15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Farkkumuoto 2014 – Denim pysyy modernina myös tänä vuonna

farkut top housut denim materiaali mukava käytännöllinen arki

Farkut ovat olleet vuosien ajan suosikkivaatteita niille, jotka eivät ole kiinnostuneita muodin trendeistä. Katso täältä maailman parhaat puolet Farkut muoti 2014 klo. Denim on tukeva puuvillakangas, joka valmistettiin jo 1500 -luvulla. Nykyään se tunnetaan kodikkaasta, käytännöllisestä ja mukautuvasta tyyleihin ja suuntauksiin. Siksi farkut ovat täydellinen valinta erilaisiin tilaisuuksiin. Aiemmin denim ja siitä valmistetut vaatteet oli tarkoitettu vain katutyylin ystäville. Nykyään se on Farkut muoti 2014 mutta osa jokapäiväistä elämää riippumatta siitä, käytätkö sitä töissä, kävelyn aikana vapaapäivinä vai illalla juhliin. Hieno asia denimissä on, että se ei koskaan mene pois muodista. Farkut ovat yksi niistä vaatekappaleista, joita ei todellakaan pitäisi puuttua vaatekaapistamme ja jotka säästävät meitä, kun emme tiedä mitä pukea.

Farkut muoti 2014 – poikaystävä farkut

poikaystävä tyyli yhdistää korkeat korkokengät

Tämän tyyppiset farkut ovat jälleen muodin hitti, joka tulee miehen kaapista. Ne ovat erittäin mukavat käyttää ja ihanteelliset jokapäiväiseen käyttöön. Ne sopivat myös mihin tahansa hahmoon. Ero on housunlahkeessa, joka kulkee suoraan alaspäin ja toisin kuin laihat farkut, ei makaa suoraan jalassa. Rullatut päät luovat rentoa ulkoasua. Trendikkäät ja tyylikkäät poikaystäväfarkut Farkut muoti 2014 Voidaan käyttää sekä lenkkarien että korkokenkien kanssa. Kaikki riippuu lisävarusteista.

Farkut Mode 2014 – Klassinen farkkutakki

farkut denim takki aina ajan tasalla kaunis muotoilu

Farkkutakki sopii täydellisesti kevääseen, koska se suojaa ja lämmittää tuulelta. Se voidaan myös yhdistää eri tyyleihin valitsemastasi mallista riippuen. Erilaisia ​​iloisia malleja Farkut muoti 2014 pastelliväreissä, lyhyissä farkkutakissa tai klassisessa denimissä, jotka korvaavat bleiserin.

Farkut muoti 2014 – farkkutakit

farkut muoti puserot käytännölliset vaatteet pala catwalk

Puserot esiteltiin aikoinaan työvaatteina ja ovat nyt huipputrendi Farkut muoti 2014 kevääseen ja kesään. Denimistä valmistetut ovat erityisen trendikkäitä. Denim -puserot ovat käytännöllinen valinta viikonlopulle. Valitse malli, jossa on leveät housut jalat kävelylle puistossa, tai yhdistä korkokengät tiukkaan istuviin puseroihin ja rintaliivit illalla.

Farkut muoti 2014 – denim ylhäältä alas

käytä farkkuja ylhäältä alas

Kun mietit kuinka käytännöllisiä farkkutakit ovat, ne seuraavat loogisesti Farkut muoti 2014, käyttää farkkuja ylhäältä alas. Mutta on tärkeää kiinnittää huomiota siihen, mitä denimvärejä yhdistät keskenään ja mitkä mallit valitset. Hyvä yhdistelmä on denim-pusero, jossa on suorat farkut, polviin menevä lyhythihainen denim-mekko, lyhyet farkut ja farkkutakki.

Farkut muoti 2014 – modernit farkkuhousut

korkokengät tiukka farkut housut tyylikäs suunnittelija ideoita

Tämän vuoden trendit vastaavat eri lukuja. Naisille, joilla on ohuempi hahmo, laihat farkut ovat parhaita Farkut muoti 2014 pastelliväreissä. Naiset, joilla on lihavampi hahmo, voivat viedä kaapista 80 -luvun tyylin leveät housut. Yhdistä ne bleiserin tai puseron kanssa, jossa on pehmuste, jotta linja olisi tasainen.

Farkut muoti 2014 – sekoitus denim

farkut muoti sekoittaa kankaita kaunis sininen mekko

Kohteessa Farkut muoti 2014 Erilaiset denim -sekoitukset ovat myös muodikkaita tällä kaudella. Jotkut suunnittelijat käyttävät jopa patchwork -elementtejä denim -kokoelmissaan. On myös suuntaus yhdistää silkkiä tai pitsiä denim -kankaiden kanssa.

Denim -muodin fanit 2014 ovat DKNY, Donna Karan, Topshop, Balmain, River Island ja H&M..

Previous Post
Lisää elinvoimaa nauttimalla C -vitamiinia kokonaisista hedelmistä
Next Post
Puutarhasi tammikuussa – Talvipäivät eivät ole täysin huolettomia