15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee sukkaeläimiä itse – ohjeet kaneille, norsuille, kissoille ja apinoille

Riippumatta siitä, haluatko kierrättää vanhat, repeytyneet sukat vai ostaa uudet, sukkaeläimet ovat täydellinen vaihtoehto ostamillesi muhkeille leluille. Sen lisäksi, että niitä on hauskaa valmistaa ja että voit tehdä tämän yhdessä lasten kanssa, päädyt rakastettaviin pehmoleluihin – loppujen lopuksi ne ovat kotitekoisia! Mutta sukkista valmistetut eläimet eivät sovellu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Jos ostat uusia, pörröisiä sukkia, voit myös tehdä niistä pehmoleluja lahjaksi ja tehdä jonkun erityisen onnelliseksi: Kenelläkään muulla ei ole tällaista pehmolelua! Tänään näytämme sinulle, kuinka voit tehdä sukkaeläimiä itse. Lisää apina, kissa, kani tai norsu lastesi täytettyjen eläinten kokoelmaan!

Tee sukkaeläimiä ompelulla tai ilman - kissoja, apinoita, kaneja, norsuja ja karhuja

Tee sukkaeläimiä itse – tinker apina

Tee sukkaeläimiä itse - apina kahdesta minkä tahansa värin sukasta

Näiden sukkaeläinten opetusohjelman avulla voit paitsi tehdä apinoita myös muita eläimiä. Sinun tarvitsee vain säätää sukkien värejä ja muuttaa korvien muotoa eläimen mukaan. Sinun on myös ommeltava hieman, mutta tämä ei ole mitään monimutkaista, jotta jopa aloittelijat voivat uskaltaa tehdä sen. Tarvitset:

 • 2 pitkää sukkia
 • Kuitutäyte
 • 2 painiketta
 • Kangassakset
 • neula ja lanka

Sukkaeläinten ohjeet lasten tekemiseen

Jos haluat itse tehdä apinoista sukkaeläimiä, ota ensimmäinen sukka ja aseta se eteesi. Kantapään tulee osoittaa ylöspäin. Leikkaa sukka avoimelta puolelta keskeltä ja hieman kantapään alapuolelta. Saat kaksi jalkaa, jotka ompelet sivuilla ja nurinpäin, mutta jätä pieni reikä auki. Käännä kangas nurinpäin reiän läpi. Täytä sitten jalat ja toinen sukan osa, joka on runko, polyfillillä ja sulje reikä.

Ompele kaikki osat yhteen

Käsityöt sukat - tee eläimiä lahjoittamaan

Ota nyt toinen sukka ja leikkaa se kuten toinen sukka, mutta tällä kertaa kantapäähän asti. Saat kaksi kättäsi, jotka katkaisit. Leikkaa muusta sukkasta kantapää (se on suu). Sitten tarvitset pitkän kappaleen hännälle ja neljä samankokoista kappaletta korville. Ompele pyrstökappale ja käsivarret nurinpäin, lukuun ottamatta pieniä aukkoja täyttöä varten, ja täytä ne vanulla. Ompele korvat yhteen, vasen puoli yhteen. Kun olet täyttänyt kaikki elementit puuvillavillalla, voit kiinnittää ne vartaloosi. Ompele sitten leikattu kantapää suulle ja napit silmille. Ensimmäinen pehmolelu on valmis. Nyt voit tehdä muutaman sukkaeläimen itse!

Kärki: Jos apina on tarkoitettu pienille lapsille tai vauvoille, ei ole suositeltavaa käyttää painikkeita, koska ne voidaan niellä. Sen sijaan on parempi maalata silmät kangaskynillä tai käyttää lapsiturvallisia kiinnittimiä.

Askartelu riisin ja sukkien kanssa – kanit ilman ompelua

Täytä kanin keho riisillä ja aseta hahmo

Erityisen nopea ja helppo projekti on tämä söpö pupu, joka on tarkoitettu enemmän leikkimiseen tai seisomiseen kuin halaamiseen. Mutta se ei tee hänestä yhtään vähemmän miellyttävää! Seuraavassa kerrotaan, miten voit tehdä omat puput sukkaeläimiksi.

