15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ideoita ja vinkkejä valokuva -albumin suunnitteluun

Scrapbooking-ideoita leikekirja-tinker loma-muisti-souverniere-pariisi-inspiraatiota

Scrapbooking on loistava idea luoville tavoille säilyttää muistoja. Periaatteessa se on valokuva -albumi, joka ei koostu vain valokuvista, vaan on myös suunniteltu muulla tavalla. Yksilöllinen leikekirja luodaan niin sanotusti. Se on myös erittäin helppo toteuttaa, hauska ja antaa sinulle mahdollisuuden antaa mielikuvituksesi valloilleen. Haluamme antaa sinulle vinkkejä ja suunnan Ideoita leikekirjaan Anna ohjeita siitä, mitä tehdä, jos haluat luoda leikekirjan etkä ole varma mistä aloittaa. Lisäksi saat hienoja scrapbooking -ideoita ja inspiraatiota kuvien muodossa, joiden pitäisi helpottaa käsityötäsi.

Scrapbooking -ideoita muistojen säilyttämiseen

Scrapbooking-ideoita tinker-butterflies-holiday-theme-san-diego-ring -kirjasen

Ensinnäkin, sinun on koottava kaikki materiaalit scrapbooking -ideoille, jotta sinulla on kaikki käsillä. Tämä sisältää saksien ja liiman lisäksi myös valokuvia, tarroja, värillisiä tai huopakynät, mahdollisesti glitteriä tai maaleja ja kaikkea muuta, mitä voit keksiä. Periaatteessa ei ole rajoituksia, jos haluat suunnitella valokuva -albumin itse.

1. Scrapbooking -ideoita – harkitse aihetta

Scrapbooking-ideoita teippi-turkoosi-musta-tausta-liput-polaroid

Aihe tarjoaa sinulle pohjan scrapbooking -ideoille. Sinulla voi olla jo yksi asia mielessä, jos ei, sinun pitäisi keksiä aihe viimeistään nyt. Mahdollisuuksia on monia. Leikekirja, joka esittää yhteenvedon tietystä lomasta, on erityisen suosittu. Mutta myös luokkajuhlat, häät, reseptit tai syntymäpäiväjuhlat ikuistetaan usein leikekirjaan.

Scrapbooking -ideoita lahjaksi

Scrapbooking-ideat-pyykkipojat-koristele-tervetuloa-lahjavärinen paperi

Jos haluat tehdä itse suunnitellun valokuva-albumin tehdäksesi ystävän syntymäpäivä onnelliseksi, voit käyttää erilaisia ​​kokemuksia suunnittelussa. Matkat, tietyt kokoukset tai muistot koulusta ovat hyvä idea. Scrapbooking -ideoiden valitsemasi teema auttaa sinua valitsemaan ja koottamaan oikeat valokuvat ja koristeet. Myös eri ikäiset vauvat ovat suosittuja.

2. Hanki albumi

Scrapbooking-ideat-valokuva-albumi-retki-valokuvat-tarttuminen-tinkiminen-idea-värikkäät värit

Voit tietysti itse määrittää albumin koon. Klassiset valokuva -albumit ovat loistavia ideoita leikekirjoittamiseen, mutta rengaskansit ovat myös erittäin sopivia ja niitä voidaan tarvittaessa laajentaa milloin tahansa. Valitsemastasi vaihtoehdosta saat sen kaikista paperitavarakaupoista sekä useimmista käsityöliikkeistä. Aihe voi myös auttaa sinua valinnassa. Monien albumien kannessa on erityisiä aiheita, ja ne on valittava asianmukaisesti.

Oikea väri

Scrapbooking-ideoita-leikekirja-pinkki-vintage-vauva-tyttö-teema-lahja

Tämä koskee myös värin valintaa. Onko leikkisä malli parempi valinta vai haluatko rantaloma -scrapbooking -ideoita, jotka sopivat parhaiten väreihin sininen, beige tai koralli? Neutraalit värit ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat myös suunnitella kirjekuoren itse.

3. Materiaalit ja koristeet

Scrapbooking-ideoita-ystäviä-vauva-lahjaideoita-etusivun helmi-kuvia

Yksi scrapbooking -ideoiden tärkeimmistä materiaaleista on käsityöpaperi. Tässäkin väreillä on tärkeä rooli. Niiden tulisi vastata teemaa, mutta myös valokuvia. Sama koskee muita koristeita, jotka voivat koostua helmistä, tarroista, leimoista, glitteristä, riipuksista ja muusta.

