15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

“Abbraccio” – taivutettava sänky Europeolta

Europeos -sänky -

Miksi Europeon pitäisi sänky “Abbraccio” nimetä? Kun katsot sitä tällä tavalla, siinä ei ole mitään järkeä, varsinkin jos et tiedä paljon tästä hämmästyttävästä Taivutettava sänky Valkoinen. Italialainen sana “abbraccio” tarkoittaa halausta. Nimi on täydellinen tähän Taivutettava sänky Europeon valitsema. Tämä sänky on suunniteltu rentoutumiseen. Se on luotu tarjoamaan sinulle ansaitsemasi mukavuuden ja nautinnon. Ainutlaatuisilla käyrillään se täyttää kaikki tarpeesi. Käyrät sopivat täydellisesti vartaloosi. Tämä on yksi monista eurooppalaisten ainutlaatuisista ominaisuuksista. “Abbraccio” Sänky.

Europeos toimivuus ja futuristinen muotoilu “Abbraccio” Sänky

Europeo -sänky -

Luultavasti ihmettelet, mistä laaja vaikutus tulee. Sängyssä on erityinen mekanismi, joka mukauttaa pää- ja jalkaosan muodon täydellisesti kehon muotoon. Sängyn päät voidaan taittaa tai taivuttaa tarpeen mukaan. Se ei lopu tähän. Sänky yllättää meidät toiminnallisuudellaan ja futuristisella muotoilullaan. “Abbraccio“Siinä on myös sisäänrakennettu valojärjestelmä, jonka avulla voit lukea mukavasti yöllä tai keskustella sängyssä, kun heräät keskiyöllä.

 “Abbraccio“- Taivutettava sänky Europeolta

Europeos taivutettava sänky - Abbraccio

Tämä hämmästyttävä “Abbraccio” Sänky ei ainoastaan ​​tuo sinulle iloa hyvistä yöunista, vaan myös kiinnittää katseen. Sängyn tyyli on erittäin moderni ja myös erittäin käytännöllinen. Sen ainutlaatuiset käyrät ja hämmästyttävä tyyli sopivat mihin tahansa makuuhuoneeseen. Löydät sen useista eri väreistä – valkoinen, musta, harmaa, ruskea ja beige. Se sopii täydellisesti ylellisten ja modernien huonekalujen kanssa.

Taivutettava sänky “Abbraccio” – moderni muotoilu

Taivutettava sänky -

Näistä viileistä sängyistä tuli hitti ainutlaatuisella, poikkeuksellisella muotoilullaan. Europeo osaa luoda puhdasta mukavuutta ja nautintoa kaikkien toiminnallisten vaatimusten mukaan. Voisit sanoa tämän Taivutettava sänky Europeo ei ole vain täydellinen sänky täydelliseen rentoutumiseen, se on ehdottomasti unelmavuode. Voit vapaasti Abbraccio uneksia.

Previous Post
Keittiön sisustus – perinteinen, mutta moderni
Next Post
Seinäideoita – 30 luovaa ja yksinkertaista inspiraatiota