 • sukka
 • riisi
 • Tekstiilikynä
 • lanka
 • sakset
 • leveä pakkausnauha (valinnainen)
 • Tekstiilisakset
 • koristeellinen nauha

Yksinkertaisia ​​käsityöohjeita

Tee eläimistä sukat - yksinkertaisia ​​kaneja riisin kanssa

Täytä sukka riisillä kantapään alkuun (voit käyttää myös muuta täytemateriaalia). Voit helpottaa tätä tehtävää asettamalla sukka nauharenkaaseen ja taittamalla sen reunojen yli. Tämä pitää sukan auki (tai voit käyttää suppiloa). Sido sitten sukka yhteen langalla 2/3 täytteestä. Osa riisistä tulee liukua ylöspäin. Tämän osan tulee olla pienempi kuin pohja ja se on pää, kantapää kasvot. Sido sukka myös pään yläpuolelle. Loput sukka, joka nyt ulottuu ylöspäin, muuttuu korviksi.

Söpö koristelu pääsiäiseksi - tee kaneista sukat ilman ompelemista

Tätä varten leikkaa sukan ulkoneva pää keskeltä. Voit sitten leikata ja muotoilla korvia haluamallasi tavalla ja määrittää pituuden, leveyden ja muodon itse. Piirrä sitten tekstiilikynällä silmät, nenä ja suu ja koristele niska kauniilla nauhalla. Jos haluat, voit sitoa pienen osan kehon takaosasta ja luoda hännän. Mutta tätä varten voidaan myös liimata tai ommella pulla.

DIY -sukkaeläimet – ompele kissat helposti käsin

Tee kissoista itse sukkaeläimiä - käsityöidea lapsille ja aikuisille

Kuten apinan kanssa, sinun on tehtävä vähän ompeleita tälle suloiselle, makaavalle kissalle. Täällä on kuitenkin vielä helpompaa. Näytämme sinulle, kuinka tehdä kissoista itse sukkaeläimiä!

 • sukka
 • Sopiva lanka ja neula
 • Täyte tai normaali puuvillavanu
 • Tekstiilisakset
 • Napit tai mustat helmet silmille
 • Lanka tai kangaskynä nenää varten

Tee sukkaeläimiä itse - Makaava kissa pitkästä sukasta ja polyfillistä

Aseta sukka eteesi, kantapää ylöspäin. Piirrä sitten tassut. Toisen puolen tulisi olla hieman lähempänä kantapäätä kuin toinen. Ompele sitten yksinkertaisella takaompeleella piirtämiäsi viivoja pitkin. Jätä kuitenkin sauma toisen tassuparin väliin, jotta runko voidaan täyttää polyfillillä. Leikkaa nyt muoto pois pieneltä etäisyydeltä saumasta ja käännä se nurinpäin. Sitten voit täyttää ne puuvillavillalla.

Muotoile vartalo ja piirrä pää kissan korvilla

Ota sitten suuri määrä puuvillaa, jaa se kahteen yhtä suureen määrään ja muotoile niistä karkeasti palloja käsilläsi. Tällä tavalla ensinnäkin pakkaat takajalat. Täytä sitten runko ja etutaskut vielä suuremmalla pallolla. Muotoile pää karkeasti käsilläsi ulkopuolelta. Ompele sitten reikä ns. Patjaompeleella, joka tunnetaan myös maagisena saumana. Jos olet käyttänyt tavallista puuvillaa ja kankaassa on paljon nukkaa, voit poistaa sen yksinkertaisella teipillä.

Tee sukkaeläimiä itse – tinkeri pääsi

Leikkaa kissan pää sukasta ja täytä se puuvillavillalla

Seuraavaksi voit tehdä pään kissoille sukkaeläimiksi itse. Ota tämä toinen sukka ja piirrä kissan korvat suoraan kantapään yläpuolelle. Ompele uudelleen samalla saumalla viivoja pitkin, leikkaa korvat ja käännä kangas nurinpäin. Ota sitten kaksi pientä puuvillapalloa ja täytä korvat ja sitten muu pää suuremmalla pallolla, jonka voit nyt muotoilla.

Käsityöohjeet ompelulla aloittelijoille - DIY -sukkikissa

Leikkaa sitten kankaan ylimääräinen osa kaulasta. Sulje nyt reikä yksinkertaisella saumalla tämän aukon reunan ympärille. Ompele pää vartaloon puhkaisemalla ensin pään kankaan läpi, sitten vartalon läpi ja takaisin. Jatka kunnes olet lähellä.

Tee häntä ja kasvot

Tee sukkaeläimiä itse - leikkaa häntä ja ompele kasvot

Ompele sitten pyrstö sukan varpaasta. Piirrä se uudelleen, ompele linjaa pitkin, leikkaa häntä ja täytä se puuvillavillalla. Voit käyttää tähän syömäpuikkoa (esim. Syömäpuikkoa). Pujota lanka helmen läpi ja sido solmu. Vedä lanka helmen läpi solmuun. Työnnä neula sen kohdan läpi, johon haluat silmän olevan.

