15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pakkaa ryppyjä – Yksinkertaiset vaiheet ja vinkit matkalaukkujen ja matkatavaroiden siistiin pakkaamiseen

Pakkaa puku matkalaukkuun ilman ryppyjä ja yhdistä se muihin esineisiin, kuten kenkiin ja aurinkolaseihin

Jos sinun on pakattava vaatteesi seuraavaa matkaa varten ilman ryppyjä, tällä kertaa olemme koonneet sinulle käytännön vinkkejä. On noloa päästä määränpäähän ja huomata, että huolellisesti pakatuista vaatteista on tullut rypistynyt sotku. Työmatkoille tai häille meidän on yleensä oltava puhdas ja ryppyjä sisältävä asu valmiina. Jos näytät siltä, ​​että olet nukkunut pukuusi 30 tuntia tällaisissa tilanteissa, et tekisi hyvää vaikutelmaa. Joten nämä helposti noudatettavat vaiheet voivat auttaa sinua, kun haluat pakata vaatteesi matkalaukkuun rypistymättä.

Pakkaa helposti ja ryppyjä

Ota kannettava silitysrauta mukaasi matkustettaessa, jotta vältyt ryppyiltä työmatkalla tai häissä

Ei ole mitään ärsyttävämpää kuin vaivata hotellihuoneen silityslautaa, puhumattakaan vaarasta palaa tai tahrata vaatteesi silityksen aikana. Joten jos suunnittelet seuraavaa lomaasi tai matkustat liikematkalle, on olemassa muutamia hyödyllisiä temppuja, joiden avulla voit olla pukeutunut määränpäähänsi. Riippumatta siitä, miltä silitys tuntuu, vaatteiden pakkaaminen rypistymättömäksi voi olla pelottava tehtävä. Vältä helposti rypistyviä materiaaleja ja ota synteettiset vaatteet, kuten lycra, nylon, polyesteri tai neuleet ja trikoot mukaasi.

pukuhousut ripustimissa ja kengät laatikossa, pakkaa ilman ryppyjä ja aseta matkalaukkuun muiden tarvikkeiden kanssa

Jos aloitat matkan matkalaukulla, joka on täynnä rypistyneitä vaatteita, saatat tuntea olevasi jatkuvasti jumissa koneen takaosan keskimmäisellä istuimella. Paranna matkustamistasi pakkaamalla laukku tai matkalaukku rypytön seuraavilla tavoilla. Lisäksi sinun ei tarvitse aina pitää silitysrautaa mukanasi tai käyttää sitä hotellissa, mutta voit nauttia lomastasi.

Pakkaa rypistymättä vaatepussilla tai vaimennuksella

käytä liikuteltavaa peltiä takkiin tai pukuun ja vältä rypistymistä työmatkoilla

Ryppyjä esiintyy usein, kun kaksi vaatekappaletta hankaa toisiaan vasten, jolloin tyylikkäät paidat näyttävät sotkuisilta. Ilman asettaminen vaatteiden ympärille voi auttaa estämään kitkaa ja ryppyjä. Helpoin tapa olisi lisätä pehmopaperia ryppyjen väliin, jos haluat pakata vaatteesi perinteisellä tavalla ilman ryppyjä.

Tärkeimmät-lomapaketit-ilman-taitoksia-ja-käyttö-vetoketju-laukku-sekä-puku-laukku-tai-puku-laukku

Ota aikaa ja tasoita rypyt kovalla, sileällä pinnalla prosessin aikana. Älä myöskään täytä matkalaukkua tai matkalaukkua liikaa ja anna vaatteillesi tilaa hengittää. Mitä enemmän laitat, sitä rypistyneempi sisältö on, jos asiat törmäävät ja tärisevät kuljetuksen aikana.

Kiinnitä puku matkalaukkuun ripustimella välttääksesi rypistymisen matkan tai lennon aikana

Helpoin tapa estää tämä, esimerkiksi jos haluat pakata puvun matkalaukkuun ilman ryppyjä, on pussisäkki. Tarkemmin sanottuna tämä on muovinen kuivapesupussi, joka voi muodostaa mikroskooppisen ilmakerroksen vaatteiden ympärille. Laita roikkuvat paidat yksittäisiin muovipusseihin ja tee sama kaikille riippuville vaatteille, mukaan lukien housut ja takit, niin että jokaisella tuotteella on oma suojakerros muovia ja ilmaa. Näin ollen ei kitkaa yleensä tarkoittaa ryppyjä.

Pakkaa matkalaukkusi ja rullaa vaatteesi

Rullaa vaatteet, kuten t-paidat, farkut, rento housut, ja pakkaa rento paidat ja puserot matkalaukkuun tai matkalaukkuun rypistymättä

Periaatteessa sinun ei välttämättä tarvitse taittaa T-paitoja, harjoitusvaatteita, housuja ja farkkuja, vaan voit kääriä ne ylös. Taita T-paita pystysuunnassa niin, että kaksi hihaa sopivat yhteen. Pakkaa se niin, että saat pitkän suorakulmion. Kääri se ja laita paita matkalaukkuun.

