistus – aksentti vanhaan tammeen

valaistus puutarha tammi takka tuolit verhoilu

Seuraavan kuvan massiivitammi on upea ja luultavasti täynnä historiaa. Tällainen erikoisuus ulkoalueella ansaitsee sopivan puutarhan valaistuksen. Sen sijaan, että laitat kuohuviinit keiju valot, voit kokeilla strategisesti sijoitettu maisema valaistus.

Valaistus kattoterassille, jossa on minipuutarha

valaistus puutarha kattoterassi puu sänky sohva tyyny kaupungin kukkalaatikko

Mutta ehkä sinulla ei ole puutarhaa tai takapihaa? Tuo tunnelmallinen puutarhavalaistus terassillesi tai ulko -olohuoneeseesi! Keskity vihreään kasveihin kauniissa astiassa! No, miten pidät näystä nyt?

Valaise yksityisyysnäytöt

valaistus puutarha yksityisyyden suoja istutus pergola moderni lounge

Tämä puinen väliseinä on moderni ja veistoksellinen. Se sopii erinomaisesti katon alueen erottamiseen. Lisää puutarhavalaistus ja sinulla on todellinen taideteos!

Puutarhavalaistus – tyylikkyyttä altaalla ja vedellä

valaistus puutarha pienet tasot eksoottiset kasvit suihkulähde

Jos puutarhassa on uima -allas tai muu vesielementti, älä missaa mahdollisuutta antaa näille paikoille uutta ilmettä. Puutarhavalaistuksen avulla voit tehdä tämän helposti ja ilman ongelmia. Valitse vihreitä puita ja pensaita lähellä uima -allasta, kirkastele niitä ja luo siellä rauhoittava ilmapiiri.

Valaise monia puita puutarhassa

valaistus puutarha -allas palmuja vaiheet kansituolit

Puutarhavalaistus ja trooppiset kasvit kulkevat käsi kädessä! Pitkät palmut ja ilmavat siluetit leikkivät keskenään lamppujen kultaisessa hehkussa.

Korosta tiettyjä puita valaistuksella

valaistus puutarhapalmuja idea allas päivänvarjo pensaat

Mutta ehkä sinulla on puutarha, jossa on niin paljon lehtipuita, että et voi päättää, mitä kasveja valaista tarkasti. Tai ehkä sinulla on pari upeaa puuta, jotka erottuvat joukosta ja ansaitsevat puutarhan valaistuksen. Muista, että numeroissa on jonkin verran voimaa. Jos sinulla on esimerkiksi palmupuurivi, kuten yllä on esitetty, kokeile sytyttää ne kaikki. Näin saat lopullisen trooppisen ilmeen!

Valaistus aidalla tai muilla väliseinillä

valaistus puutarhaseinä idea oleskelualue terassi tuolit valkoinen

Puuaita voi myös näyttää vilkkaalta sopivan puutarhavalaistuksen ansiosta. Voit myös käyttää tätä korostamaan seinät tai muut väliseinät tai yksityisyysnäytön.

Bushin valaistus uima -altaalla

puutarha valaistus puu led allas lamput palo kuoppaan

Altaan puutarhan valaistus ei ole vastustamaton. Naapuripuu ja sen valaistu rakenne täydentävät täydellisesti veden tyylikästä pintaa.

valaistus puutarha -allasalue pensaspallolamppu

Erityiset yksityiskohdat puutarhassa, kuten pallomaiset soihdut, voivat muuntaa allasbaarin taianomaiseksi lomakohteeksi! Huomaa myös puutarhan valaistus kukkivilla viiniköynnöksillä!

valaistus puutarha laempchen plankton imitatiom bush

Et todennäköisesti tiedä mistä aloittaa puutarhavalaistuksen suhteen? Jos budjetti on tiukka, harkitse aurinkolamppujen valintaa. Ne eivät vaadi juurikaan huoltoa! Suunnittele maisemavalaistuksesi ilman vaivaa ja johtoja! Lisäksi ne ovat usein edullisia, joten ne ovat täydellisiä budjettitietoisille suunnittelijoille. Toivon, että tämän päivän artikkeli auttaa sinua luomaan mukavan ulkotilan. Toivottavasti nautit siitä!

valaistus puutarhapalmuja maisema allasalue kivet

puutarhavalaistus kukkaruukku lamppu katos nurmikko

puutarhavalaistus sänky suihkulähde valo kattokruunu ruokapöytä

puutarhan valaistuspuut valo varjo vaikutus

puutarhan valaistusjärjestelmä boxwood -suihkulähde puutarhapolku

Previous Post
Rikkaruohot nurmikolla – miten hallita 10 yleisintä lajia
Next Post
Upeat joogaharjoitukset sinulle ja vauvallesi sävyttävät koko kehon