15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puupaneelinen talo innoittamana Uuden-Seelannin turvakoteista

talo puupinnoitetulla julkisivulla-verannalla-1

Tämän päivän artikkelissa esittelemme sinulle David Maurice’n “Back Country House”, joka tulkitsee uudelleen Uuden -Seelannin turvapaikkoja. David Maurice of LTD -arkkitehtuurin suunnitteli Uuden-Seelannin kaksikerroksisen asunnon. “Back Country House” liittyy läheisesti sen maaseutuympäristöön. Idyllinen puupaneloitu talo sijaitsee Puhoissa, 40 minuutin ajomatkan päässä Aucklandista pohjoiseen. Asuinpaikan luonne viittaa Uuden -Seelannin sisämaiden uudelleentulkintaan. Nämä ovat yksinkertaisia ​​turvakoteja erämaassa, joissa väestö voi asua. Puupaneelitalon on suunnitellut David Maurice perheelleen.

puinen julkisivu-asuinpaikka-takka-maisema-2

Pohjakerroksessa on tilaa ruoanlaittoon, syömiseen ja oleskeluun. Tämä asuintila sulautuu saumattomasti terassille, joka toimii olohuoneen laajennuksena. Ulkotakka tarkoittaa, että asukkaat voivat käyttää tilavaa verantaa ympäri vuoden. Veranta tarjoaa toisen kohokohdan nuorelle perheelle. Kaksi kannelle rakennettua kylpyhuonetta antavat asukkaille mahdollisuuden uida ulkona ja nauttia ympäröivästä luonnosta. Jos altaat eivät ole käytössä, ne voidaan peittää yksinkertaisella puupöydällä. Verannasta tulee paikka, jossa voit syödä, nauttia juomasi ja jutella lasten kanssa. Talo on ulkopuolelta täysin puupinnoitettu. Haalistuneen puun ulkonäkö mahdollistaa asunnon sulautumisen ympäristöönsä, mutta antaa samalla modernin ilmeen. Sisätiloille on ominaista myös luonnonmateriaali puu, joka antaa koko laitokselle lämpöä ja viihtyisyyttä.

polttopuut-veranta-puiset verhoilut-haalistuneet-3

Olohuone on valoisa ja kutsuva. Huone on sisustettu mukavilla huonekaluilla ilman liikaa tilaa. Kaksi nojatuolia ja moderni rottinkinen riipputuoli takaavat mukavuuden ja tarjoavat henkeäsalpaavat näkymät kauniiseen maisemaan. Soittimet ja takka luovat rennon ja romanttisen ilmapiirin. Puusta valmistettu lattiapäällyste ja kattoverhous luovat harmonisen kokonaiskuvan ja tuovat huoneeseen osan luonnosta. Kalusteiden värivalikoima laski luonnollisiin, beigen ja ruskean sävyihin, jotka lisäävät kodikkuutta ja saavat huoneen näyttämään valoisalta ja kutsuvalta. Polttopuut varastoidaan molempiin takkoihin kapealla kuistilla sivussa.

yhden perheen talo-puinen-kylpyamme-amme-pöytä-4

Makuuhuone sijaitsee yläkerran kaltevan katon alla. Pitkä työpöytä ikkunan vieressä voi myös simuloida makuutilaa kotitoimistona. Suuri ikkunan etuosa saa sinut tuntemaan ikään kuin toimistosi olisi luonnossa. Kattoikkunoiden alla oleva riippuva sänky lupaa hyvät yöunet ja rentoutumisen tähtitaivaan alla. Katosta riippuvalaisimet tuovat valoa makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen ja ovat myös upeita koriste -elementtejä. Huoneet ovat päivänvalon tulvia päivän aikana suurten ikkunapintojen ja pohjakerroksen taitettavien lasiovien ansiosta. Makuuhuoneessa kaksi kitaraa ripustaa seinälle ja tekee viehättävästä ja mielenkiintoisesta sisustuksesta. Sisustus yleensä tekee vaikutuksen yksinkertaisuudellaan ja sallii huomion pysyä ulkona kauniilla näkymällä.

kalteva katto-riippuvalaisin-riipputuoli-sänky-5

Järjestelmä saa nyt lisää makuuhuoneita ja palvelualueita pohjakerrokseen. Talo, jossa on puupinnoite “Back Country House”, tunnustettiin äskettäin “arkkitehtisuunnittelijoiden uuden seelannin (ADNZ) palkinnoissa” älykkäästä pohjaratkaisustaan ​​ja hienostuneesta materiaalien käytöstä..

ikkuna-edessä-puu-katto-makuuhuone-työalue-6

olohuone-nojatuoli-pianoterassi-näkymä-7

veranta-puinen kannen valaistus-taitto-ovet-8

kaksikerroksinen talo-puinen verhous-luonnollinen-9

* Lisää LTD Architectural Design Studion projekteja löytyy tässä

Previous Post
Vesipyöräily – innovatiivinen idea Schiller Sportilta
Next Post
Pyyhelahja: Pyyhekakun ohjeet ja lisää inspiraatiota!