15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kunto masennusta vastaan ​​- kuinka harjoitukset parantavat mielialaamme

kunto masennusta vastaan ​​painot-urheiluharjoitukset parantavat mielialaa

Urheilun sanotaan olevan arvokas auttaja masennuksessa parantamalla mielialaa ja antamalla meidän mennä läpi elämän rennommin. Säännölliset kuntosalikäynnit voivat vastaan masennus auttaa ja jopa suojella meitä siltä, ​​väittävät tutkijat. 30 minuutin harjoitus joka päivä, ja koemme tunteiden parantuvan merkittävästi. Tätä American Association for Mental Health suosittelee.

Fitness -harjoitus – onnistunut lääke masennukseen

Painolla treenaaminen on tehokasta masennusta vastaan

Useat fyysiset aktiviteetit parantavat itsetuntoa ja vähentävät stressiä tutkijoiden mukaan. Koulutus voi myös ehkäistä stressiä ja masentunutta emotionaalista tilaa, mutta myös lääkkeenä masennusta vastaan ja palvella emotionaalista levottomuutta. Säännöllisesti liikuntaa harrastavat ihmiset sairastavat masennusta ja dementiaa noin 30% vähemmän kuin ikätoverinsa.

Masennusta vastaan ​​- harrasta urheilua

kuntoharjoittelu mielialaharjoituksiin säännöllinen venyttely

Tutkijat suosittelevat harjoitusohjelmaa, joka toimii mielialamme “säätelijänä”. Mutta he sanovat myös, että meidän ei pitäisi liioitella sitä – koska silloin voimme myös aiheuttaa kielteisiä vaikutuksia. Voisit olla röyhkeä ja sulkea itsesi. On erittäin tärkeää valita oikeat harjoitukset, jotka sopivat meihin ja fyysisiin kykyihimme.

Kuntosalin kestävyysharjoittelu vähentää stressiä

Kuntotreeni naisille kuntoharjoituksia

Paras tapa aloittelijoille saavuttaa paras harjoitusohjelma kuntosalilla ammattitaitoisen valmentajan kanssa. He voivat paremmin arvioida kykyjäsi ja nykyistä kapasiteettiasi ja koota yksilöllisen ja täydellisen ohjelman sinulle. On tärkeää olla menettämättä urheilun hauskuutta kaikessa tässä. On parempi ottaa rauhallisesti ja välttää kehon ylikuormitusta.

Hyvä fyysinen muoto saa hymyn huulillesi

Kuntoharjoituksia masennusta vastaan ​​baarilla

Ja heti kun sinä ja ennen kaikkea kehosi ovat tottuneet kaikkiin uusiin harjoituksiin, huomaat harjoituksen hauskanpidon nopeasti. Kukapa ei olisi ylpeä jokaisesta menetetystä kilosta tai kaikista uusista lihaksista, jotka tulevat ulos? Ja jos olet ylpeä kehostasi ja kestävyydestäsi, olet yleensä enemmän tyytyväinen itseesi – paras perusta elämälle ilman masennusta!

Previous Post
Tee vaaleanpunaiset kynnet itse – 24 modernia kynsimallia ja -vinkkiä
Next Post
Yksinkertaiset joogaharjoitukset parantavat suoliston peristaltiikkaa ja ruoansulatusta