15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ylellinen Hästens -sänky – perinteitä ja innovaatioita

Ylellinen sängyn suunnittelu nopeuttaa

Hästens tarjoaa epäilemättä hienoimpia ylellinen sänky Maailman malleja. Mukavuus on Hästensin synonyymi. Huonekalualan yritys on ottanut käyttöön poikkeuksellisia mutta luonnollisia materiaaleja sängyn suunnitteluun menestyksekkäästi. Hyvät yöunet ovat ehdottoman välttämättömiä kiireisessä jokapäiväisessä elämässämme.

Ylellinen ja mukava sänky Hästensiltä

klassinen-sisustus-ylellinen-sänky-Hastens

Kotiin päästyämme etsimme hiljaista paikkaa, jossa voimme rentoutua stressistä. Makuuhuoneesta pitäisi tulla oma turvapaikkamme. Siksi Hästens on löytänyt ratkaisun kaikille, jotka arvostavat hyviä yöunia – yhden ylellinen sänky, joka tarjoaa täydellisen mukavuuden. Useiden vuosien kokemuksen ja erilaisten yritysten jälkeen huonekalutoimisto päätti käsintehdystä sängystä, joka on valmistettu korkealaatuisista luonnonmateriaaleista. Muuten, korkea laatu on huonekaluvalmistajan tunnusmerkki. Sen ajaton eleganssi mahdollistaa sen, että sänky sopii eri makuuhuoneisiin – klassisesta ultramoderniin tyyliin. Nykyaikaiset sängyt ovat käsintehtyjä ja ne valmistetaan suurella tarkkuudella yksityiskohtiin. Asiakkaiden on odotettava tilaustaan ​​ja se on ehdottomasti odottamisen arvoinen.

Ylellinen Hästens -sänky hyvät yöunet

Ylellinen makuuhuoneen sänky

Miksi se on niin ylellinen sänky Suunnitellut Hästens on niin suosittu ja suosittu ympäri maailmaa? Esimerkiksi patjan jouhi toimii luonnollisena ilmanvaihtojärjestelmänä. Villan ja puuvillan seos on todella mukava ja pehmeä ja auttaa kehoa pitämään lämpötilan vakaana koko yön. Laadukas 100% puuvillapeitto tekee sängystä vieläkin mukavamman. Erityinen valmistustekniikka varmistaa, että sänky säilyttää muotonsa ja mukautuu edelleen kehon rakenteeseen. Rakenteeseen on integroitu korkealaatuisia jousia. Pellava yhdessä hevosenjäljen kanssa vähentää staattista sähköä.

Neutraali värimaailma-beige makuuhuone

neutraalin värimaailman-beige-makuuhuone

Mukava Hästens -sänky

mukava sänky-kiire

Punainen pussilakana – Hästens

punainen peitto-kiire

Moderni sisustus – makuuhuone Hästens -vuoteella

pyöreä sänky-pehmeä-valkoinen-matto-olohuone

Viihtyisä parivuode makuuhuoneessa klassisella sisustuksella

viihtyisä parivuode

Previous Post
Keittiön sisustus – perinteinen, mutta moderni
Next Post
Seinäideoita – 30 luovaa ja yksinkertaista inspiraatiota