15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fitness Trends 2018: Kuumaa ja uusia harjoituksia kokeiltavaksi

Fitness Trends 2018 -harjoitusharjoitus optimaalisesti yksilöllinen

Harjoitukset eivät ole enää vain osa kunnianhimoisten urheilijoiden tai urheilullisten henkilöiden päivittäistä ohjelmaa. Niistä on tullut tärkeä osa terveellistä ja aktiivista elämää. Säännöllistä liikuntaa suositellaan aina tasapainon, stressin vähentämisen tai tiettyjen kehon tavoitteiden saavuttamiseksi. Kuten muillakin elämäntapoilla, urheilussa on aina uutisia. Olipa nykyaikaisen teknologian laitteita, uusia menetelmiä tai täysin uusia urheilulajeja, uutta kehitystä tulee ja menee kuntoilukentällä. Joka vuosi kehitetään uusia jännittäviä harjoituksia, joita voit kokeilla ja siten tarjota monipuolisuutta jokapäiväisessä elämässäsi. Mitkä kuntoilutrendit ovat erityisen suosittuja vuonna 2018? Puhutko täysin uusista urheilulajeista, menetelmistä tai uusista harjoituksista, jotka lisäävät koulutusta? Kannattaako niitä kokeilla, raportoimme tässä viestissä.

Kuntoilutrendit 2018: HIIT – High Intensity Interval Training

Fitness -trendit 2018 hiit intensiivinen harjoitusharjoittelu

Viime vuosina HIIT -koulutusmenetelmästä on tullut yhä suositumpaa etenkin kiireisten ihmisten keskuudessa, koska sen suorittaminen vie vain vähän aikaa. Kyse on lyhytaikaisesta ja erityisen intensiivisestä harjoittelusta korkeassa stressissä. Harjoittelet, pidät sitten lyhyen tauon ja toistat sitten koko jutun. Yleensä HIIT -harjoitus kestää noin 30 minuuttia, ja hyvin lyhyessä ajassa lihakset rakennetaan, tonnia kaloreita poltetaan ja kestävyys kasvaa. Joten ei ole yllätys, että HIIT on myös yksi vuoden 2018 suosituimmista kuntotrendeistä.

Fitness -trendit 2018: ryhmäharjoittelu

Kuntoilutrendit 2018 ryhmäharjoittelu sosiaalinen urheilu

Ryhmäharjoittelusta on tulossa yhä suositumpi ja sitä voidaan käyttää monissa eri lajeissa. Tämä sisältää harjoittelun kuntokouluttajan kanssa, joka johtaa vähintään 5 hengen ryhmää. (Alle 5 hengen ryhmille on kyse “henkilökohtaisesta ryhmäharjoittelusta”.) Kuntopäällikkö ohjaa ja motivoi osallistujia ja korjaa virheet nopeasti. Toisaalta ryhmäkoulutus yhdistää liikkeen sosiaaliseen tekijään. Toisaalta olet erittäin motivoitunut tiimissä ja kasvavassa kuntoyhteisössä. Menetelmä johtaa menestyksekkäisiin tuloksiin urheilussa, kuten crossfit, juoksu, ulkokäynnit, spinning, kuntosalitreeni jne..

Fitness -trendit 2018: digitaaliset avustajat ja älykkäät gadgetit 

Fitness trendit 2018 Smart Trainer Digital Helper -sovellukset

Joillekin urheilu ei ole korvaus eikä sosiaalinen tapahtuma. Sinulla on selkeät kunto- ja kehotavoitteet ja haluat käyttää kuntosi mahdollisimman tehokkaasti ja suunnitella sen yksilöllisesti. Lisäksi on tärkeää pysyä joustavana jokapäiväisessä elämässä ja sisällyttää säännöllinen koulutus päivittäiseen ohjelmaan. Digitaaliset apulaiset ovat yhä suositumpia, koska yleisölle sopivan kunto -ohjelman sijasta saat yksilöllisen harjoitussuunnitelman, joka on täysin räätälöity yksilöllisten tavoitteidesi mukaan. Harjoitukset on optimoitu ja mukautettu käyttäjälle palautteen ja päivittäisten tietojen syöttämisen avulla.

Kuntoilutrendit 2018 urheilulajin harjoitteluvinkkejä

Tekniikka kehittyy suurella vauhdilla ja muuttuu yhä tarkemmaksi. Sillä välin antureita ei käytetä vain ranteessa digitaalisena rannekkeena tai älykellona, ​​vaan ne on myös integroitu juoksukenkiin ja urheiluvaatteisiin, esimerkiksi urheiluliivit, jotka ohjaavat hengitysrytmiä, tai joogahousut, jotka korjaavat harjoitusta. Nämä huipputekniset avustajat eivät kuitenkaan korvaa koulutettuja kuntokouluttajia, vaan toimivat ihanteellisena täydentäjänä.

Fitness -trendit 2018: nyrkkeily kuntoharjoitteluna

Fitness -trendit 2018 nyrkkeilyharjoitus intensiivistä

Selviytyäkseen taistelussa nyrkkeilijät tarvitsevat useita erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten ketteryyttä, nopeutta, kestävyyttä, voimaa ja henkistä voimaa. Nyrkkeily on monimutkainen laji, josta on nyt tulossa houkutteleva harjoitus sekä miehille että naisille. Se on erittäin tehokasta ja myös hauskaa. Tuskin mikään muu urheilulaji on yhtä monipuolinen ja kouluttaa kaikkia lihasryhmiä kuin nyrkkeily. Se lisää huomattavasti koordinaatiota, kestävyyttä ja voimaa samanaikaisesti. Harjoittelu on myös erittäin intensiivistä: nyrkkeilet kolme minuuttia ja pidät sitten minuutin tauon. Tällä muutoksella ja voimakkuudesta riippuen poltat yhtä paljon kaloreita kuin lenkillä tai noin 500 kaloria noin tunnin ajan. Nyrkkeily harjoittelee keskittymistä, koska sinun on aina kiinnitettävä huomiota vastustajan hyökkäyksiin ennakoidaksesi niitä. Nyrkkeilyharjoitus auttaa myös vähentämään stressiä.

