15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tehokas puutarhavalaistus – tee se itse tai osta – 25 ideaa

tehokas puutarhavalaistuspaperi värikkäitä raitoja muurausastia aurinko

Suunnittele puutarhasi upeilla lampuilla. Katso seuraavat esimerkit yhdestä tehokas puutarhavalaistus joista osa voit tehdä itse ja osa voit ostaa. Täältä löydät varmasti jotain sopivaa.

Tehokas puutarhavalaistus – betonivalot

tehokas puutarhavalaisin lyhtyidea pallonpuolisko betoni tinkering idea DIY

Betonista voidaan valmistaa monenlaisia ​​hahmoja ja koristeita. Sisältää nämä mielenkiintoiset lyhdyt, jotka voivat toimia tehokkaana puutarhavalaistuksena. Kun betoni on kuivunut, voit maalata pallot millä tahansa värillä. Esimerkissä käytettiin valkoista ja kultaa.

Tehokas puutarhavalaistus – rei’itetyt tölkit

tehokas puutarhavalaistus DIY -idea voi rei'ittää sisätilojen ulkokynttilän

Rei’itä tölkki millä tahansa aiheella. Tämä aihe heitetään myöhemmin seinälle kynttilän palaessa. Maalaa lopuksi tölkki millä tahansa värillä. Tätä valaistusta voidaan käyttää sisätiloissa, mutta myös tehokkaana puutarhavalaistuksena.

Puutarhan valaistus keijuvalaisimilla

tehokas puutarhavalaistus muurauspurkit keiju valot seinävalaisimet koristelu

Voit myös tehdä kauniita lamppuja puutarhaan muurausastioista. Valmista vasara, naulat, lampunpitimet ja mielenkiintoiset lamput. Tämä tee-se-itse -idea luo vaikuttavan vaikutelman puutarhassa.

Kynttilät muurausastioissa puutarhavalaistuksena

tehokkaat puutarhan valaistuskivet riippuvalaisimet muuraripurkkikynttilät

Mason purkkilamput tehokkaaseen puutarhavalaistukseen

Valaisimet tekevät itse muurauspurkeja - tehokas puutarhavalaistus

Valoiset muurauspurkit

valo puutarhassa neon fluoresoiva maali Mason purkit tekevät ideoita itse

Näin voit tuoda valoa puutarhaan ja säästää sähköä prosessissa. Tarvitset muurauspurkkeja, jotka voit kerätä tai ostaa itse, ja kevyitä tikkuja. Laita suojalasit päähän, leikkaa hehkutangot ja kaada sisältö lasiin. Näin saat yhden tehokas puutarhavalaistus noin 1 tunti.

Kattokruunu, joka on valmistettu muurausastioista

Tee puutarhakattokruunupurkit itse

Kuten olette jo huomanneet, muurauspurkit sopivat erinomaisesti erilaisten asioiden valmistamiseen. Tätä kattokruunua varten ne on kiinnitetty puulevyyn. Laitat siihen kynttilöitä ja sinulla on romanttinen ja tehokas puutarhavalaistus ulkoalueelle.

Aurinkolamput puutarhaan

aurinkolamppuja kattokruunu puutarhavalaistusideoita

Aurinkolamppujen avulla sinun ei tarvitse huolehtia tarpeettomasti sähköstä. Tarvitset myös lankakorit ja pari koukkua ripustaaksesi tämän idean. Korien keskelle kiinnität aurinkolamput ja tyylikäs ja valmis on tehokas puutarhavalaistus.

Lyhty vahapaperilla

Tee romanttisia puutarhavalaistusideoita itse lyhtyvahapaperilla

Voit luoda hehkuvan näköisen lampun itse lyhtystä. Peitä kaikki sivut vahapaperilla ja laita siihen valo. Tämä voi olla kynttilä tai voit käyttää merkkijonoa. Tämä hauska ja tehokas puutarhavalaistus tuo hyvän tunnelman ulkoilua varten.

Tehokas puutarhavalaistus – paperikoteloista valmistetut lamput kuppikakkuja varten

ideoita puutarhan valaistus-lamput paperikotelot-cupcakes

Koska tällaisia ​​paperikoteloita on saatavana eri väreillä ja eri kuvioilla, voit suunnitella valot yksilöllisesti. Voit tehdä tämän ottamalla merkkijonon ja kiinnittämällä jokaiseen lamppuun muodon. Varmista, että paperi ei joudu suoraan kosketuksiin päärynöiden kanssa. Sammuta myös keiju valot, kun et ole lähellä.

Maalaismainen kattokruunu, joka on valmistettu oksista

Kattokruunu-oksista-tee se itse puutarhaideoita

Se on kotitekoinen otus Rustic Designs -kattokruunuun, joka maksaa 2800 dollaria. Tarvitaan kuivia oksia, kaapeleita ja hehkulamppuja. Tämä mielenkiintoinen valonlähde sopii sekä sisätiloihin että puutarhaan.

Kattokruunu, joka on valmistettu polkupyörän osista ja olutpulloista

kierrätysideoita kattokruunu pyörän osat olutpullot

Virkistä ulkoilua hieman hankkimalla olutpullot ja vanhat pyörän osat yhdelle tehokas puutarhavalaistus uudelleenkäyttö. Tällä tavalla kaksi kattokruunua ei näytä toiselta. Voit myös käyttää kaikkia muita käyttämättömiä esineitä tai jätät roskapostille. Sieltä voi usein löytää myös mielenkiintoisia asioita. Kattokruunu on loistava lisä puutarhajuhliin.

