15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Röyhkeä ruohonpää, sileää tai muuta materiaalia – yksinkertaisia ​​ideoita ja ohjeita

Jos et halua vain tehdä jotain mielenkiintoista lastesi kanssa, vaan myös hieman rohkaista heidän vastuuntuntoaan, ruohonpää on juuri oikea valinta. Ruoho kasvaa päähän, mikä on hauskaa katseltavaa ja sitä on hoidettava säännöllisesti. Lasten ei tarvitse vain kaataa sitä, vaan myös leikata sitä aika ajoin, jolloin he voivat aina keksiä uusia kampauksia. Kun teet ruohonpään, saat hauskan vaihtoehdon klassiselle huonekasville.

Pienet ruohonpäät jogurttikuppeissa ja sokeilla silmillä

Lisäksi on käsityön hauskaa. Ja koska voit käyttää monenlaisia ​​pään muotoja ja lisävarusteita, jos haluat tehdä ruohonpäitä, voit myös tehdä useita erilaisia ​​kerralla ja joko perustaa ryhmiin tai antaa niitä pois. Nykyään voit ostaa kaiken tarvitsemasi sarjana. Yksittäiset materiaalit voidaan kuitenkin yhdistää myös erikseen, jolloin saadaan täysin yksilöllinen pää. Näytämme sinulle, kuinka tehdä ruohonpää helposti lasten kanssa.

Tinker ruohonpää – ohjeet

Tee ruohonpää, laita se kattilaan ja leikkaa se säännöllisesti

  • vanhoja sukkia tai sukkia
  • Komposti- tai ruukkumaa
  • Ruohon siemenet
  • ohuet kuminauhat tai naru / lanka
  • Koristeet (esim. Sokeat silmät, putkenpuhdistusaineet tai huopa suulle, lanka lasille jne.)
  • Kattila, kansi tai muu astia, johon pää voi istua

Helppo ruohonpää – ohjeet ruohon pään maalaamiseen

Röyhkeä ruohonpää, sileää, maaperää ja ruohon siemeniä

Tarvitset vain sukkahousujen jalkaosan. Mutta vain varmuuden vuoksi leikkaa suurempi pala. Voit aina lyhentää sitä myöhemmin. Aseta saatu sukka pöydälle aukko ylöspäin ja täytä se ruohosiemenkerroksella. Täytä sitten sukka maaperällä. Varmista, että siemenet eivät liukua liikaa. Jos olet tyytyväinen määrään ja kokoon, sido sukka tiukasti solmuun, jotta maaperä ei enää pudota.

Tinker ruohonpää - täytä sukkahousut siemenillä ja maaperällä ja muotoile googly -silmillä

Jos haluat saada nenän, ota osa maaperästä, mukaan lukien sukat, sormiesi välistä ja käännä syntynyt pieni lamppu ympäri muutaman kerran. Jotta nenä ei kiertyisi uudelleen, on parasta sitoa se narulla tai kuminauhalla. Olet nyt luonut perustan ruohonpäille, jotka voit nyt suunnitella haluamallasi tavalla.

Käytä googly -silmiä tai maalaa ne tussilla. Voit esimerkiksi käyttää huopaa tai putkenpuhdistusaineita tekemään ruohon pään suun. Lankaa voidaan käyttää myös lasien valmistukseen. Tai ehkä haluat kurkistaa ruohonpäähirviötä tai erilaisia ​​eläimiä? Ole luova ja keksi mielenkiintoisia asioita!

Röyhkeä ruohonpää puuvillalla

Tee ruohonpäät itse puuvillavilla maan sijasta

Jos haluat tehdä ruohon pään uroksesta spontaanisti eikä sinulla ole kotona ruukkumaata, voit käyttää sen sijaan yhtä helposti puuvillaa. Vaiheet ovat samat kuin maan kanssa. Oletetaan kuitenkin, että puuvilla värjää ajan myötä eikä jossain vaiheessa näytä yhtä hyvältä kuin alussa.

Mikä astia ja miten kaadetaan?

Tinker ruoho pää lasten kanssa - yksinkertaisia ​​ohjeita jäljitellä

Tietenkin, kun teet ruohon pään, se ei ole kaikki. Jotta hiukset kasvaisivat, tarvitaan kosteutta. Lasten on opittava huolehtimaan ruohosta sen jälkeen, kun he ovat tehneet ruohonpäät itse.

Tee ruohonpää kattilaan - tee kampauksia nurmikosta ja maalaa ruukut

Valmis pää on asetettava astiaan niin, että päässä on aina vettä saatavilla myöhemmin tai kasteluvesi voidaan kerätä, kun se tyhjenee. Tähän sopivat kukkaruukku ilman reikiä, kylvökone, mutta myös yksinkertainen kansi tai kulho. Vaihtoehto lasimaljakassa on myös moderni ja mielenkiintoinen. Ruohonpäät ovat pullon kaulalla eivätkä ole suorassa kosketuksessa veden kanssa. Sen sijaan niissä on köysi, joka imee kosteuden ja siirtää sen siemeniin.

Sitä ei kaadeta ylhäältä. Kaada sen sijaan astiaan vettä, joka sitten imee itse maaperän tai puuvillan. Varmista, että maaperä ei koskaan tule liian kuivaksi, mutta älä liioittele sitä myös kastelun kanssa. Märkä ruohonpää saa ruohon juuret mätänemään ajan myötä.

Lukuisia vaihtoehtoja ruohonpäille

Hauskoja istutuskoneita ruohonpäille, joissa on maalatut kasvot

Et voi vain tehdä ruohonpäätä sukan kanssa. Tarjolla on myös hauskoja välimuistipusseja, joissa siemenet istutetaan heti, kun olet täyttänyt ne maaperällä. Kasvot on jo kuvattu ruukussa, joten sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin istuttaa ruohon siemenet ja hoitaa niitä sitten.

Tee ruohonpäät lasten kanssa itse taloustavaroilla

Mutta voit myös improvisoida tällaisten ostettujen ruukkujen sijasta ja käyttää taloustavaraa. Entä esimerkiksi tölkit, jotka voit sitten järjestää uudelleen haluamallasi tavalla, tai muovipullot, vanhat kannet jne. Munankuoret ovat myös loistava idea, jos haluat tehdä pienen ruohonpään itse. Voit täyttää kulhot maaperällä tai puuvillavillalla ja ripotella sitten siemenet niiden päälle.

Kasvata ruohoa, krassia tai muita taimia tölkissä tai munankuorissa

Tinker krassi päät

Jos haluat syödä tuoreita taimia, voit käyttää mitä tahansa yrttiä ruohon sijasta. Voit esimerkiksi tehdä krassi pään. Tämä vaihtoehto on erityisen sopiva, jos haluat istuttaa siemenet suoraan ruukkuun istutuksen sijaan. Taimet voidaan sitten korjata helposti leikkaamalla ne pois.

Previous Post
Hyvä hammashoito viehättävälle hymylle – 4 hyödyllistä vinkkiä
Next Post
Tee sukkaeläimiä itse – ohjeet kaneille, norsuille, kissoille ja apinoille