15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Talon kunnostus – vanha rakennus saa uuden julkisivun

Vanhan rakennuksen peruskorjaus-moderni idea

Perusteellisen kunnostuksen ja kunnostuksen jälkeen pieni talo sai täysin uuden ilmeen. Näytämme sinulle esimerkin siitä, kuinka uusi ja vanha arkkitehtuuri voivat toimia yhdessä – tämän kanssa Talon kunnostus vanha rakennus muutettiin mukavaksi kodiksi pienelle perheelle.

Moderni kodin remontti muuttaa viktoriaanisen rakennuksen

Vanhojen rakennusten peruskorjaus-jälkikuvia

Projekti Talon kunnostus Tavoitteena oli muuttaa viktoriaaninen rakennus kokonaan Melbournessa Australiassa. Arkkitehtuuritoimisto Chan Arkkitehdit oli vastuussa talon laajentamisesta. Samaan aikaan arkkitehdit joutuivat haasteeseen maksimoida asuintilaa mahdollisimman paljon – ja maasto oli hyvin rajallinen. Talo sijaitsee tiheästi asutulla Abbotsfordin alueella Melbournessa, ja sitä ympäröivät puut ja muut rakennukset. Lattia aiheutti lisävaikeuksia arkkitehdeille – kaikki nämä ongelmat vaativat luovaa ratkaisua. Näin syntyi projekti alkuperäisestä rakennusvolyymista. Komponentin kaareva muoto oli looginen vastaus maaston rajoituksiin. Dynaaminen rakenne vastaa vanhaa viktoriaanista taloa. Julkisivun vihreä väri luo yhteyden ympäröiviin eukalyptuspuihin. Sisätilassa runsaasti lasitettu julkisivu sallii riittävästi auringonvaloa.

Talon kunnostus – minimalistiset kalusteet ja tilaa säästävät suunnitteluratkaisut

moderni olohuoneen ruokailutila

Uusi rakennustila on sisustettu minimalistisella tavalla – kellarissa on pieni valkoinen keittiö, jossa on ruoanlaitto saari ja ruokailutila. Pieni nahkasohva tarjoaa istuimen rentoutumiseen. Makuuhuone on toisessa kerroksessa. Minimalistinen vaikutus näkyy myös täällä – sisätiloista ei puututa mitään, mutta kaikki muu on myös jätetty pois. Seinien valkoinen väri ja vaalea lattia saavat alueen näyttämään suuremmalta ja vaaleammalta. Muut vaatekaapit portaiden alla takaavat riittävästi säilytystilaa koko perheelle. Kapea mutta pitkä pöytä tarjoaa tilaa tietokoneelle. Käytännöllinen, mukava ja kodinomistajan vaatimusten mukainen – tältä moderni näyttää Talon kunnostus loppu.

Puiset portaat metallikaiteilla

Pienen talon remontti sen jälkeen

Kotitoimisto ja säilytystilaa portaiden alla

Talon kunnostus-puulattian säilytystilaa

Valkoinen keittiö, jossa on keittosaari, säästää tilaa ja jakaa tilan

valkoinen keittiö, olohuone

minimalistinen makuuhuone – parivuode ja suuri ikkuna

Makuuhuone lasi julkisivu parivuode

Uusi rakennusmäärä suunniteltiin vanhan rakennuksen mukaisesti

moderni talon peruskorjaus-viktoriaaninen arkkitehtuuri

Talon kunnostussuunnitelma

Talon laajennuksen pohjapiirros

Previous Post
Keittiön sisustus – perinteinen, mutta moderni
Next Post
Seinäideoita – 30 luovaa ja yksinkertaista inspiraatiota