15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee vaaleanpunaiset kynnet itse – 24 modernia kynsimallia ja -vinkkiä

Vaaleanpunaiset kynnet-tee-se-itse-kynsi-mallit-valkoinen-vaaleanpunainen-moderni-aksentti

On aina mukavaa saada hoitaa ja tehdä kynnet itse. Joten et vain säästä rahaa, mutta saat varmasti kiitosta onnistuneesta kynsien suunnittelusta. Jos et todellakaan halua kokeilla, mutta haluat silti odottaa houkuttelevaa manikyyriä, voit vaaleanpunaiset kynnet tee se myös itse. Vaaleat sävyt, kuten vaalea ja pehmeä vaaleanpunainen, maidon vaaleanpunainen ja alaston sävyt, näyttävät erityisen luonnollisilta ja kauniilta, mutkettomat kuviot voidaan helposti loihtia. Lue, miten!

Tee vaaleanpunaiset kynnet itse – puhdista ja huolehdi niistä ensin

Vaaleanpunaiset kynnet-tee-se-itse-kynsi-mallit-ranskalainen-raita-hoito-vinkit

Jos kynnet ovat kirkkaanvärisiä ja niiden peittävyys on usein huono, puhdista ne ja muotoile ne kauniisti. Kynsilakan jäämät on joka tapauksessa poistettava, muotoile kynnet nuolilla ja lyhennä niitä tarvittaessa kynsileikkurilla. Vinkkimme: valitettavasti hyvin pitkät kynnet eivät ole nykyään todella moderneja. Päinvastoin, lyhyet ja keskipitkät ovat trendikkäitä.

Tee vaaleanpunaiset kynnet itse – käytä sopivia tuotteita, apuvälineitä ja työkaluja

Vaaleanpunaiset kynnet-tee-se-itse-kynsi-mallit-kynsilakka-työkalut-työkalut

Tärkeä edellytys onnistuneelle manikyyrille on tietysti laadulliset tuotteet, jotka eivät välttämättä tarkoita kalliita merkkituotteita. Kynsilakat, joita olet käyttänyt vuoden tai enemmän, on parasta heittää roskakoriin. Kynsilakka muuttaa koostumustaan ​​ajan mittaan, muuttuu paksuksi eikä ole helppo levittää. Paksun kerroksen vuoksi se ei voi kuivua kunnolla ja vaarantaa koko kynsisi. Kalliit tuotteet on parasta säilyttää jääkaapissa, eivätkä ravista pulloja voimakkaasti ennen käyttöä, vaan jätä ne hetkeksi toiselle puolelle ja sitten toiselle puolelle..

Geelikynnet vaaleanpunaiset: Nämä kirkkaat kynsikuviot saavat sinut hyvälle tuulelle!

Shellac -kynnet – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kynsien trendistä!

Naisellinen kynsien trendi baby boomer -kynnet – 50+ ideaa ja DIY -ohjeet

Kevyet vivahteet ja alaston vaaleanpunaiset kynnet – luonnollisille, hyvin hoidetuille kynsille 

Vaaleanpunaiset kynnet-tee-se-itse-kynsi-mallit-alaston-vaaleanpunainen-luonnollinen

Kun et voi sijoittaa paljon aikaa kotitekoiseen manikyyriin, pidä vaaleanpunaiset kynnet tasaisina. Älä unohda, että enemmän voi olla vähemmän. Ota luonnollinen, raikas vaaleanpunainen sävy ja käytä ylimääräistä kiiltävää yläkerrosta.

Valkoinen – tee vaaleanpunaiset kynnet itse – makea väriyhdistelmä

vaaleanpunainen-kynsi-tee-se-itse-kynsimalli-ranskalainen-ruusu-kulta-soikea

Väriyhdistelmä valkoinen ja vaaleanpunainen tekee söpöstä, tyttömäisestä ulkonäöstä ja sopii erityisesti kevääseen. Maalaa kolmannes kynsistä valkoiseksi ja loput vaaleanpunaiseksi. Toki myös toisinpäin on mahdollista. Käytä tarkkaa viivaa käyttämällä erityistä teippiä, teippiä kynsien suunnitteluun.

Ranskalainen manikyyri tulkittu uudelleen – vaaleanpunaiset kynnet

vaaleanpunainen-kynsi-tee-se-itse-kynsimalli-vaaleanpunainen-valkoinen-moderni-puoli

Kaikki tietävät ranskalaisen manikyyrin ja siitä on tullut hieman tylsää. Klassisen variantin innoittamana, joka on samalla herkkä ja tyylikäs, voidaan luoda leikkisä versio. Käytä pohjana herkkää maidon vaaleanpunaista ja vaihda valkoinen raita trendikkääseen ruusukultaiseen.

