15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tatuointi käsivarteen miehelle – ideoita ja motiiveja itsevarmoille pojille tyylikkäästi

naurava mies, jolla on parta ja moderni kampaus, osoittaa käsivarren tatuointeja miehiä

Nykyään sanomalehden käsivarretatuoinnin saaminen miehille on hieno ja moderni tapa osoittaa persoonallisuutesi tai sentimentaalisuutesi. Vaikka sinulla olisi selkeä käsitys siitä, mitä etsit, lopullisen päätöksen tekeminen hankinnasta voi olla haasteellista. Loppujen lopuksi se on siellä ikuisesti. Lisäksi käsivartesi tatuointi näkyy noin vuoden puolivälissä, joten se erottuu. Nykyaikaisena käsivarretatuointina voit valita yksityiskohtaisen tatuoidun suunnittelun ja näyttää siten todella siistiltä, ​​jos annat kokeneen tatuointitaiteilijan tehdä kaiken oikein. Auttaaksemme sinua valitsemaan, olemme koonneet tämän oppaan, jossa on inspiraatiota ja neuvoja seuraavaan käsivarretatuointiisi.

Vaihtoehdot tatuoinnista käsivarressa miehille

tatuointi käsivarteen mies viikset ja putki poseeraa hänen taideteoksia kehossaan

Jos haluat jotain hienovaraista, jonka voit silti piilottaa, paras asia on saada olkavarretatuointi. Tällä tavalla t-paitojen tulisi peittää suurin osa tatuoinnistasi. Jos olkavarretatuointisi on pieni ja alkaa olkapäältäsi, ainutlaatuinen pyöristetty muoto voi näyttää myös viileältä. Muista myös, että olkavarsi on melko suuri työalue, joka mahdollistaa hienoja tatuointimalleja.

armeijan sotilas, jolla on tatuoitu olkavarsi ja asekivääri

Yksinkertainen tatuointi olkavarteen on loistava valinta miehille, jotka haluavat olla nöyriä. Tämä muunnelma on tietysti helpoin peittää, mutta näyttää silti siistiltä, ​​kun ylpeilet tällaisesta käsivarretatuoinnista. Maailman kauneimmat tatuoinnit sisältävät vain vähän yksityiskohtia ja ovat yhä suositumpia, joten et voi mennä vikaan yksinkertaisella suunnittelulla.

Värillinen tai heimojen tatuointi

värikäs kyynärvarren tatuointi lohikäärmeillä ja mangahahmoilla

Värikkäät olkavarretatuoinnit vaikuttavat ja herättävät varmasti huomiota. Yleensä voit värittää tatuointisuunnittelusi varsinkin jos siitä on tullut hyvin yksityiskohtainen. Tämän seurauksena käsivarren tatuointi on aina hieman havaittavampi, jolloin suuri tai pieni tatuointimotiivi voi näyttää myös kolmiulotteisemmalta.

musta heimo tatuointi heimo tatuoinnit miehen hauis

Mitä heimojen tatuointiin tulee, se alkaa yleensä olkapäältä ja sen yläosa on pyöristetty. Yleensä tässä ne näyttävät tyylikkäimmiltä ja niissä voi olla melko paljon yksityiskohtia. Yksityiskohtainen olkavarretatuointi voi yleensä kestää muutaman istunnon koosta riippuen. Valittavana on niin paljon erilaisia ​​malleja. Mutta riippumatta siitä, mitä valitset, ne kaikki voivat olla melko voimakkaita.

Herkkä tatuointimalli käsivarteen koville miehille

sormen tatuointi mies ja ruusu ranteessa modernit tatuoinnit

Kuka sanoo, että miehet eivät voi ottaa herkkiä tatuointeja? Vaikka ne ovat edelleen melko yksityiskohtaisia ​​ja maskuliinisia, ne ovat yleensä laadukkaita. Ruusu käsivarren tatuointina ei ole ainoa hyväksyttävä kukka, jos mies haluaa näyttää herkän puolensa. Itse asiassa voit valita mitä haluat, ja takaamme, että se sopii sinulle. Jos haluat käyttää kukkaa tatuointiin sisäkäsiisi, sinulla on myös laaja valikoima malleja.

miesten herkät tatuointikuviot ruusulla käsivarressa

Ei ole väliä, haluatko ottaa tatuoinnin olkavarteen vai kyynärvarsiisi, koska kumpikaan muunnelmista voi tehdä väärin. Molemmat alueet näyttävät kunnollisilta musteella. Missä saat käsivarren tatuoinnin, voi jälleen riippua siitä, pitäisikö sen näkyä useammin vai ei. Tietenkin kyynärvarsi on vaikeampi peittää lämpiminä kuukausina. On parasta valita ensin haluamasi malli ja vasta sitten sen sijoitus. Riippuen siitä, mitä aihetta yrität saada, käsivarren ylä- tai alaosa voi toimia paremmin kuin toinen.

