15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni minimalistinen arkkitehtuuri – BF -talo

Suunnittelija Humberto Hermeto Arquitetura

tyylikäs-innovatiivinen julkisivu

the minimalistista arkkitehtuuria Humberto Hermeto Arquitetura kehitti projektin ja se saatiin onnistuneesti päätökseen vuonna 2005. Se on unelmakoti, joka sijaitsee Nova Limassa, Brasiliassa. Maasto on monimutkainen ja siinä on 68 asteen kaltevuus, mikä vaikeuttaa arkkitehtien työtä entisestään. Mielenkiintoinen muotoilu voisi ratkaista ongelman ja onnelliset asunnonomistajat nauttivat jo elämästä modernissa kodissa.

minimalistinen arkkitehtuuri Brasiliassa

moderni-uima-allas-ulkona

Ulkoportaat johtavat mielenkiintoiseen muotoon nelikerroksiseen taloon. Yksinkertainen julkisivu piilottaa ylellisen sisustuksen. Betonirakennuksen valkoinen väri saa talon näyttämään suuremmalta, kun taas lasitetut seinät avaavat kiinteistön. the minimalistista arkkitehtuuria on uima -allas, jossa on moderni sisustus. Tilavissa huoneissa on mukava tunnelma rentoutumiseen.

minimalistinen arkkitehtuuri ja sisustus

moderni olohuone-graniittilattia-nahkakalusteet

Muiden minimalististen mallien tapaan BF -talolle on ominaista täysin varustettu keittiö, jossa on tyylikäs sisustus ja tilavat makuuhuoneet. Sauna, uima-allas ja uskomaton puutarha lisäävät hyvän olon tekijää. Suunnittelijat painottavat paljon toiminnallisuutta. Kaikki oleskelutilat on yhdistetty tyylikkäillä portailla. Metalli-, lasi- ja kiiltävä graniittilattia ovat kontrastissa pehmeiden nahkakalusteiden kanssa. Kulmikkaat muodot edistävät modernia ulkoasua. Se on yksi minimalistista arkkitehtuuria  Humberto Hermeto Arquitetura, joka on tyylikäs ja tyylikkäästi suunniteltu.

Moderni sisustus ylellisessä talossa

moderni-ylellinen-talo-brasilia

moderni minimalistinen talon suunnittelu

moderni-minimalistinen talo

moderni lasijulkisivu – minimalistinen talo Brasiliassa

moderni talo-design-lasinen julkisivu-graniittilattia

ylellinen sisustus

talon moderni sisustus

moderni ulkouima -allas

moderni talo uima -allas

moderni ylellinen talo

moderni-ylellinen-talo-brasilia-suunnitelma

Previous Post
AMOS DESIGNin upeat keittiö- ja kylpyhuoneideat
Next Post
Tee oma sisustus lastentarhalle – 25 luovaa ideaa