15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kasvojen muotoilu ja korostaminen: ohjeet ja ammatilliset vinkit

Muotoile kasvojen korostus-ohjeet-ammattimaiset vinkit

Oletko koskaan ihaillut siunattuja naisia, joilla on korkeat poskipäät tai hyvät mittasuhteet? Oletko koskaan miettinyt haikeasti, kuinka “onneton” olet, koska kasvosi eivät ole niin täydelliset? Pois sen kanssa! Saat omasi alle 10-15 minuutissa Muotoile ja korosta kasvot. Kasvojen varjostaminen ja mallintaminen on meikkitekniikka, jolla voidaan korostaa tai tummentaa kasvojen ääriviivoja käyttämällä valoa ja varjoa. Tällä menetelmällä pyritään kauneuteen illuusion kautta. Maalarit käyttävät vaaleita ja tummia värejä luodakseen illuusion laaksoista ja kukkuloista maalaukseen, kun taas tähti-meikkitaiteilijat kertovat, että taitava valon ja varjon leikki voi loihtia ylä- ja alamäkiä, etäisyyttä ja muotoa kasvoihin. Käytä tätä temppua ja voit näyttää elokuvan tähdeltä joka päivä. Jopa Kim Kardashian ja Angelina Jolie tekevät sen!

Muotoile ja korosta kasvosi – taitava valon ja varjon leikki

meikki-ohjeet-ammattimainen meikkitaiteilija-kasvojen muotoilu

Puhuimme maailmankuulun ammattimaisen meikkitaiteilijan Danielle Dinkovan kanssa. Hän on osallistunut ammattimaiseen ja taiteelliseen meikkiin elokuva-, lava- ja juhlatilaisuuksiin yli 15 vuoden ajan. Tunnettu meikkitaiteilija tekee tiiviissä yhteistyössä muotilehtien ja televisiokanavien, kuten FashionTV: n, Glamourin, Evan, Harper’s Bazaarin, Ellen, Btv: n ja Ntv: n, kanssa luovan uuden ilmeen. Meikkitaiteilija paljasti ammattilaisten salaiset tekniikat ja temput yksinomaan meille. Vain 10 vaiheessa voit muotoilla kasvosi täydellisesti, kaventaa nenääsi tai saada poskipäät näyttämään korkeammilta. Täydellisen muotoiset kulmakarvat ovat myös välttämättömiä. Emme puhu vain eksoottisten ja paksujen kulmakarvojen trendistä, vaan myös silmäsi oikeasta rungosta. Seuraavassa artikkelissa näytämme sinulle, kuinka voit valita itsellesi parhaiten sopivan kulmakarvan, ja annamme sinulle muutamia vinkkejä siitä, miten meikata oikein silmät, jotka ovat lähellä toisiaan tai jotka ovat leveästi toisistaan.

DEAVITA: Selitä lukijoillemme, mitkä tuotteet sopivat parhaiten kasvojen muotoiluun ja korostamiseen moitteettoman ilmeen saavuttamiseksi?

Danielle Dinkova: Työskentelen mieluummin kermaisten meikkituotteiden kanssa niiden korkean pigmenttitiheyden vuoksi. Työskentelen Make-up Studio Professional Makeup -tuotteiden kanssa. Voin aina laimentaa tuotteen emäksellä ja tehdä siitä kevyemmän, mutta jos haluan peittää esimerkiksi tummat ympyrät, ihon pigmentaation auringosta tai pisamia, nestemäinen tuote olisi hyödytön.

Parhaan tuloksen saamiseksi selitän vaiheittain, mitkä osat on vaalentettava ja mitkä on tummennettava, jotta kasvot saavat oikean muodon ja äänenvoimakkuuden.

Muotoile ja korosta kasvosi 10 helpolla askeleella

Vaihe 1: Kirkastele ja sekoita silmänympärysaluetta

Muotoile kasvot ja korosta se vaaleammilla kerma-peitevoide-silmillä

Levitä peitevoidetta PH10944 / 1 tai PH0645 / 1 peiteharjalla S2025 tai korjausharjalla PH0845

Puhdista ja kosteuta ensin kasvosi hyvin. Levitä vaaleaa kermapeitevoidetta silmien ympärille, sieraimiin, suun kulmiin ja otsaan, leukaan ja poskipunaan.

Muotoile kasvot ja korosta silmän vyöhyke-otsa

kasvot-kohokohdat-meikki-kirkkaampi-peitevoide-silmät

Vaihe 2: mallinnetaan kasvot ja nenä

kasvojen muotoilu-tummempi-kerma-peitevoide-poskipäät

Levitä peitevoide PH10944 / 4 tai PH0645 / 4 peitevoideharjalla S2025 tai korjausharjalla PH0845

DEAVITA: Kerro meille salaisuus siitä, miten saamme nenän näyttämään kapeammalta tai suuret posket ja leuan pienemmiltä. Kuinka voimme luoda täydellisen meikin kotona?

