15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kymmenen parasta kardiolaitetta tehokkaaseen kestävyysharjoitteluun kuntosalilla!

 Jokaisella kuntosalilla on tietty alue, joka on omistettu vain kardioharjoitteluun. Monet ihmiset kokevat sydän melko tylsää. Olkaamme rehellisiä – on enemmän mielenkiintoisia asioita kuin viettää 30-40 minuuttia juoksumatolla tai kuntopyörällä. Kestävyysharjoittelu on kuitenkin olennainen osa mitä tahansa harjoitusohjelmaa. Erityisesti ne, jotka haluavat laihtua muutaman kilon, eivät yksinkertaisesti voi välttää sydänyksikköä. Sydänharjoittelu ei suinkaan sovellu vain laihduttamiseen – sillä on positiivinen vaikutus sydän- ja verisuonijärjestelmään ja se parantaa kestävyyttämme. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle kymmenen parasta ja tehokkainta kardiolaitetta, jotka voisit sisällyttää harjoittelusuunnitelmaan.

Cardio Equipment Gym Endurance Training Painonpudotuksen edut

Asiantuntijoiden mukaan sinun tulisi pyrkiä kestävyysharjoitteluun, joka kestää vähintään 30 minuuttia 3–4 kertaa viikossa – riippumatta siitä, laihdutatko vai pysytkö kunnossa. Vaikka kuntosalin kardiolaitteiden valikoima on valtava, kaikki eivät ole tasavertaisia. Jotkut polttavat enemmän kaloreita, kun taas toiset, kuten kuntopyörä, ovat helposti polvillamme ja nivelissämme. Pyöräily, portaiden kiipeily tai kiipeily takaavat hieman vaihtelua harjoituksen aikana: Kokeile erilaisia ​​koneita – sen ei tarvitse aina olla vanha hyvä juoksumatto! Muista kuitenkin, että hyvät tulokset tulevat aina tasapainoisen ja terveellisen ruokavalion avulla.

Sydänlaitteet: Soutulaite on kaikista tehokkain

Parhaat kardiolaitteet laihtumiseen tarkoitettuun soutulaitteeseen

Kestävyys- ja voimaharjoittelu yhdistettynä yhteen – ei ole turhaa, että “monipuolista” soutulaitetta pidetään kuntosalin tehokkaimpana kardiolaitteena. Se tarjoaa mukavan muutoksen ja on ihanteellinen raskaaseen HIIT -harjoitteluun, jolla on korkea intensiteetti, mikä stimuloi rasvanpolttoa entisestään. Voimakkaat liikkeet rasittavat eri lihasryhmiä, mukaan lukien kädet, hartiat, selkä, vatsalihakset, reidet ja jalat. 1 tunnin soututunnissa voit polttaa jopa 800 kaloria ja noin 55 grammaa rasvaa tunnissa. Toinen etu on, että soutulaite on erittäin helppo nivelissä ja on siksi hyvä vaihtoehto ylipainoisille. Hyvien tulosten saavuttamiseksi on tärkeää kiinnittää huomiota huolelliseen ja oikeaan toteutukseen. Jos olet aloittelija, on suositeltavaa kääntyä ensin kouluttajan puoleen, joka voi näyttää sinulle laitteen oikean käytön.

Sisähiihto uudella SkiErg -kardiolaitteella

Versaclimber -sydänkoneen kuntoharjoitus laihtumiseen

Pidätkö hiihtämisestä? Entä jos kerromme sinulle, että sinun ei enää tarvitse ajaa Alpeille tehdäksesi tämän? SkiErg on täysin uusi trendi kuntoilumaailmassa, joka jäljittelee maastohiihdon liikejärjestystä. Sen ovat kehittäneet entiset huippuhiihtäjät parantamaan talviurheilun suorituskykyä ja kestävyyttä. Vaikka useimmat kardiolaitteet käyttävät pääasiassa alavartaloa, SkiErg sisältää pääasiassa vatsan ja ylävartalon lihaksia.

