15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Polynesialaiset maori -tatuoinnit: heimomotiivien ja -kuvioiden merkitys

Polynesialaiset maori -tatuoinnit ovat hyvin monimutkaisia ​​aiheita, jotka ovat syntyneet muinaisista kulttuureista ja perinteistä ja joiden suosio kasvaa. Onko eroa maorien ja polynesialaisten tatuointien välillä? Polynesia on Oseanian maantieteellinen alue Uuden -Seelannin, Havaijin ja Pääsiäissaaren välissä.

polynesialaiset maori-tatuoinnit hiha-rinta-tähti-perinteinen

Polynesialaisilla tatuoinneilla on alkuperää havaijilainen, samoalainen, maori ja atsteekki. Jokaisella näistä kulttuureista on omat ainutlaatuiset mallinsa, joilla on oma merkityksensä. Siksi ero aiheiden välillä on hyvin pieni. Tänään kerromme yleisimmistä polynesialaisista kuvioista.

Pidämme erityisesti näistä maorien tatuoinneista naiselle!

37 Ideoita miehille olkavarretatuoinnista – maori- ja heimomotiivit

40 ideaa Ohana -tatuointiin: perheen ja ystävyyden symboli

Maori -tatuoinnit ja niiden merkitys

Polynesian symbolit – Tiki -merkki

polynesialaiset tatuoinnit-merkki-merkitys-esimerkki-tiki

Tiki on ihmisen kaltainen hahmo, joka edustaa polynesialaisia ​​puolijumalia. Ennen kaikkea ne symboloivat suojelua ja niillä on suojelijan rooli. Tikillä on erittäin tärkeä rooli polynesialaisessa kulttuurissa. Tiki -elimet piirretään usein erikseen edustamaan eri merkityksiä. Esimerkiksi nenäsymbolit tarkoittavat vaaraa haistaa ja tunnistaa se aikaisin. Tikin silmät, nenä, suu ja sivut ovat tärkeitä sisustuselementtejä useimmille polynesialaisille tatuointimalleille.

polynesian-maori-tatuoinnit-vasikka-tiki-merkki-merkitys

Hampaat eivät myöskään ole harvinaisia. Yhdessä suljetun suun kanssa tällainen malli voidaan luoda kahdelle vasikalle tai käsivarsille, joissa polynesialaiset maori -tatuoinnit ovat toisaalta samanmuotoisia, mutta eroavat aiheista. Joten voit käyttää useita haluttuja maori -motiiveja ja merkityksiä samanaikaisesti.

Polynesialaiset maori -tatuoinnit ja niiden merkitykset – simpukat ja kilpikonnat

polynesialaiset tatuoinnit-merkit-kuoret-esimerkki-merkitys

Polynesian tatuointimalleissa simpukat ovat hyvin yleisiä ja niitä on kuvattu monissa lajikkeissa. Niissä on usein monia muunnelmia ja tyylitiloja. He edustavat suojelua ja läheisyyttä. Simpukankuoret symboloivat pariskuntia ja avioliittoa. Tarkemmin sanottuna ne on esitetty etanankuorien muodossa. Siksi perheenjäsenet voivat myös palata siihen.

Polynesialaiset maori-tatuoinnit-ihmisen käsivarren-kilpikonna

Kilpikonna on toinen symboli ja erittäin tärkeä merenelävä polynesialaiselle kulttuurille. Muita monimutkaisia ​​aiheita on myös upotettu kilpikonnan kuoreen, jolla voi olla useita merkityksiä. Pohjimmiltaan kilpikonna symboloi pitkäikäisyyttä, hedelmällisyyttä ja rauhaa.

Maya -tatuointi – symbolisia aiheita ja ideoita maskuliinisille tatuointimalleille

Atsteekkien tatuointimallit miehille – muinaisia ​​ja taistelulajeja

Olkapään tatuoinnit miehille – ajattomia malleja ja silmiinpistäviä kuvioita miehille

Polynesian maorien tatuointimerkit – Marquesan risti

maorien heimojen tatuointi tarkoittaa marquesas cross

Marquesas Cross on toinen symboli, joka on erittäin suosittu ja jota käytetään monissa polynesialaisissa tatuointimalleissa. Se edustaa usein tasapainoa elementtien välillä ja symboloi harmoniaa. Sen alkuperä on tuntematon, mutta jotkut arkeologiset tutkimukset osoittavat, että se voi liittyä kilpikonnan kuoreen.

