15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittelijatuoli suodattaa ja heijastaa auringonvaloa: “sateenkaari” nojatuoli

design tuoli putkimaiset huonekalut läpikuultava

Esittelemme sinulle suunnittelijatuolin, jossa on innovatiivinen konsepti – lahjakas nuori Taehwan Kim Koreasta on valmistanut teräsputkimaisen nojatuolin. Niin sanotun “sateenkaarituolin” istuin on päällystetty dikroisella suodattimella. Se käyttää häiriön vaikutusta ja suodattaa auringonvalon värin mukaan. Lopputuloksena on jännittävä värigradientti, joka muuttuu jatkuvasti katselukulmasta riippuen. Tällä tavalla huonekalu luo kiehtovan valon ja varjon leikin, ja se voidaan järjestää sekä sisällä että ulkona.

Suunnittelijatuoli dikroonisella suodattimella luo jännittävän valon ja varjon vuorovaikutuksen

suunnittelija tuoli putkimaiset huonekalut valo heijastaa

Suunnittelijatuoli koostuu yksinkertaisesta teräsputkesta ja istuimesta, jossa on selkänoja ja käsinojat, jotka on leikattu polykarbonaattipaneeleista ja joka on kiinnitetty rakenteeseen silmukoiden avulla. Tarkan valmistusprosessin näet alla olevasta videosta. Muovi on myös päällystetty erityisesti dikroosisuodattimella. Se heijastaa auringonvaloa aallonpituudesta riippuen – tietyt aallonpituudet lähetetään, toiset heijastuvat. Suodattimia käytetään pääasiassa videotekniikassa-siellä ne jakavat tulevan valon puna-vihreän-sinisen väritilaan. Tällainen häiriösuodatin, jolla on laaja lähetysalue, luo jännittäviä valotehosteita paitsi itse istuimelle myös sen varjoon.

Suunnittelijatuoli minimalistisella ilmeellä – “sateenkaari” nojatuoli

suunnittelija tuoli moderni yksinkertainen läpinäkyvä

Taehwan Kim päätti antaa huonekalulle minimalistisen ilmeen, jotta “sateenkaaren” nojatuolin värigradientti voi tulla omakseen. Yksinkertainen mutta erittäin tyylikäs rakenne sopii harmonisesti etenkin puristisiin kalusteisiin. Mutta tuoli leikkaa myös hienon hahmon teollisessa sisustuksessa. Ja koska materiaalit ovat erittäin kestäviä ja kestävät sekä auringon että sateen ilman ongelmia, tuoli voi myös korostaa ulkoruokailutilaa. Istuinmukavuuden osalta istuin ja selkänoja mukautuvat kehon muotoon, jotta voit rentoutua ilman istuintyynyä.

suunnittelija tuoli putkimaiset huonekalut puutarha ruokasali

suunnittelija tuoli käsinojat muoviputkikalusteet

deisgner tuoli akryyli polykarbonaatti paneeli putkikalusteet

Projekti: Taehwan Kim

Previous Post
Lasista valmistetut huonekalut viehättävät arkkitehtonisella ilmeellään
Next Post
Tee paperipusseja ja koristele väreillä – tee itse -ideoita ohjeiden avulla