15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

7 epätavallista ideaa moderniin jäähdyttimen suunnitteluun

ideoita nykyaikaiseen jäähdyttimen suunnitteluun bambu kultaa

Usein tapahtuu, että kotona oleva jäähdytin ei todellakaan sovi sisustukseen, koska muotoilu on melko tavallinen ja tylsä. Joten suosittelemme sinulle 7 epätavallista ja mielenkiintoista ideaa tämän ongelman välttämiseksi seuraamalla näitä esimerkkejä moderni jäähdyttimen muotoilu Katso.

Idea modernille jäähdyttimen suunnittelulle – K8 -jäähdytin bambusta

ideoita nykyaikaiseen jäähdyttimen suunnitteluun bambu hopea

Olemme ehdottomasti iloisia koristeellisista pattereista K8 säteilijä. Hyvin usein jäähdyttimet ovat katseesi tyylikkäässä ja modernissa sisustuksessasi. Teemme parhaamme piilottaaksemme tämän, mutta valitettavasti usein tuloksetta. Siksi ehdotamme tätä mielenkiintoista ajatusta sinulle moderni jäähdyttimen muotoilu Kirjailija: K8 Radiatori Yhtiö valmistaa innovatiivisia patterimalleja kodin sisätiloihin. Esimerkkinä olemme valinneet jäähdyttimen bambusta. Hänet inspiroi luonto. Tämä jäähdytin ottaa bambukasvin kapean muodon ja tekee siitä modernin koriste -elementin, joka ei vain sovi sisustukseesi vaan myös parantaa sitä.

Käytä modernia jäähdyttimen muotoilua kylpyhuoneen riippuvalaisimena

ideoita nykyaikaisiin jäähdyttimien suunnittelukangasriipuihin

Tyylikäs jäähdytin Runtal ilmentää sitä, mitä jokaisen modernin kylpyhuoneen pitäisi olla – mukava, kodikas ja tyylikäs. Archibald -malli suunniteltiin samanaikaisesti lämmittimeksi ja pyyhetelineeksi, mikä tekee siitä muodikkaan lisäyksen kylpyhuoneeseesi. Tämä epätavallinen idea moderni jäähdyttimen muotoilu suunnitteli Leonardo Salzedo. Kromattu jäähdytin on valmistettu kierretystä teräskappaleesta, joka kääntyy ympäri ja muodostaa neljä riipusta toisensa alapuolelle. Tällä tavalla voit kuivata pyyhkeet ja kuivata kylpytakki.

Brandonin maalaismainen jäähdytin

ideoita nykyaikaiseen jäähdyttimen suunnitteluun maalaismainen jäähdytin

Tämä ajatus moderni jäähdyttimen muotoilu Brandonilta on täydellinen lisä maalaismaiseen sisustukseesi. Coblonal -jäähdyttimen on suunnitellut italialainen valmistaja yhdessä arkkitehtuuristudion Coblonal Arquitectura kanssa. Siinä on upea päivätty ulkoasu ja teollinen käänne, joka on saanut inspiraationsa vanhoista rakennuksista ja tehtaista. Suorakulmainen jäähdytin on valmistettu teräslevystä ja siinä on muutamia naarmuja ja vikoja, jotka antavat suunnittelijalle todellisen luonteen. Tässä jäähdyttimessä on maalaismainen tunnelma, ja se on saatavana jopa tilalla kylpypyyhkeille.

Suunnittelijalämmittimet Fonditalista – Dafne -malli

ideoita moderniin jäähdyttimen suunnitteluun dafne naisten vartalo

Dafne -jäähdytin on ainutlaatuinen muotoilu valmistajan Black Label -mallistosta Fondital, joka sisältää vain kahdeksan muuta mallia. Tämä esimerkki moderni jäähdyttimen muotoilu esitettiin Milanon Expocomfort -messuilla ja se on kahden loistavan sisustussuunnittelijan tuote, joiden yhteistyö loi tämän alkuperäisen koristeen. Jäähdytin voidaan asentaa mihin tahansa huoneeseen. Voit valita muutamasta muunnelmasta – jokainen taideteos itsessään. Esteettisen ulkonäönsä lisäksi tämä jäähdyttimen muotoilu houkuttelee kaikkia lämmöllä. Black Label -mallisto on valmistettu yksinomaan Italiassa.

Aeonin Grandeur -jäähdyttimen muotoilu – lämmin penkki

ideoita modernille jäähdyttimen suunnittelupenkki teräkselle

Kuka tiesi, että jäähdytin voi olla niin tyylikäs huonekalu? Grandeur -malli on tyylikäs Aeonin istuinpatteri, jossa on lämmitetty penkki optimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Tässä klassisen suunnittelun innoittamassa jäähdyttimessä on kukoistuksilla ja koristeilla koristeltuja käsinojia ja klassinen suorakaiteen muotoinen kromiprofiili, joka sopii mihin tahansa moderniin sisustukseen. Tämä ajatus moderni jäähdyttimen muotoilu sopii lämpimästi erityisesti sisääntuloalueelle. Kylpyhuoneessa penkkiradiaattorista tulee viihtyisä paikka, jossa voit lämmetä suihkun jälkeen. Käytävällä Grandeur -mallista tulee yksinkertaisesti tyylikäs keskipiste. Jos yhdistät jäähdyttimen sivupöytään tai taideteokseen seinälle, sitä ei varmasti unohdeta.

Azzara -jäähdytin Aestus – alkuperäinen muotoilu kotiisi

ideoita modernille jäähdyttimen suunnittelulle innovatiivinen malli

Yritys Aestus aiheutti vallankumouksen Yhdistyneessä kuningaskunnassa epätavallisen jäähdyttimen kokoelmansa kanssa. Azzara -malli on erityisen mielenkiintoinen. Kuka voisi arvata, että jotain niin kaunista voi olla myös niin toimivaa. Tämä ajatus moderni jäähdyttimen muotoilu on jokaisen suunnittelijan unelma. Meidän ei pitäisi enää sietää vanhojen pattereiden perinteisiä malleja. Aestus on yritys, joka perustettiin vuonna 1999 ja sen jälkeen sen päätavoite on ollut ruostumattoman teräksen muuttaminen pattereiksi. Aestus -malleja voi nähdä eri messuilla ympäri Iso -Britanniaa

Lämmityspaneelit lasista, Thermoglance – innovatiivinen lämmitys

ideoita modernille jäähdyttimen suunnittelulle lämmityspaneelin lasille

Tämä epätavallinen idea moderni jäähdyttimen muotoilu vie meidät pois perinteisistä pattereista ja esittelee innovatiivisen lämmitystyypin. Tyylikäs lasinen lämmityspaneeli antaa huoneelle melkein huomaamattomasti tyyliä. Thermoglance -pattereita voidaan säätää kronotermostaatilla, joka havaitsee huonelämpötilan ja säätää lämmityksen vastaavasti. Nämä lasilämmityspaneelit on helppo asentaa ja ne tarvitsevat vain virtaliitännän. Tämä jäähdytyselementti säästää paljon tilaa, on lähes huomaamaton ja hiljainen – tältä lämmitys näyttää tulevaisuudessa.

Previous Post
Moderni kylpyhuone – suunnitteluideoita ja vinkkejä
Next Post
Joulupallojen tekeminen lasten kanssa – 13 jännittävää ideaa ja ohjeet