15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Upeat modernit huoneistot Ateenassa, Kreikassa

modernit huoneistot-Ateena-julkisivu

Nämä uskomattomat sijaitsevat lähellä golfkenttää Glyfadassa, Kreikan pääkaupungin Ateenan esikaupungissa modernit huoneistot Kreikassa suunnitteli arkkitehtuuristudio 314. Rakennus on jaettu kolmeen yksittäiseen huoneistoon, joista jokainen on kokonainen eteinen ja tarjoaa 250 neliömetrin asuintilaa. Projektin paljastavat kolme makuuhuonetta ja upea näköala Adrianmerelle.

Modernit huoneistot jännittävällä arkkitehtuurilla ja julkisivuilla

moderni sisustus-olohuone-huoneisto-lasinen julkisivu

WHO modernit huoneistot Julkisivu tekee varmasti vaikutuksen. Konseptiin kuuluu muun muassa atrium, joka päästää runsaasti auringonvaloa sisätiloihin ja toimii myös savupiippuna. Asunnot ovat ilmastosta riippuen etelään päin – ja samalla asennetaan erityinen vesijärjestelmä, jotta asunnot voivat jäähtyä kesällä ja säästää energiaa samanaikaisesti.

Modernit huoneistot, joissa on ympäristöystävällinen sisustus

moderni seinäveistos

 Sen rakentamisessa on käytetty monia muita ympäristöystävällisiä tekniikoita modernit huoneistot ja se näkyy kaikkialla julkisivulla – materiaalit ovat kestäviä ja huolellisesti valittuja, jotta voidaan taata mahdollisimman ympäristöystävällinen rakentaminen ja suojella luontoa. Sisustuksessa käytetyt materiaalit ovat myös luonnollisia ja luovat kodikkaan tunnelman hienovaraisen värimaailmansa ansiosta. Olohuoneen koristeluun käytetyt Gianni Asprin veistokset lisäävät sisustukseen abstraktin vaikutelman. Jalo ja ylellinen sisustus, joka näyttää myös modernilta, tekee vaikutuksen ensimmäisestä hetkestä lähtien.

Moderni huoneisto Kreikassa- puutarhasuunnittelu

moderni-uima-allas-valaistus-ulkona

Rakennuksen sisäpihalla on uimanauha, ensimmäisessä käytävässä oleva pieni lampi täydentää kokonaisnäkymää ja luo yhteyden ulkoalueelle. Tunnet olosi rentoutuneeksi ja virkistyneeksi. Veden sininen väri luo onnellisen ilmapiirin ja muistuttaa kauniista ympäristöstä. Viittaus mereen, kunnioittaen suuresti sen voimaa ja kauneutta, tuntuu kaikkialla. Koko rakennus Studio 314 sopii täydellisesti ympäristöön.

Punainen tiiliseinä – mielenkiintoinen sisustus

punainen lasi-tiiliseinä

Puristiset toimistokalusteet

puristiset toimistokalusteet

Tyylikäs patio huonekalut allas

tyylikäs patio huonekalut allas

Luonnonkiviseinä – mielenkiintoinen julkisivumuotoilu

Sisäänkäynti luonnonkiviseinästä

Modernit huoneistot Kreikassa

modernit huoneistot-rakennukset-Kreikka

Previous Post
Rantahuvila Balin saarella Indonesiassa
Next Post
Vinkkejä korotettujen sänkyjen istuttamiseen – mitkä kasvit sopivat hyvin yhteen?