15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Älykäs liiketoiminta kohtaa ranskalaisen tyylikkyyden – savoir -vivre!

Smart Business pukeutumiskoodi-näyttää-takki-bleiseri-naiset-tyylikäs

Olitpa sitten tutustumassa asiakkaisiin ensimmäistä kertaa, neuvottelemassa liikekumppaneiden kanssa tai haastattelemassa: Jotta voit näyttää luottavaiselta, itsevarmalta ja vakuuttavalta liike-elämässä, sinun on myös valittava täydellinen asu. Älykäs liiketoiminta on vakiinnuttanut asemansa sopivana pukeutumiskoodina edustaviin tapahtumiin ja kokouksiin. Tasokkaat vaatteet ovat myös signaali arvostamisesta ja luovat tiettyjä etuja esiintyessään. Tässä keskitytään korkealaatuisiin kankaisiin, tummiin väreihin ja huolellisesti valittuihin asusteisiin. Parempi puku erittäin hyvällä ammattitaidolla kuin keskilaatuinen kokonaisuus.

Kuinka naiset muotoilevat älykkään yritysasun?

Smart Business pukeutumiskoodi-hyvät-puku-harmaa-takki-ruudullinen

Housupuku on aina oikea asu liike -elämälle ja se on onnistunut symbioosi naisellisesta ulkonäöstä ja maskuliinisesta kosketuksesta. Pehmeiden linjojensa ja korkean käyttömukavuutensa ansiosta se on edelleen suosittu klassikko tänään ja sopii erinomaisesti älykkääseen yritysnäkymään. Naisten puku voidaan helposti muotoilla eri kankaista, väreistä ja kuvioista valmistetulla topilla. Muodikas vaihtopuku sopii myös. Naisten bleiserit voidaan yhdistää monella tavalla ja antaa kokonaisvaatteelle viimeisen silauksen.

Älykäs liiketoiminta tekee varmasti hyvän vaikutuksen

Smart Business Dress Code - Miehet - Puku - Bleiseri - Solmio

Miehille: laadukas puku, jossa solmio ja valkoinen paita. Mustat, harmaat sävyt sekä sininen ja ruskea luonnehtivat yritysten liiketoimintamuotia. Älä jätä vaikutustasi sattuman varaan, vaan tee tietoinen päätös. Sijoita korkealaatuiseen suunnittelijamuotiin, joka sopii sekä liike-elämälle että voi inspiroida tyylikkäällä tyylikkyydellään.

Suunnittelijamuoto Daniel Hechter

Smart Business -pukukoodi-naiset-miehet-daniel-hechter-suunnittelija-muoti

Ranskalainen tyylikäs erinomaisella laadulla: Kanssa Suunnittelijamuoto Daniel Hechter olet aina pukeutunut ajattomaan ja moderniin tyyliin toimistossa tai jokapäiväisessä elämässä. Muodin etiketin kohderyhmä on muotitietoisia naisia ​​ja miehiä, jotka tietävät mitä haluavat elämältä ja miten he voivat saada sen. Ranskalaiset kutsuvat tätä “savoir -vivreksi” – elämästä nauttimisen taiteeksi. Se on käännetty kirjaimellisesti “ymmärrä miten elää”. Daniel Hechter -brändi elää tästä motosta ja tarjoaa tämän ranskalaisen elämäntavan kauneimmassa muodossaan.

Pukeutunut ajattomasti ja moderniin tapaan toimistossa tai joka päivä 

smart-business-dresscode-black-white-shoes-accessories-women-men

Naisten ja miesten kokoelmien tyylikkäät työpuvut, trendikkäät takit, mekot, puserot ja asusteet tekevät vaikutuksen korkealaatuisilla malleillaan ja erinomaisella käyttömukavuudellaan. Daniel Hechter on 350 myymälässä ja 2500 monimerkkisessä myyntipisteessä maailmanlaajuisesti, mutta virtuaalinen ulkoasu kannattaa aina. Hahmoja imartelevat leikkaukset, erinomainen ammattitaito ja puristiset tyylit: naiset ja miehet voivat selata mielensä mukaan verkkokaupassa ja löytää erinomaisen valikoiman premium-vaatteita edulliseen hintaan.

Suunnittelijamuotia laajemmalle ostajalle ja edulliseen hintaan

smart-business-dresscode-men-suit-slim-fit-dark blue

Daniel Hechterin muoti on erittäin monipuolinen ja paljastaa monia mahdollisia yhdistelmiä. Tyylikkään bleiserin avulla voit muuttaa rento, ajaton perusasiat yhdeksi, joka saa sinut näyttämään täysin erilaiselta seuraavassa liiketapaamisessa. Työmaailman tyylikkään tyylin lisäksi Daniel Hechter tarjoaa myös korkeatasoista ja urheilullista ulkonäköä, joka tarjoaa runsaasti tilaa spontaanisuudelle jokapäiväisessä elämässä. Suunnittelijabrändiä pidetään tyylikkäänä, kosmopoliittisena ja luovana.

Previous Post
Lisää elinvoimaa nauttimalla C -vitamiinia kokonaisista hedelmistä
Next Post
Puutarhasi tammikuussa – Talvipäivät eivät ole täysin huolettomia