Vie oikealle, jonne toisen silmän pitäisi mennä, vie neula uudelleen kissan päästä. Vedä ensimmäinen helmi tiukalle, pujota sama lanka toisen helmen läpi ja kiinnitä se solmulla päähän. Joten molemmat silmät on kytketty yhteen ja samaan lankaan. Sitten voit sitoa jousen kaulan ympärille. Saattaa loppuun! Etkö haluaisi tehdä muita sukkaeläimiä itse??

Tee norsuista itsesi sukkaeläimiksi

Tee sukkaeläimiä itse - norsu sukasta ja huopasta ompelematta

Jos haluat tehdä söpöjä eläimiä sukkista, joita sinun ei tarvitse ommella, voit myös valita tällaisen norsun. Vaikka klassinen norsu on harmaa, voit tietysti valita minkä tahansa muun värin ja jopa hauskoja kuvioita sukkille. Mitä värikkäämpi, sitä parempi ja lapsiystävällisempi! Voit tehdä nämä hauskat sukkaeläimet itse seuraavasti:

 • pitkät sukat
 • Kuitutäyte
 • tunsi olonsa
 • Riisiä tai papuja
 • Kumit
 • Googly -silmät
 • kuuma liima

Tee elefantille kädet, jalat ja vartalo

Tekikö norsu sen sinulle ja haluatko nyt tehdä sellaisia ​​sukkaeläimiä itse? Muotoile sitten ensin kaksi palloa polyfillistä, laita ensimmäinen sukkien pohjalle ja sido pallo kuminauhalla. Toista toiselle puolelle kuuluva pallo. Nämä ovat norsun kaksi takajalkaa. Täytä alue kantapäähän asti runsaalla polyfillillä luodaksesi pörröisen elefanttirungon. Muotoile vasemmalta ja oikealta kaksi palloa etujalkoihin elastisen ja polyfillin avulla. Seuraavaksi tarvitset isomman puuvillapallon päähän, jonka täytät kantapään alueelle. Sido siirtyminen kehon ja pään välillä toisella kuminauhalla.

Tee omista norsuistasi sukkaeläimiä - suunnittele pääsi ja runkosi

Vedä sukan ulkoneva osa eteenpäin elefantin kasvoihin, jossa muotoilet rungon kuminauhan avulla. Katkaise sukan mansetti (joustava), rullaa kangas ja kiinnitä rulla kuumalla liimalla. Merkitse silmät ja liimaa googly -silmät sinne. Antaaksesi eläimelle sukat korvat, leikkaa ne pois huovasta ohjeiden mukaisesti ja liimaa ne norsun pään takaosaan kuumalla liimalla. Ja koska se oli niin helppoa, voit myös tehdä muutaman näistä sukkaeläimistä itse.

Käsityöideoita sukilla – Nalle

Tee teddy -sukkaeläimiä itse - nopea ja helppo idea

Nalle on klassikko, kun on kyse pehmoeläimistä. Siksi sen ei pitäisi puuttua luettelostamme. Jos haluat tehdä sukkaeläimiä itse, voit valita tämän yksinkertaisen karhun. Näin voit ommella sukat eläimet:

 • sukka
 • Kuitutäyte
 • neula ja lanka
 • sakset
 • pinsetit
 • pieni pala valkoista kangasta
 • Painikkeet
 • Helmet
 • Huopakynä
 • lyijykynä

Kopiointiohjeet - leikkaa pää ja vartalo irti

Piirrä ensin sukan pään, jalkojen ja käsivarsien ääriviivat ja leikkaa ne pois. Täytä sitten pää polyfillillä ja ompele aukko kiinni. Ompele sitten soikea pala valkoista kangasta kasvoille sekä helmiä silmille (katso ohjeet kissalle) ja nappia nenälle. Voit ommella suun tai maalata sen kangaskynällä. Täytä sitten runko ja ompele se kiinni. Täytä sitten kädet ja ompele ne sekä pää vartaloon.

Käsityöt sukat eläimille

Täytä karhun pää puuvillavillalla, ompele se vartaloon ja luo kasvot

Tee eläimistä sukat – sukkaeläimet Ohjeet kanille pääsiäislahjaksi

Tee kaneista sukkaeläimiä itse - lahjaidea pääsiäiseksi

Previous Post
Askartelu 2-vuotiaiden lasten kanssa-20 ideaa eri materiaaleista
Next Post
Tee pääsiäislahjoja itse – 9 hienoa ideaa ja ohjeita