15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lipastoa voidaan käyttää missä tahansa kotona asioiden järjestämisessä

Lipasto on todellinen monipuolinen kotona! Olipa leveä ja matala, korkea ja kapea, jossa on monia pieniä tai muutamia suuria laatikoita – keskikorkea kaappi sisältää useita eri muotoja ja toimintoja, ja sitä voidaan käyttää erikseen lähes kaikilla asuinalueilla. Annamme sinulle ideoita siitä, miten voit luoda järjestystä ja säilytystilaa kaikkiin huoneisiin lipastoilla.

Pukuhuone käytävälle

Käytävän lipasto tarjoaa tilaa koristeluun ja säilytystilaa kengille

Lipasto, joka yhdistää laatikot ja lokerot oviin, voi suorittaa useita tehtäviä käytävällä. Vaikka hatut, huivit, käsineet, aurinkolasit, kenkävoiteet ja vastaavat voidaan säilyttää laatikoissa, kengät voidaan säilyttää alla olevissa osastoissa selkeästi ja helposti saatavilla! Yllä on myös riittävästi säilytystilaa avaimille ja koristeille.

Pidä hatut ja huivit selkeästi järjestettynä lipastoon

Haluat yhden Pukeutuja Valmistettu mittojen mukaan ideoidesi mukaan ja erityisesti mukautettu käytävän huonetilanteeseen? Sitten sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota syvyyteen. Toisin kuin kengänkärkikenkä, kengän rinnan on oltava vähintään 30 – 35 cm syvä. Esimerkiksi koon 43 kenkä on 28 senttimetriä pitkä. Optimaalinen korkeus on 100-120 cm.

Pukuhuone makuuhuoneeseen

Pukeutuja moderneissa mustavalkoisissa makuuhuoneissa

Lipastot ovat erittäin hyvä lisä makuuhuoneen vaatekaappiin ja loivat myös upean koristeellisen pinnan. Laatikoissa on tilaa vaatteille, alusvaatteille, vuodevaatteille ja koruille. Pöytävalaisimen kanssa se on myös ihanteellinen yöpöytä pienessä makuuhuoneessa. Säilytystilaa voidaan muuttaa myös tyylikkäksi peilipöydäksi peilin avulla.

Taitto pinoamisen sijasta: rakastat uutta järjestystä!

Järjestä vaatteet lipastossa Konmarin menetelmällä

KonMari -järjestelmä muuttaa todellista elämää. Menetelmän mukaan Siivous kuningatar Marie Kondo T-paidat, villapaidat, housut ja topit taitetaan pieniksi pakkauksiksi ja sijoitetaan ihanteellisesti pystyasentoon laatikoihin tai laatikoihin. Tämä takaa täydellisen yleiskuvan ja vaatteet voidaan ottaa pois ja laittaa takaisin helpommin.

Lipasto keittiöön tai ruokasaliin

Ruokasalin lipasto lautasmattojen, lautasliinojen ja pöytäliinojen säilyttämiseen

Ei vain lasit, astiat ja ruokailuvälineet voidaan sijoittaa upeasti ruokasalin lipastoihin, vaan myös mattoja, lautasliinoja, lautasliinoja, pöytäliinoja, pöytäkoristeita ja tarjottimia tarjoiluun. Jos olet täydellinen emäntä ja rakastat kutsua ystäviäsi ja perhettäsi juomaan illallisen jälkeen, voit käyttää pukeutujaa kodibaarina juomien ja cocktailien valmistukseen. Muuten, kirjat gastronomiasta, cocktaileista ja Co: sta ovat myös ihanteellisia koristeluun.

Suunnittele oma kahvialttarisi

Suunnittele lipasto keittiöön kahvilaksi

Monet kahvin ystävät haaveilevat kahvibaarin omassa keittiössä. Lipasto tarjoaa paitsi riittävästi työtasoa, myös säilytystilaa kaikille kahviastioille, kuten kupeille, sokerille, vaahdottimelle ja mahdollisesti myös sekoittimille ja mukille. Tässä artikkelissa annamme sinulle ideoita täydellisen kahviaseman asentamiseen.

Pukeutuja päiväkodissa

Lastenhuoneen lipasto tarjoaa myös useita lisätoimintoja

Lipasto on myös varastotilan ihme lastentarhassa ja mahdollistaa odottamattomat lisätoiminnot: Vaihdettavalla lisälaitteella se muuttuu hoitopöydäksi. Käytännöllisissä laatikoissa on riittävästi tilaa vaipoille ja jauheelle & Co. Jos vaihtoyksikköä ei enää tarvita, voit poistaa sen ja jatkaa pukeutumisesi käyttöä lasten vaatteiden ja lelujen siivoamiseen..

Lipasto kotitoimistossa

Vaaleasta puusta valmistettu lipasto laatikoilla kotitoimistoon

Kaaos on huono tuottavuudelle. Kun työpaikkasi on hyvin järjestetty, et tuhlaa aikaa, jota voitaisiin käyttää viisaammin. Kotitoimistossa lipasto tarjoaa oikean yleiskuvan asiakirjoista, kansioista ja muista toimistotarvikkeista, jotta voit työskennellä tehokkaammin. Muuten, voit myös järjestää laatikoiden sisällön joustavilla osiointijärjestelmillä ja siten Luo oma organisaatiojärjestelmäsi. Joten sinulla on kaikki yhdellä silmäyksellä!

Previous Post
Tee kevään seppeleitä – 10 helppoa DIY -ideaa kevätkoristeisiin ohjeineen
Next Post
Parvihuoneisto, jossa on dynaaminen ja vilkas tunnelma