Danielle Dinkova: Tämä on meikin tärkein elementti! Täydellinen symmetria voidaan saavuttaa vain muutamalla askeleella. Esittelen sinulle prosessin kuvilla. Vedä tumman peitevoiteen avulla viiva korvan kärjestä suun kulmaan. Tämän linjan sijainti riippuu kasvojen muodosta. Jos hänen kasvonsa ovat pyöreät, sinun on vedettävä tämä viiva korkeammalle. Pitkälle kasvomuodolle sen tulee olla yhdensuuntainen alaleuan kanssa. Jos haluat visuaalisesti pienentää ja kaventaa nenää, tummenna osapuolet nenän sivuilla ja sieraimissa.

 Muotoileva ja korostava kasvot, ohjeet-tummempi-kerma-peitevoide-viiva

Muotoile ja korosta kasvojen ohjeita-tummempi-vaaleampi-peitevoide

Kasvojen muotoilu-ohjeet-korostavat poskipäät-kohokohdat

Muotoile ja korosta kasvojen ohjeita-leuka-kulmakarvojen tummentaminen

Kasvojen muotoiluohjeet-tummentava-nenäkärki

kasvojen muotoilu-ohjeet-tummempi-peitevoide-nenän sivuseinämän luut

Vaihe 3: Mallitse niska

kasvojen muotoilu-ohjeet-tummempi-peitevoide-leuka-peite

Levitä peitevoidetta PH10944 / 4 tai PH0645 / 1 peiteharjalla S2025 tai korjausharjalla PH0845

Levitä tumma peitevoide alaleukaan ja leukaan. Tällä tavalla kaksoisleuka voidaan piilottaa.

Muotoile kasvosi ja korosta se itse

Muotoile kasvot ja korosta tummempaa-vaaleampaa peitevoidetta

Vaihe 4: Sekoita kaikki hyvin yhteen

kasvojen muotoilu-kohokohdat-primer-sekoitus-meikkisieni

Levitä Fond de Teint Face it PH0668 Foundation Brush S2007- tai PH0845 -siveltimellä

Levitä Fond de Teintin perusväri, jotta kaikki tuotteet sekoittuvat hyvin.

Vaihe 5: Kiillota ja aseta pohjamaali

DEAVITA: Danielle, kerro lukijoillemme, kuinka voimme vähentää rasvaisen ihon ei -toivottua kiiltoa?

Danielle Dinkova: Täydellisen näköisen ihon ja pitkäkestoisen vaikutuksen saavuttamiseksi meidän on asetettava säätiölle läpikuultava jauhe (Mineral Extra Fine), joka estää talin muodostumisen ja vähentää ei-toivottua kiiltoa. Tämä estää myös ihastuttavaa ihoa kerääntymästä nenän ja silmän ryppyihin. Pohjamaali kestää koko päivän.

Muotoile kasvot ja korosta fond-de-complexion -harjasekoitus

Muotoile kasvot ja sekoita korostus meikkivoideharjalla

Levitä jauhetta PH5701 / 1 meikkisiveltimellä PH3000 tai meikkisienellä PH10030

läpikuultava-jauhe-erittäin hieno-meikki-studio-ammattimainen meikki

Vaihe 6: kuinka muotoilla täydelliset kulmakarvat?

täydellinen-kulmakarvojen muoto-spiraali-harja

DEAVITA: Viimeisimmän Hollywoodin kauneustrendin mukaan kulmakarvat voivat jälleen olla mahdollisimman luonnollisia ja paksuja, mutta silti korostettuja. Mitä muuta meidän on tiedettävä siitä?

Danielle Dinkova: Kulmakarvat ovat silmien kehys, joten miten ne istuvat kasvoillasi, on ratkaisevan tärkeää. Tästä syystä näytän sinulle, miten voit luoda täydelliset mittasuhteet itse.

täydellinen-kulmakarvojen-kulmakarvojen-jauhe-harja

täydellinen kulmakarvojen muotoilu-täyttö-harja

Kulmakarvat PH0617 / B tai D siveltimellä S2021 ja PH1163Z

Kampaa kulmakarvat ja poista kaikki ylimääräiset pigmentit kierreharjalla. Levitä kulmakarvojauhetta hieman kulmikkaalla siveltimellä tarkasti määriteltyihin ja paksuihin kulmakarvoihin.Jos sinulla ei ole kulmakarvaa, tämä vaikutus voidaan saavuttaa myös vedenpitävällä kulmakynällä. Sinun on oltava varma, että se ei tahraa itseään päivän aikana.

täydellinen-kulmakarvat-muodot-alussa-huippuluokan-kulmakarvat

Noudata alla olevia ohjeita täydellisten kulmien luomiseksi:

1. Kulmien pitäisi alkaa siitä kohdasta, jossa kuvitteellinen viiva sieraimesta silmän sisäkulmaan päättyy.

Kärki:

– jos silmät ovat kaukana toisistaan, eli jos niiden välinen etäisyys on enemmän kuin yksi silmä, kulmakarvojen on oltava lähellä edellä kuvattua linjaa.

