15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Uima -allas ja baari ovat tämän modernin talon keskellä Intiassa

Uima-allas baarilla modern-house-design-garden-intia

Nykyään yhä useammat ihmiset valitsevat talon suurkaupungin ulkopuolelta voidakseen rentoutua kiireisestä arjesta. Tällainen turvapaikka sijaitsee yleensä esikaupunkialueella ja tarjoaa erilaisia ​​rentoutumisvaihtoehtoja yhdessä luonnonmaiseman kanssa. Atelier Design N Domainin arkkitehdit suunnittelivat tällaisen talon lähellä Mumbaita Intiassa. Kiinteistön keskellä on suuri uima -allas ja baari, mikä antaa vaikutelman, että talo rakennetaan uima -altaan ympärille.

Uima-allas baarivedellä-ulko-olohuone-upotettu

Moderni perhekoti sijaitsee pienessä rannikkokaupungissa Alibagissa Intiassa. Talon etuosa toivottaa vieraat tervetulleiksi holvikivimuurilla. Päässä on irvikuva ja se muuttuu vesiominaisuudeksi. Vesiominaisuutta pitkin on sisäänkäynti, joka on suunniteltu tilavaksi käytäväksi. Käytävän päässä on toiselta puolelta näkymä sisäpihalle ja toiselta uima -allas ja baari. Talon suunnittelussa keskitytään avoimeen asumiskonseptiin, minkä vuoksi useimmissa huoneissa on yhteys puutarhaan ja ulkoalueelle. Lisäksi jotkut oleskelutilat on suunniteltu ulkona, kuten upotettu olohuone ja ulkoruokailutila.

Uima -allas ja baari puukannella

Suuri uima -allas ja baari sijaitsee aivan talon keskellä. Koko talo näyttää kietoutuvan uima -altaan ympärille. Allasbaari on suunniteltu uimabaariksi, joten baarituolit ovat suoraan vedessä. Olohuoneet on suunniteltu uima -altaan toiselle puolelle ja makuuhuoneet toiselle. Makuuhuoneiden liukulasiovet tarjoavat runsaasti luonnonvaloa sisätiloihin ja tarjoavat näkymät uima -altaalle.

uima-allas-baari-moderni-arkkitehtuuri-unelma-talo-intia

Myös uima -altaan ympärillä asukkaat voivat rentoutua porealtaassa tai lukea kirjaa upotetussa oleskelutilassa. Uima -altaan ja puutarhan valaistus takaa upeat valotehosteet illalla ja todellisen hyvinvoinnin tunteen. Puutarha, joka lumoaa vihreällä nurmikollaan ja erilaisilla kasveilla, vaikuttaa myös tähän.

uima-allas-baari-moderni-unelma-talo-ulkovalaistus

uima-allas-talo-keskellä-ulkona-ruokasali-riippuvalaisimet

ulko -olohuone uima -allas puutarha

uima-allas-baari-näkymä-makuuhuone-liukulasioviovet

moderni talo-design-lastenhuone-ulkoneva osa-lasi-puu

kaareva-kiviseinä-vesi-ominaisuus-irvikuva-puutarha

käytävä-seinä-valaistus-vesi-ominaisuus-sisäpiha

poreallas-puutarha-talo-moderni-hevonen-seinän koristelu

ulkona-puutarha-koristelu-värikäs-hevonen-veistos

Tämä talo on arkkitehtuuristudiosta Atelier Design N Domain suunniteltu.

Previous Post
Lasista valmistetut huonekalut viehättävät arkkitehtonisella ilmeellään
Next Post
Tee paperipusseja ja koristele väreillä – tee itse -ideoita ohjeiden avulla