15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Päästä eroon hikistä oljella – tämä malli voittaa kaikki kodin korjaustoimenpiteet

Onko sinulla hikka ja et voi päästä eroon siitä riippumatta siitä, mitä kodin korjaustoimenpiteitä yrität? Journal of the American Medical Association Network Open -lehden tutkimuksen mukaan tietyn oljen sanotaan auttavan. Sen lisäksi, että sitä kuvataan onnistuneeksi ja se antaa osallistujille mahdollisuuden päästä eroon hikoista, sen sanotaan myös ylittäneen helposti kaikki perinteiset menetelmät.

Päästä eroon hikka – mikä tekee olki?

Päästä eroon hikoilusta ilman perinteisiä kodin korjaustoimenpiteitä

Useimmille hikka on vain satunnaista. Jos et onnistu tavallisilla hikka -vinkillä, odota hetki ja hikka häviää itsestään, mutta joskus hikka esiintyy useammin, mikä voi rajoittaa vakavasti kärsivien elämää. Ja koska monet tunnetuista menetelmistä ovat voimattomia tätä ongelmaa vastaan, lääkäri Dr. Ari Seifi Texasin yliopistosta miettii todellista ratkaisua. Näin syntyi hänen erityinen olki, jota hän kutsui ”pakotetuksi hengitys- ja nielemistyökaluksi (FISST)” ja jota markkinoidaan nyt nimellä “HiccAway”. Ero perinteiseen olkeen on se, että tarvitset enemmän imutehoa juotavaksi. Ja niin pitäisi olla helpompi päästä eroon hikkaista.

Päästä eroon hikoilusta innovatiivisella HiccAway -oljella

Valmistajat selittävät: ”Oljen läpi juominen alentaa palleaa samalla, kun se avaa ensin ja sulkee sitten epiglottiksen (kurkun lehtimäinen venttiili, joka pitää ruoan pois tuuliputkesta). Tämä stimuloi samanaikaisesti frenic- ja vagus -hermoja, jotta aivot voivat nollata itsensä ja pysäyttää hikka. “

Olki testissä

Päästä eroon hikka erityisellä oljella

Hikka yleensä tulee ja menee. Siksi oljen menestys voitaisiin kyseenalaistaa. Entä jos ärsyttävä punkki on kadonnut itsestään tällä välin? DR. James Alvarez Texasin yliopistosta tutkimuksen perusteella. Osallistui 249 vapaaehtoista. He käyttivät olkia ja kertoivat kokemuksistaan. Jotkut heistä kärsivät hikoista vain satunnaisesti, toiset päivittäin, ja jotkut osallistujista kärsivät jopa yli 48 tuntia kestäneistä taudinpurkauksista.

Lehden mukaan lähes 92 prosenttia osallistujista sanoi, että he saivat hikka pois HiccAwayn avulla. Subjektiivisen tehokkuusasteikon mukaan olki sai 4,58 pistettä viidestä. Vaikuttava 90 prosenttia arvioi sen paremmin kuin kotilääkkeet. Epidemioiden saaneet pisteet olivat pienemmät, mutta he olivat yleensä vaikuttuneita.

Tutkimuksessa tarkastellaan erityisiä olkia niiden tehokkuuden suhteen hikka vastaan

Kriitikot kuitenkin korostavat myös mahdollista lumelääkevaikutusta ja korostavat, että testissä olisi pitänyt käyttää oljen toimimatonta versiota. Tämä on ainoa tapa osoittaa objektiivisesti, voitko päästä eroon hikistä oljella. Keksijät korostavat kuitenkin, että hyvin satunnaiset jatkuva hikka ovat merkki jostain paljon vakavammasta. HiccAway voi toimia seulontatyökaluna ja saada potilaat, jotka eivät vastaa, etsimään lisätutkimuksia ongelmasta.

Tutkimus oljesta Löydät täältä.

Previous Post
Tuoreita syksyn sisustusideoita puutarhaan on helppo tehdä itse
Next Post
Kuinka voit tehdä kauniin kattokruunun itse