Polynesialaiset maori -tatuoinnit, jotka merkitsevät marquesas cross

Se sekoitetaan joskus lisko -symboliin. Yksi tapa kertoa ero näiden kahden välillä on selvittää, onko symbolilla “häntä” ja “pää”. Sitten on nopeasti selvää, mitä näytetään. Tietyllä tavalla risti muistuttaa kompassia, joka puolestaan ​​ei symboloi elementtejä, vaan neljää pääpistettä.

Polynesialaiset tatuoinnit – maorien aurinko

polynesian-maori-tatuoinnit-merkitys-heimo-aurinko

Polynesian heimojen tatuoinneissa aurinko yhdistetään usein muiden symbolien kanssa ilmaistakseen eri merkityksiä. Polynesian kulttuurissa aurinko symboloi rikkautta, loistoa, loistoa ja ylivaltaa. Auringonnousu tarkoittaa uudestisyntymistä ja auringonlasku siirtymistä maailman ulkopuolelle.

maori tatuointi mies heimojen aurinko merkki

Usein vain auringon säteet piirretään edustamaan aurinkoa. Aurinkoa ei tarvitse välttämättä kuvata kokonaan, ja se voidaan yhdistää joidenkin muiden auringon kanssa tatuoinnin muilla alueilla. Yllä näet loistavan esimerkin tästä. Suurempi puoli aurinko näkyy olkapääalueella ja yhdistetään pienempään, vastakkaisella värillä ja sivulla.

Auringon aihe voi olla, mutta ei tarvitse olla, koko tatuointisuunnittelun keskipiste. Jos valitset eri aiheet, voit luoda yhdistelmän ideoidesi mukaan. On suositeltavaa valita tatuoija, joka on kokenut tällä alalla ja joka voi antaa sinulle parhaat neuvot. Korosta sinulle erityisen tärkeitä polynesialaisia ​​maori -tatuointisymboleja.

Polynesialaiset tatuoinnit – symbolit ja merkitykset – Meri

polynesian-maori-tatuoinnit-merkitys-valtameri

Merisymbolit ovat hyvin yleisiä polynesialaisissa maori -tatuointimalleissa. Niitä käytetään aukkojen täyteaineena tatuoinnin viimeistelyyn. Polynesialaiset pitävät merta kuolemansa jälkeen perimmäisenä kohteena. Joten joskus meri on kuoleman tai sen ulkopuolisen maailman symboli.

polynesialaiset maori -tatuoinnit hihat miehille heimomalli

Tämä ei tarkoita jo mainittuja simpukoita ja kilpikonnia. Näillä ja joillakin muilla merisymboleilla on oma merkityksensä. Usein merta edustavat sen sijaan aaltomallit. Meriä pidetään myös tärkeänä ruokalähteenä ja se edustaa elämää, hedelmällisyyttä ja kestävyyttä.Siksi se on toinen tärkeä aihe maorien tatuointisuunnitelmille.

Kalmari

Kalmari, mustekala tai mustekala tunnetaan regeneratiivisista ominaisuuksistaan ​​ja symboloivat sitä. Tähän lisätään monipuolisuus ja kekseliäisyys, tieto ja älykkyys – merkitykset, jotka tekevät siitä suositun motiivin. Älä unohda, että nämä merieläimet ovat myös tärkeä ravinnonlähde. Eläin voidaan esittää tyypillisillä polynesialaisilla motiiveilla ja kuvioilla.

Polynesialaiset tatuoinnit – maori -hain hampaat

polynesialainen maori käsivarsi heimo tatuointihahmot hain hampaat

Hain hampaat ovat toinen symboli, joka on erittäin suosittu Polynesian maori -tatuoinneissa. Yli 50 prosentissa polynesialaisista tatuoinneista on hain hampaita. Sitä kutsutaan myös “niho mano” polynesian kielellä. Motiivit on helppo tunnistaa, koska ne koostuvat siksak -kuviosta eli useista kolmioista, jotka ovat rivissä.

polynesialaiset maori-tatuoinnit hiha-miehet-olkavarret-kyynärvarret-olkapäät

Hain hampaat edustavat suojaa, johtajuutta, voimaa, villiintymistä, sopeutumiskykyä jne. Polynesian legendoissa hait edustavat myös polynesialaisten jumalaa, ja sen autoritaarinen karisma tekee haista erittäin suositun. Sitä voidaan käyttää aukkojen täyttämiseen tai tiettyjen alueiden ja koko tatuoinnin kehystämiseen. Kolmiot voivat kaventua mihin tahansa kohtaan, eli ne voidaan suunnitella tasasivuisiksi tai tasakylkisiksi.