Tekstuuri ja yksityiskohdat sisä- ja kyynärvarren tatuoinnilla

jason momoa, jolla on matkatavarat, ideoita käsivarren tatuointeille miehille, joilla on kirjoitus

Kyynärvarsi tarjoaa pidemmän työpinnan, joten tämä on hyvä paikka, jos etsit yksityiskohtaista tatuointia. Se toimii esimerkiksi hyvin, jos haluat saada valitsemamme kuvan kaltaisen kuvan. Sisäkäsi ja kyynärvarsi sopivat myös täydellisesti muutaman sanan, kirjaimen tai jopa kuvan tatuointiin. Tästä syystä et voi mennä vikaan tämän sijoittelun kanssa, jos aiot ottaa esimerkiksi sentimentaalisen tatuoinnin.

sisällä kyynärvarren tatuointi roomalaisilla numeroilla kello ja silmä viileänä tatuointivartijana

Tällaiset tatuoinnit ja aiheet, kuten kello tai pilvet, vievät yleensä paljon aikaa, koska ne vaativat paljon viivoja ja pisteitä. Ne voivat myös olla melko kivuliaita. Joten on parasta valita alue, jolla koko prosessi kestää sinulle.

värilliset tatuointihihat, joissa ruusu kyynärpäässä ja kuvioita ranteessa

Varsi on kätevä alue monille tatuointityypeille, puhumattakaan siitä, että sijoittelu on aina trendissä. Jos et kuitenkaan ole sellainen henkilö, joka aikoo peittää tatuointeja, mutta haluat silti ainakin yhden, sisävarsi on loistava paikka hienovaraisille malleille. Yksinkertainen tatuointi on täydellinen valinta, jos et halua mitään monimutkaista yleensä, koska se voi muutoin näyttää hieman sopimattomalta.

sisempi käsi käsikirjoituksella tatuointi perhe ennen kaikkea

Esimerkiksi kirjoitus sopii hyvin alavarteen ja näyttää myös helvetin hyvältä. Tämä alue sopii kaikentyyppisille kirjasimille, mukaan lukien nimet, merkit, päivämäärät ja paljon muuta. Kirjoitus sopii myös mihin tahansa kokoon tässä vaiheessa. Voit tehdä sen riittävän suureksi peittämään koko sisävarren tai valita vain pienen osan.

Bicep -tatuointi käsivarteen

muste ja muste maali hauis tatuointi symboli silmällä

Jos sinulla on vaikuttavan kokoiset olkavarret ja rakastat niiden näyttämistä, hauisesi tatuointi voi saada sen näyttämään vielä paremmalta. Valitse kuitenkin viisaasti, koska jos lihas on jännittynyt, se voi vääristää kuvaa. Tatuoinnin asettaminen käsivarren sisäpuolelle ei aina ole näkyvissä, mutta älä anna sen estää sinua. On olemassa hienoja tatuointimalleja, jotka ovat erittäin suosittuja ja luovia tällä kehon osalla. Asento on helpompi peittää kuin kyynärvarsi ja se voi näyttää hämmästyttävältä, kun näet esimerkiksi hauisosan puolihihan tärkeimmät yksityiskohdat.

Tiikeritatuointi vihreillä silmillä miehen käsivarren ulkopuolella

Eläimet näyttävät myös olevan suosittu aihe, ei vain hauislihaksille, esimerkiksi jos haluat tatuoida itsellesi. Valitsetpa totemieläimen tai suosikkilajisi, tämä alue on loistava valinta sijoittamiseen. Jos haluat hankkia itsellesi myös uskonnollisen tatuoinnin, olipa kyseessä rukoilevat kädet, Jeesuksen muotokuva tai jokin muu tyyppi, niin hauis on paikka, johon kannattaa mennä. On myös helppo lisätä uusia malleja myöhemmin, jos valitset täyden uskonnollisen tatuoinnin.

Matka -tatuointi

matkatatuoinnit kompassilla ja kartta kirjaimella lainaus tatuointi käsivarteen mies

Matkustaminen on tärkeä osa nuorten aikuisten kulttuuria nykyään, ja jotkut haluavat symboloida kokemuksiaan tatuoinneilla. Jos olet yksi niistä ihmisistä, hauislihakset ovat suuri osa kehoasi tätä varten. Halusitpa sitten maailmankartan, kompassin tai North Starin, ne näyttävät täydellisiltä.

