15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Viktoriaaniseen tyyliin rakennettu olohuone

Ylelliset huonekalut-olohuone-viktoriaaninen

Esittelemme sinulle jännittävän klassisen muotoiluidean, joka löydetään uudelleen – viktoriaaninen olohuone, jossa on moderni maku. Se on huone, jossa kuninkaallisten koristeiden ja ylellisyyden ympäröimä aika unohtuu. Hemmottele itseäsi kupillisella teetä ja nauti tästä ainutlaatuisesta matkasta takaisin viktoriaaniseen aikakauteen. A Viktoriaaninen olohuone se on helppo asentaa, kunhan noudatat muutamia perussääntöjä.

Viktoriaaninen olohuone – tyylikäs ja klassinen

valkoinen-viktoriaaninen-tuolit-olohuone

Huonekalut Viktoriaaninen olohuone on rikas, upea ja vauras – valmistettu kiillotetusta tiikistä tai palmupuusta – vakaa ja samalla upea. Tuolit on päällystetty silkillä, ohuella nahalla tai muilla jaloilla kankailla, jotka antavat puhtaan ylellisyyden tunteen. Kultaiset koristeet symboloivat suuruutta ja loistoa. Ne on yhdistetty herkästi maton aiheisiin.

Vihreä viktoriaaninen olohuone

tyylikäs-olohuone-viktoriaaninen sisustus

Lattia on yleensä päällystetty parketilla ja muistuttaa aikoja, jolloin kuninkaat olivat maan tärkeimpiä ihmisiä ja asettivat sävyn kaikelle, myös arkkitehtuurille. Muita kiehtovia puuelementtejä löytyy kehyksestä. Suuret peilit, joissa on ebony -kehykset, heijastavat huoneen kuninkaallista tunnelmaa. Retro -huonekalut on koristeltu kultaisilla hahmoilla ja antavat tunteen, että aika on pysähtynyt. Voit unelmoida ja rentoutua viktoriaanisessa olohuoneessa.

Viktoriaaninen olohuone – puhdasta romantiikkaa

tyylikäs-olohuone-kalustus-viktoriaaninen

Koristeet, huonekalut ja kuninkaalliset värit  Viktoriaaninen olohuone ovat vaikuttavia, mutta huoneessa on silti kodikas ja kutsuva ilmapiiri. Hellävarainen sekoitus materiaaleja ja kankaita inspiroi ja haluat pysyä ikuisesti. Jokainen sisustuselementti on valittu oikein ja luo jännitystä. Päinvastoin hieman tylsää näkymää ikkunoista, viktoriaaninen olohuone muistuttaa menneistä loistosta ja hienostuneisuudesta.

 violetti-olohuone-sisustus-viktoriaaninen tyyli

Previous Post
Keittiön sisustus – perinteinen, mutta moderni
Next Post
Seinäideoita – 30 luovaa ja yksinkertaista inspiraatiota