Ranskalainen mutta erilainen – valkoinen, vaaleanpunainen ja ruusukulta

vaaleanpunainen-kynsi-tee-se-itse-kynsimalli-ranskalainen-vaaleanpunainen-valkoinen-ruusukulta

Kuun manikyyri näyttää samanlaiselta, mutta toisinpäin. Tavallinen kaari kynsien reunalla siirretään kynsien pohjan yläosaan. Päätä yksi kahdesta vaihtoehdosta tai käytä tekniikoita kynsien suunnittelussa. Silloin on suositeltavaa valita herkät vivahteet eikä korkeakontrastiset.

Tee vaaleanpunaiset kynnet itse, mutta ruusukultaa

vaaleanpunainen-kynsi-tee-se-itse-kynsimalli-ranskalainen-ruusu-kulta-raidat

Ruusukulta on selvä trendi paitsi kynsien suunnittelussa myös muodissa ja koruissa. Se loistaa ja loistaa hienostuneella eleganssilla, ei yhtä tunkeilevalla kuin hopea ja kulta, sopii myös jokapäiväiseen käyttöön.

Tee vaaleanpunaiset kynnet helposti ja tehokkaasti – pehmeä vaaleanpunainen ja kultainen

vaaleanpunainen-kynsi-tee-se-itse-kynsimalli-ruusu-kulta-geometrinen

Vaaleanpunainen ja kulta voidaan yhdistää hyvin. Voit loihtia geometriset muodot nopeasti ja siististi teippitekniikalla. Varmista vain, että jokainen kerros kynsilakkaa kuivuu todella hyvin.

Vaaleanpunaiset kynnet ja kultainen kimallus – huomaamaton, erityinen ja juhlallinen

vaaleanpunainen-kynsi-tee-se-itse-kynsimalli-glitter-kulta

Se toimii todella helposti glitter -lakalla, jota levität vaaleanpunaisille kynsille. Glitterit hohtavat glitter -lakoissa, jotka ovat joskus erittäin hienoja ja luovat metallisen vaikutelman. Jotkut ovat myös läpinäkyviä, ja ne sisältävät erikokoisia hiukkasia. Toinen voidaan toteuttaa ombre -tehosteina hienovaraisessa manikyyrissä.

Vaaleanpunaiset kynnet ombre -efektillä ja kimalluksella

vaaleanpunainen-kynsi-tee-se-itse-kynsimalli-ombre-glitter-tarjous-soikea

Ombre on ajankohtainen hiusten muotoilussa ja myös kynsien suunnittelussa. Vaikutus saavutetaan ammattilaisilla, jotka käyttävät tuplaus- tai ruiskutustekniikoita. Tätä varten tarvitaan kaksi väriä, vaalea ja hieman tummempi, joiden pitäisi sekoittua hellästi toisiinsa.

Ombre -kynnet kimalluksella – vaaleanpunainen ja valkoinen

vaaleanpunainen-kynsi-tee-se-itse-kynsimalli-ombre-vaaleanpunainen-valkoinen-glitter

Lisää lumoava viimeistely pintalakalla, jossa on glitter -vaikutus. Vinkkimme: maalaa kynnet vaaleampaan sävyyn ja sitten tummempaan varmistaen, että värit osuvat toisiinsa oikein.

Vaaleanpunaiset kynnet ja hopea korostavat vain yhtä kynsiä

vaaleanpunainen-kynsi-tee-se-itse-kynsimalli-vaaleanpunainen-hopea-glitter-aksentti

Yksinkertaiset vaaleanpunaiset kynnet pystyvät käsittelemään glitteriä melko hyvin. Valitse hopea tai kulta sen mukaan, mitä koruja käytät ja haluat.

Kuka sanoi, että punainen ja vaaleanpunainen eivät sovi yhteen??

vaaleanpunainen-kynsi-tee-se-itse-kynsimalli-vaaleanpunainen-punainen-glitter

Punainen ja vaaleanpunainen eivät sovi yhteen, neuvo muotiasiantuntijoita. Nykyään kyllä. Vaaleanpunaiset kynnet, joissa on aksentti punaisella, sopivat hyvin kevääseen ja kesään, luovat vieläkin aurinkoisemman tunnelman. Maalaa kynnet yksinkertaisesti ja monin eri tavoin.

Tee vaaleanpunaiset punaiset kynnet itse – sydämen manikyyri

vaaleanpunainen-kynsi-tee-se-itse-kynsimalli-sydämenpunainen-vaaleanpunainen-vaaleanpunainen

Sydämen manikyyri on myös trendi kynsien suunnittelussa, jota ei pitäisi väittää. Maalaa sormenpäilläsi pienet sydämet vaaleanpunaiseksi ja hieman pienemmäksi alla. Vinkkimme: valitse makean väriset kynsilakat, kuten vaaleanpunainen, vadelma tai mansikanpunainen.

