15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

“Bagigio” – moduulilaitejärjestelmä Myyourilta

“Bagigio”, Myyour on rajaton ratkaisu, joka edustaa Myyoursin iskulausetta – “Italialaiset erilainen käsite”. “Bagigio” on varmasti eri käsite. Lukemalla tämän artikkelin saat selville miksi.

Yksi tämän ainutlaatuisen laitoksen monista mielenkiintoisista ominaisuuksista on, että se on luotu hyvin erityisestä modulaarisesta elementistä. Tämä modulaarinen elementti on kolmiulotteinen kopio äärettömyyden symbolista ja esitys kaksisuuntaisen atomilinkin spatiaalisesta makrokuvasta. Sen järjestämisellä modernin sisustuksen saavuttamiseksi ei ole rajoituksia.

“Bagigio” – moduulilaitejärjestelmä Myyourilta

Nämä kappaleet ovat modernia, futuristista sisustusta varten. Voit jättää mielikuvituksesi vapaaksi ja muuttaa sen mihin tahansa sisustukseen. Että “Bagigio” Järjestelmä voi olla iso laskuri, sohvapöytä, tilanjakaja tai mikä tahansa muu ratkaisu kotiisi tai toimistoosi. Sohvapöytäratkaisu on todella mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen. Huoneenjakaja voi olla niin leveä kuin haluat ja laskuri voi olla niin suuri kuin haluat. Sinun ei tarvitse mitata kaikkea huoneessa selvittääksesi, mikä sopii. “Bagigio”sopii kaikkialle. Kappaleet voidaan yhdistää eri tavoin, jotta ne sopivat mihin tahansa huoneeseen tai alueeseen. Bagigio on yhteensopiva ja joustava ratkaisu kaikentyyppisiin moderneihin sisätiloihin.

Näitä elementtejä on saatavana eri väreinä kolmen tyyppisissä viimeistelyissä – kiiltävä, kohokuvioitu ja sisäänrakennetut valot. Kun olet täynnä ideoita, tämä järjestelmä on rajattomasti sopeutuvainen. Voit pitää hauskaa eri väreillä tai sekoittaa muutaman värin yksiköitä makusi mukaan. “Bagigio” sopii kaikkiin huoneisiin ja kaikkiin ideoihin. Siksi tämä kalustusjärjestelmä on niin vallankumouksellinen ja niin erityinen. Se tarjoaa loputtomasti sisustusvaihtoehtoja.

Modulaarinen laitejärjestelmä Myyour - Tischleiniltä

Myyourin modulaarinen laitejärjestelmä - valovoimaiset elementit

Suunnittelu: Minun sinun

Previous Post
Keittiön sisustus – perinteinen, mutta moderni
Next Post
Seinäideoita – 30 luovaa ja yksinkertaista inspiraatiota