15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Marmori-, muovi- tai puuleikkuulauta terveelliseen elämään

Ideoita leikkuulaudan puunpuhdistukseen

Nykyään on monia erilaisia ​​vaihtoehtoja ja malleja, jotka on valmistettu marmorista, muovista tai Puinen leikkuulauta tarjottiin. Leikkuulauta on yhtä tärkeä kuin oikea veitsi ja voi helpottaa elämää huomattavasti. Joka tapauksessa on erittäin tärkeää paitsi ajatella kestävyyttä ja muotoilua keittiötarvikkeita valittaessa. Bakteerit voivat elää leikkuulaudan pienissä halkeamissa, ja on suositeltavaa käyttää erilaisia ​​leikkuulautoja raakalihalle, äyriäisille, kypsennetylle lihalle ja tuoreille tuotteille. Leikkuulautaa ostettaessa on harkittava terveyshuoltoa.

Jokaisen leikkuulaudan – marmorin tai muovin – puolesta on monia argumentteja Puinen leikkuulauta. Jotkut asiantuntijat uskovat, että puiset leikkuulaudat tarjoavat luonnollisen suojan bakteereja vastaan, koska ne eivät pidä puupinnoista. Toisaalta muovi- ja marmorileikkuulautoja ei voi kyllästää nesteillä.

Puinen leikkuulauta – hyvät ja huonot puolet

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pesuallas

Tämä on yksi vanhimmista leikkuulaudoista Puinen leikkuulauta. Puuleikkauslevyillä on etuja ja haittoja synteettiseen leikkuulautaan verrattuna. Puulla on luonnollisia steriilejä ominaisuuksia. Pienet halkeamat pinnalla voivat sulkeutua itsestään. Älä koskaan jätä puisia leikkuulautoja astianpesukoneeseen tai veteen pitkäksi aikaa, koska se vahingoittaa liimaa ja materiaalia. Jos puhdistat leikkuulaudan suolalla, pääset eroon kaikista hajuista. Sinun on vain annettava suolan istua laudalla muutaman minuutin ajan ja huuhtele se sitten vedellä.

Leikkuulauta muovista tai puusta?

Muovinen leikkuulauta-hygieeniset edut

Monet ihmiset ajattelevat, että muoviset leikkuulaudat ovat pohjimmiltaan parempia heidän terveydelleen. Niitä kutsutaan myös polyeteenileikkuulaudoiksi, ja niiden pinta on melko pehmeä eikä voi sulkeutua itsestään. Tämä materiaali on toisaalta helppo puhdistaa ja se voidaan pestä astianpesukoneessa.

Leikkuulauta marmoria tai puuta?

Keittiön marmoripöydän puun leikkuulauta

Useimmat marmorileikkuulaudat eivät ole ihanteellisia leikkaamiseen. Ne maksavat enemmän kuin yhden Puinen leikkuulauta esimerkiksi, mutta voit pestä ne saippualla ja lämpimällä vedellä. Ne ovat kestävämpiä ja veitsi ei halkeile pintaa – joten sinun ei tarvitse huolehtia halkeamien bakteereista. Riippumatta valitsemastasi leikkuulaudasta, säännöllinen täyspuhdistus kannattaa.

Moderni leikkuulauta pyöreälle pesualtaalle

modernit muovileikkuulaudan edut

Puulevyn hygieeninen hoito

Leikkuulauta-puu-hygieeninen hoitoKäytännöllinen puinen leikkuulauta

Leikkuulauta puu mielenkiintoinen muotoilu

minimalistinen keittiö

minimalistinen pesuallas muovinen leikkuulauta

Marmorinen leikkuulauta maalaismaisessa keittiössä

Moderni marmorileikkuulauta

Musta marmorinen keittiöpöytä

musta-marmori-muovi-leikkuulauta

Mielenkiintoinen ja käytännöllinen puinen leikkuulauta

Puun leikkuulaudan puhdistus

Previous Post
Jalkapallotatuoinnit ja niiden merkitykset – monipuoliset ja uskonnolliset tatuoinnit
Next Post
Kaunis, roikkuva DIY -maljakko, joka on valmistettu muovipullosta