15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Smokey Eyes Ohjeet- Meikki muutamassa vaiheessa

Savusilmät-ohjeet-vihreät silmät-meikki

Vaikka savuiset silmät näyttävät olevan monimutkaisia ​​pukeutua, päinvastoin on totta riippumatta siitä, kumpi Savun silmät ohjeet Jos seuraat, saat saman tuloksen. Sinun tarvitsee vain noudattaa yhtä kultaista sääntöä, ja se kaikki sekoittuu. Tämä tarkoittaa sitä, että eri värit on sekoitettava hyvin toisiinsa. Usein tämä unohdetaan tai siihen ei kiinnitetä tarpeeksi huomiota, ja tuloksena on silmämeikki, joka näyttää melko kaoottiselta ja houkuttelevalta. Voit päättää, kuinka dramaattisen ja hienovaraisen sen teet. Huomaa vain, että viivojen ja siirtymien on oltava sileitä. Tämän meikin nimi yksin sanoo. Jotta voit helposti jäljitellä meikkiä, alla on Smokey Eyes -opas, jossa vaiheet selitetään yksityiskohtaisesti.

Smokey Eyes Ohjeet- meikkipohjamaali

Savusilmät-ohjeet-ruskeat-silmämeikki-vinkit

Smokey Eyes Ohjeet Ensimmäinen asia on sanoa, että käytät meikkipohjamaalia pohjana. Tämän pitäisi olla kannessa ja kulmakarvoissa. Halutessasi voit levittää mustan eyelinerin jälkikäteen, mutta vain kannessa ryppyyn asti. Käytä silmän luonnollista muotoa oppaana. Levitä se sormellasi tai käytä harjaa, jossa on sienen applikaattori.

Smokey Eyes Ohjeet – Levitä luomiväriä

Savusilmät-ohjeet-tummat silmät-korostavat-Eva-Longoria

Seuraavaksi on luomiväri, jonka pitäisi olla pehmeä, musta. Voit myös levittää sitä vain kannelle. Reunan muodostaa jälleen silmäluomen rypytys ja muodon tulee vastata silmän luonnollista muotoa. Seuraavaa vaihetta varten Smokey Eyes Ohjeet poimi silmäluomen rypytysharja. Lisää sen avulla sama luomiväri silmäluomen ryppyyn ja silmäluomen ulkoalueelle. Tämän alueen tulisi olla hieman tummempi kuin itse kansi. Nyt sinun on sekoitettava kaikki pyörivin liikkein luomiväriharjalla tai sormella. Kuten jo mainittiin, teräviä viivoja ei pitäisi nähdä. Tällä tavalla viiva silmäluomien rypyssä muuttuu pehmeämmäksi ja ulkokannen alue laajenee hieman.

Sumenna vaalea osa hyvin tumman osan kanssa

Smokey-Eyes-Instructions-blue-eyes-female-hienovarainen-pronssi-luomiväri

Jotta luomivärin ulompi osa pehmenee vielä enemmän silmän ulkokulmassa, sinun on levitettävä hohtavaa, vaaleaa väriä. Tähän sopii valkoisen, vaaleanpunaisen, hopean tai minkä tahansa muun kirkkaan värin luomiväri. Kun teet tämän Smokey Eyes -ohjeiden vaiheen, älä unohda tahrata vaaleaa osaa sen vieressä olevan tummemman osan kanssa!

Tee silmien sisäkulmat

Smokey-Eyes-Instructions-apply-harmaa-silmät-luomiväri-

Levitä seuraavaksi sama hohtava luomiväri silmän sisäkulmaan sekä silmäluomien rypytyksen ja kulmakarvojen väliin. Voit myös jättää kulmakarvan alla olevan alueen pois, jos meikkipohjamaalillasi on jo hohtava vaikutus. Piirrä ohut viiva silmäluomia sekä ylä- että alaluomelle ja tahraa ne varovasti sienellä tai siveltimellä. Halutessasi voit levittää tumman luomivärin ylemmälle eyelinerille ja sekoittaa sen uudelleen hyvin.

savuiset silmät ja posket punastuvat

Lopuksi

Smokey Eyesin ohjeiden lopussa on vain ripsivärin vuoro ja olet valmis! Toivomme, että sinulla on hauskaa kokeilla sitä ja toivotamme sinulle menestystä.

Savusilmät-kunnolla-meikki

Alaston näköinen savuiset silmät

Kaulakorut-Ideat-savuiset silmät

Up-pined-hair-smokey-eyes-alaston-look

Häät meikkivinkki savuiset silmät

värikäs-kirkkaat silmät-savuiset silmät-meikkivinkki

ruskeat silmät-sininen-meikki-savuiset silmät

savuiset silmät hollywood -tähtinäyttelijä

Kuinka peittää savuiset silmät oikein

kultainen vaikutus-savuiset silmät-kunnolla-meikki

vihreät-savuiset silmät

Previous Post
30 tee-se-itse-häälahjaideaa
Next Post
Joulukäsityöt lasten kanssa: 15 käsityöideaa suosittuihin aiheisiin