infografinen ja tilaa säästävä tapa pakata matkalaukkusi ilman ryppyjä

Sama koskee farkkuja: taita ne ensin pystysuoraan ja rullaa ne alhaalta ylös, jotta saat aikaan ohuen sylinterin. Tämän ansiosta voit kuljettaa enemmän matkalaukussasi ilman sen täyttymistä ja rypistymistä.

mitkä vaatteet pakata lomalle tai matkalle, pakkaa rypytön paita matkalaukkuun

Neulepuseroissa kannattaa kuitenkin käyttää erilaista taittotekniikkaa, koska suuret ompeleet eivät vieri tasaisesti. Voit tehdä tämän ristittämällä hartiat tekemällä pystysuorat taitokset kaulan kummallekin puolelle. Risti sitten hihat puseron etupuolen yli. Taita helma ylös niin, että pusero on neliön muotoinen ja se on valmis matkustamaan kanssasi. Yritä myös kantaa raskaimmat vaatteesi, kuten takki ja kengät, mukanasi sen sijaan, että työnnät niitä matkalaukkuun.

Pakkaa matkalaukkusi siististi ja ilman ryppyjä ja vedä se läpi lentokentällä ilman ongelmia

Pienet tavarat, mukaan lukien kannettavat laturit ja tahranpoistoaineet, tulee yleensä pakata kirkkaisiin vetoketjullisiin pusseihin. Laita myös sukat ja alusvaatteet läpinäkyviin pyykkipusseihin, jotka saat pienellä hinnalla apteekista. Kaikki tämä läpinäkyvyys auttaa sinua pysymään turvassa, kun laukkusi valitaan tarkastettavaksi. Kukaan ei halua vieraiden koskettavan heidän alusvaatteitaan. Näin voit pakata ja säilyttää esineitä rypistymättä ja välttää epämiellyttävät tahrat juuttuneista kosmetiikkatuotteista..

Laita vaatteet matkatavaroihin

Älä pakkaa matkalaukkua liikaa ja ota tärkeimmät vaatteet ja esineet mukaasi

Seuraavassa vaiheessa sinun on pakattava kaikki täydellisesti pakatut vaatteet laukkuun tai matkalaukkuun rypistymättä niitä. Aloita sijoittamalla siististi neliömäiset taitetut vaatteet ja taittamalla rullatut vaatteet sivuilta. Tuo kengät ja valmiiksi pakatut tavarat avoimiin tiloihin. Muista myös, että kenkien ei välttämättä tarvitse olla vierekkäin matkatavaroissasi. Päätavoitteena on luoda vankka pohja, jotta tavarat eivät liiku matkatavaroiden liikkuessa, mikä voi vahingossa murskata vaatteesi.

Pakkaa urheilukengät suihkun korkkiin ja järjestä ne matkalaukkuun muiden vaatteiden viereen

Aseta lopuksi muovikääreiset vaatteet päälle, joko vaatepussiin tai yksinkertaisesti taitettuna puoliksi vaakasuoraan. Kun puret Reisezeilille saapuneen matkalaukkusi pakkauksesta, sen sisältö on varmasti rypytön ja käyttövalmis. Sukat, huivit ja muut pehmeät asusteet sopivat loistavasti aukkojen, vetoketjullisten taskujen ja sisäkenkien väliin. Voit pakata ne suihkuhattuihin tai muovipusseihin pitääksesi vaatteesi puhtaina. Mitä tulee kenkiin, voit laittaa siihen kuivausrumpun, jotta kaikki matkalaukussa tuoksuu raikkaalta.

Ripusta tai kostuta vaatteita kylpyhuoneessa

Ripusta paita kylpyhuoneeseen kuumassa suihkussa ja poista ryppyjä

Vaikka tämä menetelmä kuulostaa hieman oudolta, kylpyhuoneen höyryttäminen voi olla erittäin hyödyllinen vaihtoehto itsepäisten ryppyjen torjumiseksi. On parasta ripustaa vaatteet kylpyhuoneeseen kuuman suihkun aikana. Voit sitten katsoa, ​​miten tämä muuttuu ryppyiseksi muutamassa minuutissa.

Tasaisesti silitetyt paidat ja aurinkolasit järjestetty hotellihuoneessa

Suihkun jälkeen asusi näyttää varmasti tyylikkäältä ja raikkaalta. Jos matkustat trooppiseen, kosteaan kohteeseen, voit purkaa vaatteesi pakkauksesta heti sisäänkirjautumisen yhteydessä. Kosteus voi helpottaa silitystä ja tasoittaa ryppyjä nopeasti.

Täytä matkalaukkusi erilaisilla esineillä ja pakkaa puseroita ja muita vaatteita rypytön

Toinen vaihtoehto olisi kostuttaa vaatteet yön yli. Samanlainen kuin ryppyinen spray, tämä DIY -menetelmä on täydellinen, jos joudut hätätilanteeseen. Käytä vain suihkepulloa tai kosteaa liinaa ja aseta ryppyiset vaatteesi tasaiselle pinnalle. Ota sitten lämmin, kostea pyyhe ja paina se asuusi. Ripottele se sitten vedellä ja ripusta se ennen nukkumaanmenoa. Kun heräät, rypyt ovat kauan poissa.

Previous Post
Kotitoimiston organisaatio: Kuinka saada järjestys kotitoimistoon!
Next Post
Opas täydelliseen Koi -lampiisi eri puutarhatyyleissä