4. Ideoita kiinnitykseen

Scrapbooking-ideasivut-design-tarrat-keittokirja-leivonta-cupcakes

Kaikki nämä koristeet, mutta myös valokuvat, on voitava liimata hyvin scrapbooking -ideoita varten. Älä aliarvioi liimojen valintaa. Käytännön liima yhdelle elementille ei tarvitse olla sama toiselle elementille. Käytä ruiskuliimaa suurille alueille. Liimapuikot ovat myös erittäin suosittuja ja helppokäyttöisiä. Pienet elementit voidaan kiinnittää upeasti kaksipuolisella teipillä tai liimapisteillä. Nestemäinen liima sopii hyvin glitteriin. Liiman tulee olla hapotonta, jotta se ei vahingoita valokuvia.

5. Etsi valokuvia

Scrapbooking-ideat-valokuva-albumi-design-lapset-halloween-teema-oranssi-väri

Kun olet päättänyt aiheesta, on aika selata kaikkia monia valokuvia. On parasta aloittaa uusimmista tilannekuvista. Myös valokuvien laadulla on tärkeä rooli. Loppujen lopuksi haluat, että levystä tulee todellinen hitti ja se näyttää hyvältä. Epäselviä kuvia kannattaa siis välttää. Numerolla ei ole väliä. Mitä enemmän sen parempi! Kun otat scrapbooking -ideat käyttöön, on selvää, kuinka monta niistä käytät.

Leikkaa valokuvia

Scrapbooking-ideat-ohjeet-valokuvat-ideat-rakkaus

Leikekirjassa ei aina ole tarpeeksi tilaa jokaiselle valokuvalle sen kokoisena. Tämä voi joissakin tapauksissa olla jopa etu. Voit helposti poistaa ei -toivotut taustat, esineet tai jopa ihmiset. Kun olet löytänyt tarpeeksi valokuvia, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen scrapbooking -ideoiden saamiseksi.

6. Järjestä valokuvat

Scrapbooking-ideoita-ystävänpäivän-rakkaus-idea-valokuva-albumi-punainen-vaaleanpunainen

Nyt aletaan lajitella valokuvia. Sekava sotku ei vaikuta mielenkiintoiselta. Tästä syystä oikea organisointi on tärkeää, kun suunnittelet valokuva -albumin itse. Albumin koosta riippuen sivulle mahtuu noin neljä tai kuusi kuvaa. Voit tietysti päättää tämän myös yksilöllisesti sen mukaan, mitä muita koristeita käytät. Jos lopussa on muutama sivu, se ei ole ongelma.

Järjestä leikekirja ajan mukaan

Scrapbooking-ideat rengaskansio-suunnittelu-kalenteri-hääsuunnittelu

Voit myös järjestää kuvat scrapbooking -ideoille aikajärjestyksessä. Aloita vanhimmasta ja jatka uusimpaan. Lomalevylle tämä tarkoittaisi aloittamista saapumisesta ja kaikkien muiden hetkien järjestämistä aikajärjestyksessä. Albumin pitäisi siis heijastaa lomaa samalla aikajanalla. Sama koskee poikaystävä- tai tyttöystävä -albumia, vauva -albumia ja niin edelleen.

7. Harkitse suunnilleen suunnittelua

Scrapbooking-ideoita-raskausmuistutus-vauva-ultraääni-valokuva-tinkering

Sinun on viimeistään nyt suunniteltava suunnilleen, miten haluat jakaa ja suunnitella sivut tai ainakin suuren osan niistä. Karkea, koska muutoksia voi aina tapahtua työn aikana. Tarrat, matkamuistot ja piirustukset scrapbooking -ideoille on nyt suunniteltava, jotta lopulta vältetään sotku valokuva -albumia tehdessäsi.

aivoriihi

Scrapbooking-ideat-teema-liimaus-aiheet-leikkaavat-sydämen-kulta-aksentit

Kun suunnittelet scrapbooking-ideoita, niin kutsuttu aivoriihi voi olla erittäin hyödyllinen. Määritä suurempia luokkia, tunnista alakategoriat ja kirjoita koristeideat ja kaikki muu, mitä olet suunnitellut. Jokainen uusi luokka voi halutessaan alkaa otsikkosivulla. Leikekirjan toinen vaihtoehto on antaa luokkien virrata toisiinsa ja aloittaa suoraan valokuvasivulta. Se riippuu ennen kaikkea aiheesta. Kokeiluna aseta kaikki elementit asianomaiselle sivulle nähdäksesi, pidätkö asettelusta, ennen kuin liimat ne pysyvästi paikalleen.