Sydämen manikyyri geelikynsissä – valkoisia, punaisia, vaaleanpunaisia ​​ja söpöjä pisteitä

vaaleanpunaiset kynnet-tee-se-itse-kynsi-mallit-geelikynnet-valko-vaaleanpunaiset-punaiset sydämet

Geelikynnet soveltuvat lukuisiin kokeisiin kynsien suunnittelussa, ja ne kestävät myös pidempään. Toinen etu on, että läpinäkyvät tehosteet voidaan luoda. Tämä vaihtelu sydämen manikyyrissä on todella söpö ja helppo. Käytä kynsilakkaharjaa sydämen muodostamiseen kynnen kärkeen. Jätä toisella sormella vain läpinäkyvä paikka – maalaa kaikki paitsi sydän värilliseksi.

Vaaleanpunaiset kynnet leikkisillä kuvioilla – leopardikuvio

vaaleanpunainen-kynsi-tee-se-itse-kynsi-mallit-kuviot-muoti-leotulostus

Voit hemmotella itseäsi ylellisillä vaaleanpunaisilla kynsillä, jotka ovat innoittaneet catwalkia, jos valitset vain kauniisti kuvioidun kankaan viimeisestä muotinäytöksestä. Anna sen toimia inspiraationa ja yritä jäljitellä muotoilua.

Vaaleanpunaiset kynnet – tee siksak -kuvioita itse

vaaleanpunainen-kynsi-tee-se-itse-kynsi-mallit-kuvio-siksak-vaaleanpunainen-liila

Siksak-kuviot ovat todella suosittuja, mutta ei todellakaan helppo tehdä itse. Onneksi tällaisia ​​valmiita liimanauhoja on saatavilla apteekista. Tämä luo säännöllisesti siksak-raitoja, joiden paksuus ja leveys ovat yhtä suuret, eikä käyristä ole jälkiä.

Sokeri söpö vaaleanpunaiset kynnet – ohjeet

pink-nail-do-it-yourself-nail-designs-pattern-candy-cane-dots-white-light pink

Tämä tikkareiden inspiroima kynsimalli näyttää herkulliselta. Tyttömäinen yhdistelmä vaaleanpunaista ja valkoista jalusta naisille, jotka tuntevat itsensä spontaaneiksi ja nuoriksi kuin tytöt.

Tee pisteitä ja sydämiä valkoisena ja vaaleanpunaisena itse

vaaleanpunainen-kynsi-tee-se-itse-kynsimalli-valkoinen-vaaleanpunainen-kuvio-karkkikeppi

Voit hallita hienoja pieniä pisteitä käyttämällä hiusneulaa tai hammastikun kärkeä. Voit joko maalata sydämen vapaalla kädellä tai tehdä kaavaimen teipistä.

Tyttömäinen kynsien muotoilu – pastellivärit ja ruusut 

vaaleanpunainen-kynsi-tee-se-itse-kynsimalli-ruusut-geometriset-kolmio

Romanttiseen kynsien suunnitteluun ruusujen kanssa sinun pitäisi pystyä käyttämään pieniä harjoja hieman harjoiteltuna. Kuvaohjeet ovat edistyneille, mutta kuka tahansa voi loihtia geometrisen kuvion nopeasti – teippitekniikka auttaa myös tässä. Vinkkimme: varmista, että saat ohuen teipin erityisesti kynsien suunnitteluun ja hallitset kaikenlaisia ​​geometrisia muotoja kynsillesi..

Terävät vaaleanpunaiset kynnet, joissa on rock -aksentteja

vaaleanpunainen-kynsi-tee-se-itse-kynsimalli-kärki-valkoinen-vaaleanpunainen-kulta

Terävä kynsien muoto on erittäin trendikäs viime aikoina. Täydellisen muotoiset, terävät kynnet voivat kuitenkin olla todellinen haaste. Vinkkimme: määritä jokaisen kynnen keskikohta ja muotoile kynsien nuolen avulla säännöllisesti molemmin puolin.

Mantelinmuotoiset kynnet valkoisina ja maidon vaaleanpunaisina

vaaleanpunainen-kynsi-tee-se-itse-kynsimalli-terävä-valkoinen-vaaleanpunainen-manteli

Tee kynsien suunnittelu itse – vinkkejä

vaaleanpunainen-kynsi-tee-se-itse-kynsi-mallit-ranskalaiset raidat-väärin-oikein

Jotta voit saavuttaa täydellisen ja tehokkaan kynsisuunnittelun itse, tarvitset erikoistyökaluja. Älä tee kompromisseja sen suhteen äläkä vaihda itseliimautuvia kaavaimia tavallisella teipillä. Kaikki on jo saatavilla apteekeissa, ja niitä on varmasti lähelläsi.

* Pastelliväreissä varustetut kynsien mallit Divine Carolinen ruusuilla

* Blush Hourin vaaleanpunainen ja punainen sydämen manikyyri

* Joitakin vaiheittaisia ​​ohjeita on kohdassa Lulus Nail Designs

Previous Post
Vihreän arkkitehtuurin huippua istutetuilla seinillä
Next Post
Kunto masennusta vastaan ​​- kuinka harjoitukset parantavat mielialaamme