Polynesian tatuointisymbolit – lisko (tai geko) Merkitys

Polynesialaiset maori-tatuoinnit, jotka tarkoittavat lisko-heimoa

Polynesian kulttuurissa liskoja ja gekkoja pidetään jumalien ilmentyminä nimellä Moko (tämä on myös kasvotatuoinnin nimi maorien kulttuurissa). Tämä olento voi puhua jumalille, tarkkailla ulkopuolista maailmaa, tuoda onnea. Maorien kulttuurissa uskotaan, että lisko suojaa pahalta ja sairauksilta.

Maori -kuvio – keihään kärki

Keihäänpäät näkyvät lähes kaikissa polynesialaisissa tatuointisuunnitelmissa. Symboli edustaa rohkeutta ja taistelua. Niitä käytetään yleensä yhdessä muiden symbolien kanssa tiettyjen merkitysten välittämiseksi. Esimerkiksi keihäspäät ja Enata -symbolit rinnallaan tarkoittavat voittoa vastustajasta.

Polynesialaiset tatuoinnit – ihmisten symbolit – “Enata

Polynesialaiset maori-tatuoinnit -arm-sign-enata

“Enata” on tyypillinen motiivi polynesialaisille maori -tatuoinneille ja symboloi ihmisiä ja jumalia. Se tulee Marquesas -kielestä ja tarkoittaa elämänkokemuksia, syntymää, roolia yhteiskunnassa jne. Se voi myös edustaa suhteita, kuten avioliittoa, perhettä, sukulaisia ​​ja ystäviä. Käänteinen enata -symboli voi myös symboloida vastustajaa.

Käsin tatuointi

Sinä päätät itse, mihin kehon osaan valitset polynesialaiset maori -tatuoinnit. Vaikka naiset suosivat pienempiä malleja käsialueelle, kaulalle, selälle, jaloille tai reiteille, miehet haluavat käyttää suurempia käsivarsihiukkoja, jotka eivät peitä vain ylävartta, vaan myös myös kyynärvarsi ja jopa olkapää ja rinta voivat kestää.

Tatuointimallit, joilla on syvä merkitys

Polynesialaiset maori -tatuoinnit edellyttävät epäilemättä hyvää suunnittelua ja että olet hyvin perillä mahdollisuuksista, symboleista ja motiiveista, jotta voit myös harkita kaikkea tärkeää ja saada täydellisen suunnittelun. Sinun ei myöskään tarvitse olla kovin kattava. Hienot tatuointimallit, kuten yllä olevassa esimerkissä, ovat yhtä houkuttelevia ja voivat olla täysin riittäviä.

Ideoita naisille ja miehille

Tämä motiivi naisen reidelle on myös hienovarainen. Varsinkin naispuoliset edustajat suosivat tällaisia ​​vaihtoehtoja. Yhden suuren tatuoinnin sijaan voit harkita myös kahta tai kolmea pienempää, jotka on valittu eri alueille ja sisältävät silti kaikki tärkeät symbolit. Myös tatuointitaiteilijan kuuleminen voi auttaa tässä.

polynesialaiset-maori-tatuoinnit-olkapää-tatuoinnit-miehet-modernit

Yhdistelmä susi -tassun kanssa

Polynesialaiset maori-tatuoinnit olkapää-olkavarren käsikirjoitus

Tunnista maori -aiheet tässä tatuointisuunnittelussa?

polynesialaiset maori -tatuoinnit olkavarren kierremerkin merkitys

Jokaisella merkillä on erilainen merkitys

Polynesialaiset maori -tatuoinnit olkavarren olkapään miehen merkityksestä

Maori -tatuoinnit ovat erityisen suosittuja miesten keskuudessa

polynesialaiset-maori-tatuoinnit-mies-olkavarret-heimo

Turtle -tatuointi heimomuotoilulla

Polynesialaiset maori -tatuoinnit miehen olkavarren kilpikonna

Maorien rintatatuointi miehelle

Polynesian maori tatuoinnit mies rinnassa merkki merkitys

Ideoita naisille

polynesian-maori-tatuoinnit-nainen-takaisin-heimo-kukka

polynesian-maori-tribal-arm-tatuointi-merkki-piste-keihäs

polynesialaiset-maori-tatuoinnit-nainen-kylkiluut-heimo

Polynesian-maori-tatuoinnit-merkitys-motiivit-merkki

Polynesian-maori-tatuoinnit-käsivarret-aallot-aurinko-symbolit-mies

Polynesialaiset maori -tatuoinnit kyynärvarren nainen heimobändi

polynesialaiset-maori-tatuoinnit-span-heimo-aiheet

Polynesian maori tatuoinnit heimo merkki merkitys

Previous Post
55 olohuoneideaa – moderni kohtaa klassikon
Next Post
Tee Fluffy Slime itse – 3 reseptiideaa keinotekoisella lumella ja sienellä yksisarvisen väreissä