StairMaster ohuille ja kiinteille jaloille

Paras Cardio Equipment Stairmaster laihtumiskestävyysharjoitteluun

Olipa kuntosalilla tai jokapäiväisessä elämässä – portaiden kiipeäminen on epäilemättä yksi tehokkaimmista tavoista edistää rasvanpolttoa ja sävyttää jalkoja ja pakaraa. Stairmaster, joka tunnetaan myös nimellä Stepmill, on sydänkone, joka on verrattavissa liukuportaisiin ja simuloi portaiden kiipeämistä. Koska kaikki alavartalon lihasryhmät ovat koulutettuja, kone on erityisen suosittu naisten keskuudessa. Stairmasterilla harjoittelu kiihdyttää sykettä, mikä stimuloi aineenvaihduntaa, ja sen voimakkuudesta riippuen voit polttaa jopa 600 kaloria tunnissa. Vaihtamalla liikesarjoja käytät erilaisia ​​lihaksia ja tarjoat hieman vaihtelua. Tässä muutamia vaihtoehtoja:

  • Vaiheen ohittaminen on sama kuin tavallisissa portaissa, jos sinulla on kiire ja otat kaksi askelta kerrallaan.
  • Portaiden kiipeäminen sivuttain – Tätä varten sinun on seisottava sivuttain kardiolaitteen edessä ja ristissä hieman niin, että sinulla on tarpeeksi tilaa kahdelle jalallesi portaissa.
  • Takapotkut rasittavat pakaraa – venytä tällöin suoraan taaksepäin heiluvaa jalkaa. Jos olet aloittelija, suosittelemme aloittamaan hitaasti, jotta voit tottua liikkeeseen.

AirBike – Kuntoilulaite aloittelijoille ja ammattilaisille

Airbike -sydänkoneiden kunto -opiskelu sydänkoneet tehokkaita

Visuaalisesti AirBike muistuttaa kuntopyörän ja cross trainerin yhdistelmää ja on yksi parhaista kardiolaitteista, jotka rasittavat koko kehoa kerralla. Näin voit polttaa 400-600 kaloria tunnissa. Se on varustettu tukevilla, liikkuvilla käsikahvoilla, jotka on liitetty tuulettimeen. Pyörien kääntäminen luo ilmaa ja vastus riippuu täysin omasta voimakkuudestasi. Mitä nopeammin pyörit, sitä raskaammaksi ja tehokkaammaksi harjoittelu tulee. Toisaalta, jos ajat hitaammin, vastus on loogisesti pienempi. AirBike mukautuu automaattisesti voimaasi ja liikkeisiisi, joten se sopii erinomaisesti sekä aloittelijoille että huippu -urheilijoille.

Juoksumatto – klassinen par excellence

Juoksumatto harjoitus laihtumiseen kardiolaitteet

Helppokäyttöinen ja epäilemättä erittäin tehokas – ei pitäisi olla yllätys, että hyvä olio -juoksumatto on yksi parhaista kardiolaitteista. Varsinkin lenkkeilyn ystävät, jotka eivät halua pärjätä ilman juoksemista talvella, saavat rahansa juoksumatolla. Sydänkone ei ainoastaan ​​edistä laihtumista, vaan myös parantaa kestävyyttämme, koordinaatiotamme ja sydän- ja verisuoniterveyttämme. Lisäksi uusissa malleissa on erilaisia ​​asetuksia, joiden avulla voit itse määrittää kallistuskulman ja nopeuden. Tällä tavalla voit käyttää optimaalisesti erilaisia ​​lihasryhmiä ja varmistaa, ettei ole tylsää. Juoksumatto sopii erityisesti lämmittelyyn hieman ennen voimaharjoittelua. Kehon painosta ja voimakkuudesta riippuen voit polttaa jopa 800 kaloria ja noin 60 grammaa rasvaa.

Pyöräergometri on yksi kodin suosituimmista sydänlaitteista

Sydämen painonpudotuslaitteet Koti Siivooja Kestävyysharjoittelun edut

Vaikka monet ihmiset eivät huomioi kuntosalilla, paikallaan oleva pyörä on melkein yhtä tehokas kuin juoksumatto tai elliptinen kone, ja sillä on paljon etuja. Toisin kuin yleisesti uskotaan, se toimii monissa lihasryhmissä, mukaan lukien jalat, pakarat, reidet ja kädet. Korkealla intensiteetillä kulutetaan jopa 600 kaloria tunnissa. Verrattuna useimpiin kardiolaitteisiin, useimmiten istut kun treenaat, mikä puolestaan ​​on helppoa nivelille. Siksi kuntopyörä on erittäin hyvä valinta ylipainoisille tai terveysrajoitteisille. Satulan korkeus ja ohjaustangon kulma ovat säädettävissä. Vastusta ja kaltevuutta voidaan säätää myös erikseen. Jokainen, joka mieluummin harjoittelee kotona, on hyvissä käsissä pyöräergometrin kanssa – se ei maksa paljon ja on myös tilaa säästävä.

