15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Penkkirakenne edistää sosiaalisia kontakteja ja hyvää viihdettä

penkki suunnittelu ulkona viihde pullo penkki rentoutua puutarha

Tämä Penkki suunnittelu on suunniteltu osana sosiaalista kokeilua. Taiteilijan Bottlebench -projekti Maarten Pauwelyn tuo ihmiset yhteen. Tämä ulkotuoli on täydellinen laiskoille päiville, jolloin voit rentoutua ystävien kanssa puutarhassa. Penkkiä kutsuttiin “Bottlebenchiksi”, koska siinä on viisi istuinta, jotka on kiinnitetty keskipisteeseen. Rakenne on samanlainen kuin muovipullon pohja. Pullopenkki näyttää huonekalulta, jonka löydät lasten leikkipaikalta, mutta tämä on ehdottomasti suunniteltu aikuisille, eikä siinä ole pyörivää vaihtoehtoa kuin karuselli!

Taiteilijan penkki Maarten Pauwelyn

penkki suunnittelu Maarten Pauwelyn pullonpenkki sosiaalinen kokeilu

Kun ihmiset käyttävät Bottlebenchia, et vain jaa pankkia muiden kanssa. He istuvat vierekkäin ja vastapäätä toisiaan, mikä luo intiimin ilmapiirin hyvälle keskustelulle ihmisten välillä, jotka muuten eivät koskaan puhuisi toisilleen. Tässä järjestelyssä olisi vaikeaa sivuuttaa toisiaan ja keskustelu on helpompaa vain istuinten järjestelyn vuoksi. Että Penkki suunnittelu tarjoaa mukavat selkänojat ja tarpeeksi jalkatilaa, jotta ihmiset voivat istua mukavasti ja tuntea olonsa hyväksi.

Penkkirakenne tarjoaa mukavuutta ja viihdettä

penkki suunnittelu pullonpenkki edistää sosiaalisia kontakteja

Pullopenkki on valmistettu kierrätettävästä polyesteristä, ja jokainen istuin on pinottu helpon pakkaamisen ja kuljetuksen helpottamiseksi. Keskipiste voi toimia mukinpidikkeenä tai, kuten voimme nähdä yhdessä kuvassa – myös jalkojen nostamiseen ja rentoutumiseen. Penkki tarjoaa tilaa viidelle henkilölle ja on kaunis kukka. Se toimii hyvin sekä julkisilla että yksityisillä alueilla. Ei ole sanaa siitä, saako Bottlebench kaupallisen version.

mukavat selkänojat ja riittävästi jalkatilaa

penkki suunnittelu pullonpenkki kierrätettävä polyesterimuovipullon pohja

Valmistettu 100% kierrätettävästä polyesteristä

penkki pullopenkki kierrätettävä polyesterivalmistus

16 ideaa puutarhapenkille – fiksu tapa rakentaa puupenkki puutarhaan

Previous Post
Moderni baari huoneesi jakajana asunnossasi
Next Post
SmokeStack by Frederik Roijé – tyylikäs teollinen puutarhatakka