15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Liukuvat lasiovet yhdistävät saumattomasti asuintilan ja terassin: loma -asunnon Yhdysvalloissa

Liukuva lasinen yhden perheen talo rannan litteä katto

Tasakattoisesta talosta on tullut uusi pakopaikka amerikkalaiselle perheelle. Idyllinen sijainti luonnon keskellä inspiroi Bates Masi -arkkitehteja heidän suunnittelustaan. Valmis moderni rakennus kiehtoo avoimella asumiskonseptilla, jossa sisä- ja ulkopuolinen raja sulautuu. Suuret liukulasioviovet yhdistävät saumattomasti olohuoneen terassille ja parvekkeelle. Tällä tavalla asuintilaa laajennetaan puutarhaan ja perhe voi nauttia paikasta, joka on suojattu tuulelta, sateelta ja auringolta.

Lasiset liukuovet tärkeänä arkkitehtonisena elementtinä

Liukuvat lasiset puiset kaihtimet verhot pellavakangasta

Loma -asunto sijaitsee Annapolisissa, Yhdysvalloissa. Rakentajat, nuori lapsiperhe, halusivat rakentaa kesämökin joen rannalle. He kuvittelivat toimivan rakennuksen, jossa maalaismainen maalaistalon estetiikka kohtaa minimalistisen nykyaikaisuuden. Arkkitehdit suunnittelivat nykyaikaisen tasakattoisen talon, joka herättää huomiota puristisella arkkitehtonisella kielellään ja puisella julkisivullaan. Cove -talon puukuori on rakennettu ympäristöystävälliseksi ilmastorakenteiseksi puutaloksi, jossa on ristipäällystettyjä puuelementtejä. Se mahdollistaa saumattoman julkisivun eristyksen. Tällä tavalla voidaan ennen kaikkea välttää kondensoituneen veden aiheuttamia homevaurioita.

Lasi liukuovet parveke huonekalut lasi kaiteet

Vaikka puinen julkisivu suojaa loma -asuntoa kolmesta reunasta, talo avautuu joelle suurten liukulasioviovien kautta. Liukuovijärjestelmä mahdollistaa saumattoman siirtymisen sisä- ja ulkotilojen välillä ja maksimoi käytettävissä olevan asuintilan laajentamalla oleskelutilaa ulkona kesällä. Ensimmäisessä kerroksessa liukuovet päästävät runsaasti auringonvaloa olohuoneeseen ja luovat yhteyden sen ja terassin välille. Toisessa kerroksessa tilava olohuone, keittiö ja viereinen ruokailutila muuttuu parvekkeeksi. Joten perhe voi istua mukavasti sisällä huonolla säällä ja päättää illan parvekkeella hyvällä säällä.

Lasiset liukuovet päästävät runsaasti auringonvaloa huoneisiin

Liukuovilasi olohuoneen pellavakangas kattaa sohvan

Ensimmäisessä kerroksessa on neljä makuuhuonetta. Massiiviset puuseinät suojaavat sinua uteliailta katseilta. Ensimmäisessä kerroksessa on toinen epävirallinen olohuone, jossa perhe voi rentoutua pitkän päivän jälkeen ulkona. Talon viestintäkeskus on epäilemättä toisen kerroksen olohuone. Siellä on tilava keittiö, ruokailutila ja mukava lukunurkkaus. Toinen ruokapöytä kahdeksalle henkilölle ja lukuisat lounge -vuoteet kutsuvat sinut viipymään parvekkeella.

Keittiön puristiset puupinnat, valkoinen luonnonkivitaso, keittiösaari

Kalusteet ovat tarkoituksenmukaisesti yksinkertaisia ​​ja minimoitu. Lukuisat sisäänrakennetut kaapit tarjoavat riittävästi säilytystilaa keittiössä. Seinäyksiköiden kiiltävät etupinnat heijastavat auringonvaloa ja saavat huoneen näyttämään kirkkaammalta. Pohjakaapit on valmistettu massiivipuusta. Houkutteleva puurake herättää automaattisesti huomion. Useat seinähyllyt tarjoavat säilytystilaa astioille ja hyllyt maljakoille, amforaille ja muille kodin tarvikkeille.

maalaismainen moderni maa keittiö saari valkoinen työtaso

Aivan keittiöalueen vieressä leveä kulmasohva kutsuu sinut rentoutumaan takan eteen. Olohuoneessa on tilaa 10 hengelle. Mikään ei siis estä kodikkaita ruoanlaittoiltoja perheen ja ystävien kanssa.

Suunnittelijan nojatuoli, jossa on metallikehys ja nahkaistuin aivan kulmasohvan vieressä, tarjoaa mahdollisuuden rentoutua kirjan ja viinilasillisen ääressä ja katsella veneitä joella.

Mukava ruokailutila täydentää oleskeluohjelman. Tilavassa olohuoneessa on kolme lasitettua puolta. Liukuovet voidaan avata ja sulkea sähköisesti ja siten laajentaa asuintilaa ulkona. Täydellinen kesäjuhliin ulkona.

Projektin tekijä Bates Masi Arkkitehdit

Kalusta makuuhuone puristisesti kipsi seinätakka kaunis näkymä

Kylpyhuone lasiseinä kylpyamme vapaasti seisova puukatto

Puiset kaihtimet julkisivu guest house ideoita takaisin puutarha

Talon maalaismainen portaat istutus metalli

Puiset portaat puukattoisen perheen talon sisustussuunnittelu

Liukuva lasi olohuone verhot ideoita

Valaistut liukulasioviovet illan talon julkisivussa

Tasakattoisen talon suunnitelma pohjapiirros ylhäältä

Previous Post
Muotoile modernit viikset – 7 nykyistä kampausta kasvoille yhdellä silmäyksellä
Next Post
Alemman vatsalihasten harjoittelu: harjoitussuunnitelma ja tehokkaimmat vatsalihakset yhdellä silmäyksellä!