SkillMill – juoksumatto, jolla on ero

kaareva juoksumatto taitomylly sydänkone kestävyysharjoittelu laihdutus

Toinen hieno sydänkone, jonka avulla voit laihtua tehokkaasti, on SkillMill. Tämä on eräänlainen kaareva juoksumatto, joka kuitenkin toimii täysin ilman moottoria ja jota käytetään vain omalla fyysisellä voimallasi. Koska teet kaiken työn itse ja sinun ei tarvitse painaa mitään painikkeita nopeuden lisäämiseksi tai vähentämiseksi, se vaatii paljon enemmän keskittymistä kuin klassinen juoksumatto. Viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että SkillMillin keskimääräinen kalorinkulutus on 30-40% suurempi.

Sulata rasva Spin Bike -pyörällä

Pyöräilypyörä hyödyttää kardiovarusteita kotiin

Spinnig -kurssit, jotka tunnetaan myös nimellä sisäpyöräily, ovat tulossa yhä suositummiksi ja niitä tarjotaan nyt lähes kaikissa kuntosaleissa. Tähän sisältyy seisovan pyörän ajaminen tunnin ajan ilman taukoa, enimmäkseen rytmisen ja motivoivan musiikin tahdissa. Monet ihmiset ajattelevat, että pyörivä pyörä on vain klassinen pyöräergometri. Mutta he eivät voineet olla enemmän väärässä. Toisin kuin kuntopyörä, spin -pyörässä ei ole jarrutusta eikä joutokäyntiä. Toisin sanoen – polkimia painetaan koko harjoituksen ajan ja vaihtelevalla intensiteetillä. Hyvällä kehruuistunnolla voit menettää jopa 1000 kaloria ja noin 65 grammaa rasvaa tunnissa, mikä on melko vaikuttavaa. Sydänkoneen vastus säädetään yleensä yksilöllisesti, joten se on ihanteellinen aloittelijoille sekä ihmisille, joilla on ongelmia polvissa, lonkassa tai selässä.

Kaarikouluttaja koko kehon harjoitteluun

Arc Trainer Cardio Machine kodin kestävyysharjoittelun eduille

Arc Trainer on toinen melko uusi ja loistava kardiolaite, jossa yhdistyvät juoksumatto, elliptinen ja portaiden mestari yhdessä. Kun määritetään tehokkain laite, joka on helppo polvillemme ja nivelillemme, Arc Trainer on epäilemättä eturintamassa. Toisin kuin juoksu, liikkuvat vivut, joissa on monikahvatangot, eivät vain harjoittele jalkoja ja pakaraa, vaan myös koko ylävartalon.

VersaClimber on todellinen monipuolinen

Kardiolaitteet kuntosali Versaclimber kardiolaite

VersaClimber oli jo täyshitti 80 -luvun lopulla ja juhlii suurta paluuta tänä vuonna. Se jäljittelee kallioperän kiipeämistä ja yhä useammat ammattimaiset kouluttajat ja Hollywood -tähdet vannovat sydänkoneen eduista. VersaClimber on yksi parhaista kardiolaitteista intensiiviseen koko kehon harjoitteluun, jossa kaikki tärkeät lihasryhmät, mukaan lukien hartiat, käsivarret, selkä, reidet ja pakarat, ovat aktiivisesti mukana. 20 minuutin harjoittelu kuntolaitteella vastaa noin 1 tunnin juoksemista kohtuullisella nopeudella juoksumatolla.

Soutulaite laihtumiseen tehokkaasti kestävyysharjoittelu paras kardiolaite

Previous Post
Tee puutarhakoristeita betonista itse – 28 kaunista ideaa
Next Post
4 hyödyllistä jooga -asanaa naisille – helppoja harjoituksia aloittelijoille