15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ehkäise sydänkohtauksia ja aivohalvauksia hammastahnalla? Tutkijat testaavat tuotetta Yhdysvalloista

Aivohalvaukset ja sydänkohtaukset ovat tärkeimpiä kuolinsyitä. Ja se, että hampaiden harjaus osana normaalia päivittäistä hygieniaa voi vähentää riskiä, ​​kuulostaa erittäin käytännölliseltä. Yhdysvalloissa kehitetyn uuden hammastahnan sanotaan estävän sekä sydänkohtauksen että aivohalvauksen.

Aivohalvausten ja sydänkohtausten ehkäisy hammastahnalla - miten se tarkoittaa

Kuinka voit estää aivohalvauksen hammastahnalla? Kohteessa "Plaque HD®" se on tuote, joka tahraa hampaiden plakin harjauksen aikana ja osoittaa siten, missä harjausta jatketaan. Mutta miten tämä liittyy aivohalvauksen ja sydänkohtauksen riskiin? Eikä hammastahna ole suoraan, vaan oikea suuhygienia, jolla riski pienenee.

Ehkäise sydänkohtauksia ja aivohalvauksia asianmukaisella suuhygienialla

Huono suuhygienia ja bakteerit voivat johtaa aivohalvaukseen

Tutkijat ovat pitkään varoittaneet, että huono suuhygienia voi vaikuttaa myös muuhun kehoon. Tulehdus voi kehittyä. Bakteerit, jotka aiheuttavat tämän tulehduksen suussa, kulkeutuvat edelleen kehoon ja edistävät muiden sairauksien kehittymistä siellä. Näihin mahdollisiin sairauksiin kuuluu myös valtimoiden kovettuminen, mikä puolestaan ​​edistää aivohalvauksia ja sydänkohtauksia. Valtimoiden kalkkeutuminen ei tarkoita mitään muuta kuin kerrostumia suonen sisäseinämiin.

Joten harjaamalla hampaasi oikein voit vähentää riskiäsi ja ehkäistä aivohalvausta ja sydänkohtausta ja välttää siten bakteerien aiheuttaman tulehduksen kertymisen. Koska monet eivät ota suuhygieniaa tarpeeksi vakavasti, johtuipa se päivittäisestä stressistä tai yksinkertaisesti mukavuudesta, tutkijat ovat kehittäneet Plaque HD: n. Sen pitäisi motivoida sinua harjaamaan, kunnes hampaasi ovat todella puhtaat. Bonus on se, että näin ehkäiset myös sydänkohtauksia ja aivohalvauksia. Mutta miten hammastahna tekee sen??

Hammastahna testissä

Harjaa hampaasi kunnolla ja vähennä aivohalvausten ja sydänkohtausten riskiä

Hammastahnalla on väritysominaisuus, joka harjauksen aikana värittää ne hampaiden alueet, jotka eivät ole vielä puhtaita. Vasta kun haitallinen plakki on harjattu pois, väri katoaa sen mukana. Tuloksena on, että hampaasi ovat puhtaampia ja saatat jopa estää sydänkohtauksen ja aivohalvauksen. Mutta motivoiko tämä todella sinua peseytymään pidempään ja riittääkö tämä estämään tulehdusta ja siten sydänkohtauksia ja aivohalvauksia, Florida Atlantic Universityn tutkijat testasivat osallistujia 30 päivän aikana.

Ehkäise sydänkohtauksia ja aivohalvauksia väritysplakin HD -hammastahnalla

Puolet heistä pesi hampaansa uudella väriainehammastahnalla kahdesti päivässä. Toinen ryhmä käytti sen sijaan toista, jolla ei ollut väritysvaikutusta. Testijakson lopussa tutkijat havaitsivat, että ensimmäisen ryhmän tulehdustasot olivat alhaisemmat kuin testin alussa. Ero oli erityisen suuri osallistujilla, joiden tulehdustasot olivat alun perin kohonneet. Tämä osoittaa, että sillä on todella väliä, minkä tyyppistä hammastahnaa käytät ja että väriaine johtaa perusteellisempaan hampaiden puhdistukseen. Kaiken kaikkiaan hammastahnan tulee varmistaa, että plakkia poistetaan neljä kertaa enemmän kuin tavallisesti.

Seuraavaksi tutkijat haluavat käyttää lisätutkimuksia tarkistaakseen, liittyykö tämä tulos myös sydänkohtauksiin ja aivohalvauksiin. Muuten, voit käyttää myös tavanomaisia ​​plakkiväritabletteja suuhygienian parantamiseksi. Ja jos estät myös sydänkohtauksen tai aivohalvauksen, sitä parempi!

Voit valita opintojesi kurssin ja tulokset tässä Lue.

Previous Post
Oikeiden aurinkolasien valinta – mikä on tärkeää tietää?
Next Post
Joululahjat – syötävät ja käsintehdyt ideat