15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Matala puinen sohvapöytä tekee vaikutuksen epäsymmetrisellä muotoilullaan

matala puinen sohvapöytä designlehdet roderick vos

Suuren sävellyksen suunnittelulle ei ole sääntöjä. Suunnittelijat keksivät aina henkeäsalpaavia malleja, joilla asuintilat voidaan sisustaa erityisellä tavalla. Ja tämä moderni Puinen sohvapöytä on kiitettävä esimerkki tästä. “Manhattan” on suunnittelijan suunnittelema Roderick Vos, erityisesti hollantilaiselle yritykselle Linteloo kehitettiin. Matala massiivipuinen olohuonepöytä keskittyy epäsymmetristen linjojen kauneuteen, jotka luovat käytännöllistä säilytystilaa.

Moderni puupöytä, jossa on alkuperäinen muotoilu

matalat sohvapöydän puumuotoilulehden hyllyt

Erikokoiset puupalikat ja niiden välissä oleva tyhjä tila ovat olennainen osa koostumusta ja tekevät tästä design -sohvapöydästä niin ainutlaatuisen. Eri tasot ja korkeudet epätavallisilla rakenteilla varmistavat, että pöytä muuttuu heti kohokohdaksi kaikissa huoneissa ja korostaa nykyaikaista sisustusta. Mutta katsokaa galleriaa ja katsokaa itse!

Epäsymmetrinen sohvapöytä – katseenvangitsija olohuoneessa

matala puinen sohvapöytä-manhattan roderick vos

Ja modernit sisustustyylit, joihin kuuluu teollinen tyyli, sopivat parhaiten tähän sohvapöydän ulkoasuun. Eri tasojen vuoksi sinulla on mahdollisuus näyttää koristeet mielenkiintoisella tavalla ja antaa heille erityinen paikka. Jos kuitenkin pidät mieluummin ilman sisustusta, epäsäännöllinen ilme on edelleen olohuoneen koriste.

erikokoiset puupaneelit luovat tekstuurin

design sohvapöytä massiivipuuta epäsymmetrinen olohuone

Osaa voidaan käyttää myös koristeluun koristeilla, kun taas loput paneelit voidaan käyttää säilytystilana. Puun tumma väri antaa sohvapöydälle ylimääräistä eleganssia, jota voit käyttää huoneen muiden huonekalujen täydentäjänä tai värikontrastina.

Tyylikäs muoto tummalla värillä

matala sohvapöytä puinen muotoilulehtiteline

Huonekalu on täydellinen kaikille, jotka pitävät alkuperäisistä malleista ja nykyaikaisista muodoista ja jotka haluavat varustaa itsensä epätavallisilla malleilla. Olet tervetullut käymään valmistajan verkkosivustolla ja selaamaan muita mahtavia tarjouksia koko olohuoneen sisustuksen koordinoimiseksi.

Huonekalut, joissa on hieno ulkonäkö

Matala sohvapöytä massiivipuuta, epäsymmetriset linjat

Previous Post
Pisteiden ruokavalio – Tämä siisti taulukko auttaa sinua laihduttamaan
Next Post
Suunnittele oma kalenteri – 12 hyödyllistä käsityöideaa seinälle ja pöydälle