– Jos silmät ovat lähellä toisiaan, on parempi lisätä kulmakarvojen välistä etäisyyttä.

2. Saavuttaaksemme täydellisen symmetrian ja optisesti suurentaaksemme silmiä katetin ilmeen saamiseksi, meidän on vedettävä viiva sieraimesta pupillin keskikohdan läpi. Tässä kulmakarvojen korkein kohta sijaitsee.

3. Voit määrittää kulmakarvojen päätepisteen vetämällä viivan sieraimesta silmän ulkokulmaan.

Vinkki: Jos sinulla on viistot silmät (surullinen ilme), on suositeltavaa lyhentää kulmakarvojen pään ja huipun välistä rajaa äärimmäisen.

Vaihe 7: korosta poskipäät

Kasvojen ääriviivat-korostuskynät-poskipäät

Levitä Highlighter Mousse PH10904 / 1 PH3000 -siveltimellä

DEAVITA: Onko poskiluiden esiin tuomiseksi vaihtoehto leikkaukselle??

Danielle Dinkova: Tämä on erittäin tärkeä hetki kasvojen muotoilussa. Kasvot eivät ole tasainen kangas, vaan maisema, jossa on ylä- ja alamäkiä. On juhlia, joita korostetaan, ja niitä, jotka on peitettävä täydellisyyden saavuttamiseksi. Saadaksesi maksimaalisen vaikutuksen Muotoilevat kasvot Tämän saavuttamiseksi on tärkeää korostaa poskipäät korostuskynällä.

korostuskynät-meikki-vinkit-v-muoto-korostavat poskipäät 4

Levitä korostuskynää V -viivaan – ulommasta kulmaluusta poskipunaan. Katso kuvaa.

Vaihe 8: Levitä poskipunaa

Tyylillisesti on erittäin tärkeää, että poskipuna, huulipuna ja kynsilakka ovat samassa sävyssä, joka muistuttaa asusteiden yhdistämistä asuun. Käsilaukku, vyö, huivi ja muut. Punastusta tulee levittää alueelle, joka on jo muotoiltu tummalla peitevoiteella. (Katso vaiheet 2 ja 7)

rouge-makeup-studio-professonal-makeup-replenisher

Rouge -täyttö PH0611

Vaihe 9: Levitä ripsiväriä

make-ripset-paksu-look-ripsiväri-pohja

silmäripset-paksummat-alemmat silmäripset

Ripsiväri PH0617 ja musta ripsiväri PH10703

DEAVITA: Miten ripset voivat näyttää paksummilta ja pidemmiltä??

Danielle Dinkova: Lisää ripsien volyymia levittämällä ensin ripsiväriä ylempiin ja alempiin ripsiin. Yleensä pohja on valkoinen, mutta älä huoli, se muuttuu täysin läpikuultavaksi noin 2 minuutissa. Nyt voit levittää ripsiväriä. Voit valita tummanruskean, antrasiitin, vedenpitävän tai 3D: n mielialasi mukaan.

Tee ripset-paksut-työskentele-ylemmät ripset

ripset näyttävät paksummilta

Vaihe 10: Levitä huulipunaa

huulikiilto-kahdella päästä-alaston-väri-kiilto

Määritä huulten muoto alaston huulikiilolla ja levitä läpinäkyvä kiilto alahuulen keskelle, jotta suu näyttää täyteläisemmältä.

danielle-dinkova-ammattimainen meikkitaiteilija-ohjeet-vinkit

Danielle Dinkova on työskennellyt lukuisissa kansainvälisissä elokuva- ja televisiohankkeissa Lontoossa, Pariisissa, Moskovassa, Ateenassa ja Sofiassa. Hän on Make-up Studio Professional Make-up -brändin jakelija.

Meikkivinkit-kasvojen muotoiluohjeet

Previous Post
Pisteiden ruokavalio – Tämä siisti taulukko auttaa sinua laihduttamaan
Next Post
Suunnittele oma kalenteri – 12 hyödyllistä käsityöideaa seinälle ja pöydälle