Aurinkolampuista valmistettu kattokruunu

puutarhakattokruunu aurinkovalaisimet kierrättävät nykyaikaisia ​​ideoita

Jos haluat saada pihalle tyylikkään tyylin puutarhassa, voit tehdä tämän kauniin kattokruunun itse. Tätä varten tarvitset vanhan kattokruunun ja hehkulamput, jotka käyttävät aurinkoenergiaa. Joten et tarvitse sähköä puutarhan valaisemiseen.

Puhalletut lasiset riippuvalaisimet

tee ideoita itse riippuvalaisimet puhalletut lasipuutarhavalaisimet

Nämä tehokas puutarhavalaistus voi ostaa West Elmistä hintaan 149-169 dollaria. Valaisimet voidaan ripustaa puutarhaan, terassille tai verannalle ja luoda ihana tunnelma.

Kimaltelevat riippuvalaisimet tehokkaana puutarhavalaistuksena

Kimaltelevat riippuvalaisimet puutarhavalaistus hehkuva valo

Tämä tyylikäs lamppu antaa ulkoalueellesi teollista charmia. Se on täydellinen valaistus iltaisin ulkona ympäri vuoden. Sen voi ostaa Michael McHale Designsilta hintaan 729 dollaria.

Riippuvalaisin lasista ja kanalangasta

Puutarha riippuvalaisin modernit ideat, jotka on valmistettu lasikanasta

Koska tämä langasta valmistettu riippuvalaisin on osa kangaslankaa, se sopii erityisen hyvin koristeluksi ulkoalueelle, joka on tyylikäs. the tehokas puutarhavalaistus on Pottery Barnista ja maksaa 99 dollaria.

Kaunis tähtilamppu

Riippuvalaisin star lamp ainutlaatuinen muotoilu ulkovalaistus

Tämä kaunis lamppu on upea kuin tehokas puutarhavalaistus sopii ulkokäyttöön. Sinusta tuntuu kuin olisit ottanut tähden taivaalta valaisemaan puutarhaasi. Niitä voi ostaa myös Pottery Barnista. Se maksaa 149 dollaria.

Ulkolamppu “Charleston Harbor”

Seinävalaisin pyöreä ulkoilu puutarhavalaisin Charleston-Harbour

Tämä hämmästyttävä lamppu on yhtä houkutteleva kuin kaupunki, jonka se on nimetty. Jos haluat hienostunutta rantatyyliä, tämä 519 dollarin Shades of Light -lamppu on hyvä valinta.

Hula -vannekattokruunu – E.tehokas puutarhavalaistus

Hula-Hoop kattokruunu tyylikäs puutarhavalaistus

Tätä varten mielenkiintoinen ja tehokas puutarhavalaistus tarvitset vain värikkään hulavanteen, roikkuu keiju valot ja sähköteipin. Se tuo pippuria puutarhaan ja viihtyisä ilta kahdelle muuttuu romanttisemmaksi ja viihtyisämmäksi.

Kattokruunu paviljongille

Metallinen kattokruunu takorauta valaistus puutarha huvimaja

Tämä viehättävä kattokruunu sopii täydellisesti huvimajaan ja lisää romanttista, keskiaikaista charmia ulkotilaasi. Se on Lowen työ ja maksaa vain 50 dollaria.

Tehokas puutarhavalaistus ananasseinävalaisimen kanssa

Ananasseinävalaisin-puutarhaideoita-valaistuslasi

Se on kaunis ja mielenkiintoinen, ja siinä on trooppinen tunnelma. Luo oma saaren tunnelma tällä House of Antique Hardware -seinävalaisimella hintaan 290 dollaria ja tunne kuin olisit lomalla omassa puutarhassa.

Seinävalaisin kynttilä tehokkaana puutarhavalaistuksena

Puutarhakynttilän seinävalaisinideat tekevät puutarhan valaistuksesta itse

Voit laajentaa boheemia maisemaa tällä Neiman Marcuksen seinävalaisimella. Se on valmistettu maaperästä ja näyttää hyvältä missä tahansa puutarhassa. Hinta on 98 dollaria.

Ulkovalaistus “ladattavat kivet”

ulkovalaistusideoita ulkovalaistus altaan reunalla modernit pallolamput

Tämä mielenkiintoinen ja tehokas puutarhavalaistus alkaen Home Infatuation hintaan 125-300 dollaria ovat erityisen hyviä allasjuhliin. Ne syttyvät 5–8 tunnin kuluttua lataamisesta. Voit siis juhlia aamuun asti.

1800 -luvun tyylilamppu

Puutarhalamppukynttilät 1800 -luvun retrotyyliin

Tämä on yhtä erityisen houkutteleva tehokas puutarhavalaistus 1800 -luvun tyyli. Muinainen kauneus ja moderni viehätys tekevät niistä täydellisen koristeen ulkoalueellesi. Lamppu on valmistajalta Restoration Hardware ja se maksaa 1 895–2 595 dollaria.

puutarha valaistus keiju valot-ripustaa lyhdyt

Previous Post
Lasista valmistetut huonekalut viehättävät arkkitehtonisella ilmeellään
Next Post
Tee paperipusseja ja koristele väreillä – tee itse -ideoita ohjeiden avulla