8. Rajaa valokuvia

Scrapbooking-ideoita-leikekirja-tinker-date-pojat-iloiset värit-leikkisä suunnittelu

Scrapbooking -ideoiden valitut valokuvat, jotka on suunniteltu oikeassa järjestyksessä, voidaan nyt lajitella. Rakennuspaperin avulla voit luoda taustan niin, että nämä tulevat omille albumin valkoiselle taustalle ja että leikekirja ja valokuva -albumi näyttävät iloisilta. Tämän pitäisi olla hieman leveämpi värillisen kehyksen luomiseksi. Valokuvan paras koko on se, joka jättää tarpeeksi tilaa muille koristeille, kun teet leikekirjan.

Tinker -leikekirja – tartu elementteihin

Scrapbooking-ideat-pitsinauha-vaaleansininen-ornamenttimaali

Scrapbooking -ideoiksi koottujen yksittäisten elementtien tulisi myös olla päällekkäisiä. Muuten albumi näyttää luonnotonta ja poseerattua. Liimauksessa työskentelet ylhäältä alas. Jos käytät nestemäistä liimaa, anna kunkin elementin kuivua hyvin ennen kuin siirryt seuraavaan. Tämä estää jotain liukumasta.

Sisustusidea

Scrapbooking-ideoita-design-painikkeita-kiinni-yksinkertaisesti-tee-itse

Olet ehkä jo tutustunut tähän ajatukseen. Napit ovat suosittuja ja niitä käytetään usein kaikenlaisten esineiden koristamiseen. Valokuva -albumia tehdessäsi voit käyttää näitä scrapbooking -ideoita ja sovittaa ne tiettyyn väriteemaan. Painikkeita ei voi liimata vain paperiin. Voit myös ommella ne niin, että ne näyttävät aidommilta. Mutta sitten tarvitset erittäin paksua paperia tai pahvia.

Tinker -laukut valokuva -albumissa

Scrapbooking-ideat-koristelu-stimulaatio-vaaleanpunainen-tasku-solmimisnauha

Tällaisten pussien avulla voit lisätä lisätietoja muihin scrapbooking -ideoihin, kun suunnittelet valokuva -albumin itse. Jos se on lahja, hauskat viestit, mielenkiintoiset muistot ja toiveet ovat yhtä sopivia. Keksi albumille kaikenlaisia ​​yllätyksiä, jotka vaikuttavat sinuun myös monien vuosien jälkeen.

Niitti liiman sijaan

Scrapbooking-ideoita-koristelu-toimistoleikkeet-nauhat-pitsi

Liiman lisäksi paperiliittimet sopivat yhtä hyvin yksittäisten elementtien ja koristeiden kiinnittämiseen, mutta niitä voidaan käyttää myös vain scrapbooking -ideoiden koristamiseen. Jokainen paperiliitin voidaan sisustaa yksilöllisesti. Figuurit tai yksinkertaiset, mutta vaikuttavat nauhoista valmistetut jouset tekevät suuren vaikutuksen ja ovat loistava idea, jota kannattaa harkita scrapbooking -sisustusideoina.

Tinker -reseptikirja

Scrapbooking-ideat-reseptit-luokat-suunnittelu-tulostus-kirjoittaminen

Voit myös käyttää scrapbooking -ideoita esittelemään harrastuksesi aiheena. Tykkäätkö kokata tai leipoa, esimerkiksi kerätä reseptejäsi? Älä unohda valokuvia valmiista astioistasi myös täällä. Joten tiedät aina, miltä valmis ateria tai jälkiruoka näyttää. Pienet koristeet ja muistiinpanot tekevät kirjasta vieläkin mielenkiintoisemman.

Previous Post
Nollaa jätettä matkoilla – vinkkejä kestävään lomaan!
Next Post
Tee joulutähti valaistuksella – 7 ohjeita DIY -koristeluun