Kuntotrendit 2018: DNA -testi osoittaa, mikä kuntoharjoittelu on optimaalinen

Fitness -trendit 2018 dna -testiharjoittelu valitse yksilölaji

Tutkijat ovat havainneet, että noin 66% urheilusuorituksesta riippuu geeneistämme. DNA -analyysin avulla voit selvittää, onko lahjakkuutemme voimaharjoittelun vai kestävyysurheilun alalla. Tällä tavoin voidaan koota yksilöllinen koulutusohjelma. Geenien lisäksi urheilullinen suorituskyky riippuu myös ruokavaliosta ja säännöllisestä harjoittelusta.

Fitness Trends 2018: Kehonpainoharjoittelu – Käden seisominen

Fitness -trendit 2018 käsipainotettu kehonpainoharjoittelu

Kehonpainoharjoittelu on ollut erittäin suosittu menetelmä vuodesta 2013, mutta se ei ole mitään uutta. Tässä on kyse vain oman kehon painon käyttämisestä vastuksena harjoituksen aikana. Vaikka ihmiset ovat aina käyttäneet omaa painoaan eri urheilulajeissa, kuntoasiantuntijat tulkitsevat harjoitusmenetelmän nykyaikaisella ja sosiaalisesti hyväksyttävällä tavalla. Käsiteline on erinomainen harjoitus ja perusta raskaille painoharjoituksille. Sitä voidaan laajentaa “käsin seisomisen punnerruksiksi” tai “käden seisomiseksi lankuksi”. Käsitelineet toimivat parhaiten askel askeleelta, jos aloitat käsiseinällä seinälle. Koordinointia ja tasapainoa tarvitaan. Lisäksi yläpuolella seisominen voi olla valtava vaiva monille.

Fitness -trendit 2018: VersaClimber

Fitness trendit 2018 versaclimber kuntolaitteiden kiipeily

VersaClimber on kuntolaite, josta tuli erityisen suosittu vuonna 2017, kun Lady Gaga esiintyi Super Bowlissa. Siitä lähtien laulajan pitäisi olla huippukunnossa paitsi kehonsa, myös kestävyytensä suhteen. Joten hän kiinnitti huomiota ruokavalioonsa ja muutti harjoitusrutiiniaan. Erityinen kuntolaite osoittautui erittäin tehokkaaksi – VersaClimber. Se on askelma, jolla on kiipeilytoiminto ja joka harjoittelee lähes kaikkia lihasryhmiä: jalat, pakarat, hartiat, kädet ja selkä. Laite keksittiin itse asiassa NASA: n toimesta 1980 -luvulla astronauteja varten kouluttamaan kehonsa painottomuuteen avaruudessa. Siitä on nyt tullut kuntoilutrendi.

 Slacklining voimaharjoitteluna

Fitness Trends 2018 slacklining -harjoitusharjoitus uuvuttavaa tasapainoa

Slacklining tulee englanninkielisestä “slickline”: stä ja se tasapainottuu joustavalla synteettisellä jousinauhalla, joka on venytetty tietylle korkeudelle kahden pisteen väliin. Slacklining on hauskaa nuorille ja vanhoille, ja se on erittäin suosittu huippu -urheilijoiden ja kunnianhimoisten urheilijoiden keskuudessa. Se tapahtuu ulkona, mutta sopii myös sisäharjoitteluun. Tasapainottaminen kapealla, joustavalla nauhalla vaatii korkeaa koordinaatiotasoa. Yritetään pitää keho linjassa ja minimoida nivelsiteen heiluminen. Koko kehon vakautuslihakset ovat jännittyneet mahdollisimman suuressa määrin. Ylävartalon ja polvinivelen lihakset vahvistuvat.

Fitness Trends 2018: Eläinten liikkeet tai eläinten harjoitus

Fitness -trendit 2018 eläinten harjoituseläinten liikkeet

Luonnossa on tyypillistä, että eläimet matkivat muita eläinlajeja. Tästä kekseliäät urheilijat ja kuntokouluttajat ovat kehittäneet harjoituksen, joka kopioi kengurun, kanin, rapun jne. Liikkeet. Vaikka se näyttää ensi silmäyksellä oudolta, tämän periaatteen mukaisesti kehitetään rasittava kokovartaloharjoitus. Aloittelijoiden on ensin opittava yksittäiset liikkeet ja yhdistettävä ne sitten yksi kerrallaan kokonaiseksi harjoitukseksi. Voit treenata missä tahansa: puiston nurmikolla, rannalla tai kuntosalilla. Tätä varten et tarvitse mitään laitteita tai erikoislaitteita.

Previous Post
Muotoile modernit viikset – 7 nykyistä kampausta kasvoille yhdellä silmäyksellä
Next Post
Alemman vatsalihasten harjoittelu: harjoitussuunnitelma ja tehokkaimmat vatsalihakset yhdellä silmäyksellä!