15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kuinka laihtua nopeasti – kuntoharjoittelu tuo positiivisia tuloksia

voimaharjoittelu sopii kaikille kuntosalille meneville käsivarsikoulutuksille

Ne, jotka päättivät käydä kuntosalilla, ovat oikealla tiellä ja pian tulevatkin laihtua nopeasti voi. Joitakin perussääntöjä ei pidä halveksia!

Jos haluat laihtua nopeasti, selvitä ensin pitkän aikavälin tavoitteesi!

polttaa rasvaa nopeasti suunnitelma ravitsemus harjoitukset huomata älä missaa mitään

Harjoitussuunnitelman laatiminen sisältää valintoja – haluatko polttaa rasvaa vai pyrkiä rakentamaan lihaksia? Molemmat eivät ole mahdollisia samanaikaisesti, jos haluat laihtua terveellisesti. Seuraavaksi on valittava sopiva ruokavalio. Jos haluat laihtua, sinun on ehdottomasti muutettava ruokavaliota. Jaa päivittäinen saanti kuuteen kevyeen ateriaan, joista jokainen sisältää runsaasti proteiinia – munia, siipikarjaa, kalaa. Täysjyväleipä, hedelmät, ruskea riisi ja tietysti vesi ovat osa jokaisen päivittäistä ruokalistaa laihtua nopeasti haluta. Jos olet asettanut itsellesi tavoitteen lisätä lihassoluja, jokaisen aterian tulee sisältää vähintään 2 grammaa proteiinia painokiloa kohden. Proteiinijuomia on otettava rinnakkain. Tämä hoito voi johtaa painonnousuun hyvin nopeasti, jos unohdat yhden harjoituksen.

Miten kunto voi auttaa laihtumaan nopeasti?

harjoittele eri lihasryhmiä erikseen, pidä tauko ja käytä painoja

Voimaharjoittelua tehdään kolme kertaa viikossa, ja jokainen päivä on omistettu tietyille lihasryhmille. Harjoitukset toistetaan viidestä kahdeksaan kertaan. Lyhyet tauot (2-3 minuuttia) ovat nyt osa sitä. Aerobisia harjoituksia ei suositella tässä tapauksessa, koska ne estävät nopeamman lihasten rakentamisen. WHO laihtua nopeasti haluavat treenata samalla tavalla. Kaikki vain kulkee hieman nopeammin ja useita toistoja. Tauot eivät saa olla pidempiä kuin minuutti. Asiantuntijat eivät yleensä suosittele sydänliikuntaa. Juoksua ja pyöräilyä käytetään saavutettujen tulosten säilyttämiseen, mutta ne eivät auta laihdutuksessa. Hyppääminen köydellä kymmenestä viiteentoista minuuttiin on edelleen sallittua. Kun kävelet ensimmäistä kertaa kuntosalille, suuntaa kysymyksesi työntekijälle tai muille liikuntaa harjoittaville henkilöille. Painoja ei saa heittää lattialle, vaan ne on asetettava huolellisesti. Kun olet käyttänyt tiettyjä kuntolaitteita, pyyhi ne pois! Käy suihkussa sekä ennen treeniä että sen jälkeen!

Vesi ei saa puuttua

laihtua nopeasti kunto tuo menestystä juomavesi tärkeä

 Ruokailutottumusten muuttaminen on erottamaton nopeaan laihtumiseen

hedelmät vitamiinit banaanit ananas mango sitruunamarjat

 Sydänharjoitus auttaa sinua pitämään ihanteellisen painosi 

sydänharjoitukset tuottavat tuloksia vastaavien vaatteiden kanssa

Previous Post
Lisää elinvoimaa nauttimalla C -vitamiinia kokonaisista hedelmistä
Next Post
Puutarhasi tammikuussa – Talvipäivät eivät ole täysin huolettomia