Hihatatuoinnit

david beckham, jolla on tatuoinnit molemmissa käsissä ja t-paita, hymyilee

Sinun on oltava melko äärimmäinen tai 100% omistautunut tatuoinnillesi saadaksesi hihan. Hänelle on yleensä parasta valita aihe ja pitää sitä käsivartesi poikki. Sinulle on parasta, jos hihatatuointisi kertoo tarinan ja on hieman tunteellinen. Haluat myös peittää sillä mahdollisimman paljon ihoa. Siksi sinulla voi olla täysi aihe, puolet tai jopa kolmasosa siitä tatuoitu. Päätös on siis täysin sinun. Valitsitpa minkä tahansa tässä tapauksessa, se näyttää taatusti loistavalta tässä paikassa.

Liisa Ihmemaassa Tatuointihiha

alice in wonderland tatuointi cheshire -kissatatuointi kellolla ja värillä

“Liisa Ihmemaassa” on perinteinen ja suosittu aihe. Se koostuu yleensä kuuluisista hahmoista ja taskukellosta, jota yleensä ympäröivät kirjoitukset bannerilla tai muulla nykyaikaisella kuviolla. Jos haluat myös tatuoinnin käsivartellesi punk- tai goottilaistyyliin, tämä malli sopii sinulle yhtä hyvin. Ajattele myös kallon tatuointia, variksia, palavia kynttilöitä ja muita vastaavia satuja. Vaikka se saattaa kuulostaa aika pelottavalta, nämä voivat näyttää erityisen vaikuttavalta käsivarressa.

Tatuoi koko käsi

koko tatuointihihainen mies geometrisilla hahmoilla ja pienillä yksityiskohdilla mustalla värillä

Koko käsivarren tatuoinnit voivat näyttää kauniilta, jos pidät kiinni teemasta tai yhdestä mallista, joka kulkee käsivarren pituudelta. Jälleen sinun ei pitäisi yksinkertaisesti päättää eri yksittäisistä aiheista, joita voit pistää satunnaisesti eri aikaväleillä, jos haluat saada koko käsivartesi tai suuren osan siitä tatuoinniksi. Mieti tarkkaan, mitä haluat ja jatka tämän ajatuksen kanssa.

uskonnolliset tatuoinnit tai santimentaaliset aiheet, joissa on ristikkäitä tatuointeja ja ruusuideoita

Jos sinulla ei ole vielä tatuointia käsivarsillasi, on yleensä hyvä aloittaa yksinkertaisella tatuoinnilla vain nähdäksesi, miltä se saa sinut tuntemaan olosi iholla. Yhdeksän kertaa kymmenestä tulet riippuvaiseksi muste tatuointimalleista ja lisää niitä haluamallasi tavalla. Uudet tatuoinnit ovat yleensä erittäin herkkiä. Tätä tehdessään tatuointitaiteilijat käyttävät yksinkertaisesti ohuita viivoja tai harvaa muotoilua taideteoksen luomiseen.

Tatuointinauha käsivarressa

mies värillinen luonto ja nauha tatuointi istuu tyttöystävänsä kanssa kahvilassa

Yksinkertainen bändin tatuointi koostuu muutamasta viivasta, jotka kietoutuvat käsivarren ympärille ja sijaitsevat vain tällä alueella. Nämä symboloivat yleensä surua, voimaa tai tasa -arvoa viivojen paksuudesta riippuen. Joten jos haluat symbolisen tatuoinnin, tämä on oikea vaihtoehto. Miksi et kiedo yhtä nauhaa käsivartesi ympärille ja lisää sitten pieniä yksityiskohtia, kuten geometrinen muoto tai symboli? Jos et ole koskaan tehnyt vanhan koulun tatuointia käsivarteen, on yleensä parempi aloittaa pienellä. Jotkut näistä tatuoinneista ovat yksinkertaisia, kun taas toiset voivat olla melko yksityiskohtaisia ​​jostain koostaan. Se, että se on pieni, ei kuitenkaan tarkoita sitä, että se olisi merkityksetön. Itse asiassa jotkut pienet tatuoinnit miehille voivat näyttää viileämmiltä kuin suuret.

Previous Post
Kotitoimiston organisaatio: Kuinka saada järjestys kotitoimistoon!
Next Post
Opas täydelliseen Koi -lampiisi eri puutarhatyyleissä