15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Opi tanssimaan ja hanki enemmän kuin vain tahdikkuutta

Opi tanssimaan -tanssi-kengät-nainen-herrasmies-asu-pari

Monilla ihmisillä on perinteistä musiikkia, jonka rytmissä he haluavat liikuttaa kehoaan. Ja tämä ei tarkoita rytmisiä liikkeitä, jotka muistuttavat usein primitiivistä tanssia tulivuorella, vaan tyylikkäitä kansantansseja, joista on tullut koko kansan tunnusmerkki, kuten espanjalaisille bolero, andalusialaisille flamenco, kreikkalaisille sirtaki, salsa kuubalaisille ja puertorikkalaisille, tango argentiinalaisille jne. Tällä välin tietyistä tanssityypeistä on tullut niin suosittuja ympäri maailmaa, että niitä harjoitellaan enemmän kuin urheilua turnausten kanssa. Pohjimmiltaan tanssin oppimisesta on monia etuja – fyysisen kulttuurin kehittäminen, sosiaalisten suhteiden luominen ja hauskaa, suurta ja pientä.

Opi tanssimaan ja paranna huomiota, reaktiota ja elämäntapaa

Opi tanssimaan -tanssikengät-tanssi-koulu-tanssi-lyhyt vierailu-vapaa-aika

Urheilu, kuten juoksu, pyöräily tai voimaharjoittelu, epäilemättä vaikuttaa myönteisesti sydämeen ja verenkiertoon ja edistää kestävyyttä ja joustavuutta. Tanssi yhdistää nämä ja tuo henkisen tason musiikillisen vuorovaikutuksen kautta. Tunti viikossa riittää pitämään mielen ja kehon kunnossa edellyttäen RUB -tutkijat (Ruhrin yliopisto Bochum) tutkimuksessa kiinteä. Neurotieteilijät ovat kehittäneet tanssiohjelman erityisesti 60–94 -vuotiaille eläkeläisille. Kun he olivat kuuden kuukauden ajan oppineet tanssimaan vain tunnin viikossa, he olivat paitsi fyysisesti parempia kuin ennen, mutta myös parantivat valppauttaan ja kognitiivisia kykyjään huomattavasti.

Opi tanssimaan suurille ja pienilleOpi tanssimaan-eläkeläiset-tanssi-turnaus-latinalaisamerikkalainen puku

Monipuoliset liikkeet monipuolisimpaan musiikkiin tarjoavat mahdollisuuden elää tanssin ilmaisua. Tanssit eroavat nopeudesta, dynamiikasta ja nopeudesta, joten jokainen voi valita impulssiensa ja yksilöllisten ominaisuuksiensa mukaan. Koordinointia, joustavuutta ja liikkeen laatua koulutetaan ja vahvistetaan, ja myös sosiaalista tietoisuutta edistetään. Tanssi ei tunne rajoja ja siitä voivat hyötyä sekä kaikenikäiset lapset että aikuiset.

Opi tanssimaan millä kenkäillä

Opi tanssimaan -tanssi-kengät-naiset-kengät-mustat hihnat-auki

Tanssin oppimiseen et tarvitse suuria laitteita, kuten muuta vapaa -ajan ja urheilutoimintaa. Tanssilattialla vaaditaan hyvää ulkonäköä, tyylikästä ryhtiä ja tyylikkyyttä. Siksi sinun täytyy tuntea olosi mukavaksi ja säteillä samaa. Aluksi, kun opit tanssimaan, riittää pari mukavia kenkiä, kuten lenkkarit tai kevyet korkokengät. Investointi sisään hyvät klassisen tanssin kengät astu sisään. On aina suositeltavaa valita kengät, joissa on hihnat tai nauhat, avoimien pumppujen sijaan, joista voit luiskahtaa nopeasti pois. Ja ole varovainen, vain ne, jotka voivat kävellä kengillään, voivat tanssia niiden päällä.

Opi tanssimaan ja tanssimaan

tanssi-opi-tanssi-kengät-tango-paritanssi

Monet erilaiset kansantanssit ovat kehittyneet eri kulttuureissa ja yhdessä tanssivien ihmisten määrä on ratkaiseva. Ryhmä- ja paritansseissa erityinen vaikeus on koordinoida ja harmonisoida keskenään tanssin suhteen. Alkaen a Älykkyystutkimus Albert Einstein Collegesta New Yorkin lääketieteen tiedetään, että mikään muu liikunta ei vaikuta niin positiivisesti henkiseen suorituskykyyn kuin tavallinen tanssi. Jokaisen, joka tanssii kumppanin kanssa, on reagoitava taitavasti liikkeisiinsä ja samalla synkronoitava oma rytminsä kanssa. Tämän saavuttamiseksi edistetään lukuisia kognitiivisia prosesseja, ja ennen kaikkea kaikki päätökset tehdään tiedostamatta. Johtaminen, kuten johtaminen, lisää päätösten määrää, jotka on tehtävä paritanssissa. Siksi tanssi tekee sinusta myös älykkäämmän.

Tanssi voi tehdä paljon muutakin kuin näyttää kauniilta

tanssi-opi-tanssi-kengät-perinteinen-kansantanssi-latinalainen amerikkalainen

Suosituimmat ja luultavasti houkuttelevimmat paritanssit, joita voi oppia tanssitunnilla, ovat Latinalaisen Amerikan tanssit, jotka ovat kotoisin Kuubasta, Puerto Ricosta, Argentiinasta ja Espanjasta. Suurissa kaupungeissa saksalaiset tanssivat mieluummin salsaa, tangoa, merenguea ja mamboa. Freestyle -paritanssit vaikuttavat eniten älykkyyteen – Samba, Rumba, Cha -Cha, Jive ja Paso Doble. Tästä riippuen koreografiaan saadaan uusia liikkeitä uudestaan ​​ja uudestaan, kuten käännöstä tai syöksyä, ja kaiken pitäisi olla täydellistä sekunnin murto -osissa. Huolimatta tanssin huolellisesta suunnittelusta ja lukemattomista harjoituksista ennen esitystä, sen pitäisi näyttää spontaanilta eikä purkautua.

Kuka tahansa voi oppia tanssimaan, ja on olemassa kaksi vasenta jalkaa

Opi tanssimaan-kaikki voivat tanssia-koulu-fyysinen kulttuuri

Iästä riippumatta kuka tahansa voi ilmoittautua tanssitunneille. Tanssi tarkoittaa enemmän kuin vain siirtymistä musiikin tahtiin. Se vapauttaa, inspiroi, kouluttaa ja kouluttaa, se yhdistää kehon, mielen ja rytmin yhteen. Kuten muutkin taiteet, tanssi on tapa ilmaista tunteita ja välittää ne. Tanssin oppiminen ei välttämättä tarkoita esiintymistä suuren yleisön edessä, minkä vuoksi sinun on keskityttävä liikkumisen hauskuuteen.

* Kuvalähteet: CC0 Public Domain

Previous Post
Muotoile modernit viikset – 7 nykyistä kampausta kasvoille yhdellä silmäyksellä
Next Post
Alemman vatsalihasten harjoittelu: harjoitussuunnitelma ja tehokkaimmat vatsalihakset yhdellä silmäyksellä!