15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hyvä hammashoito viehättävälle hymylle – 4 hyödyllistä vinkkiä

Sitrushedelmien äiti kokkaamassa tytärtä yhdessä

Yksi hyvä hammashoito taatusti viehättävä hymy. Neljä hyödyllistä vinkkiä auttaa sinua päivittäisessä suuhygieniassa.

 Hyvä hammashoito – harjaa hampaasi sitrushedelmien jälkeen

Vinkkejä ideoita sitrushedelmien hampaat

Monet uskovat, että jos harjaat hampaasi kahdesti päivässä, suuhygienia säilyy hyvänä. Itse asiassa suuhygienia liittyy läheisesti elintarvikkeisiin, joita syöt päivän aikana. Sitrushedelmät sisältävät happoa, joka vahingoittaa emalia. Hammaslääkärit suosittelevat siksi välipaloja sitrushedelmille tällä välin, vaan syödä niitä jälkiruokana lounasaikaan. Huuhtele hampaat huolellisesti vedellä syömisen jälkeen ja harjaa huolellisesti puolen tunnin kuluttua. Kahvilla ja hiilihapotetuilla juomilla on samanlainen vaikutus – mutta hapon lisäksi ne sisältävät myös sokeria. Siksi sinun pitäisi pestä hampaasi nopeasti.

Hyvä hammashoito – harjaa kielesi ja ikenesi perusteellisesti

Harjaa hampaasi Hoitovinkit Iltapuhdistus

Kielen ja ikenien perusteellinen harjaus estää tulehduksen ja pahanhajuisen hengityksen. Varten hyvä hammashoito hammaslanka ja huuhteluvesi vaikuttavat.

Hyvä hammashoito – kakku tai kuivatut hedelmät

hyvät hampaidenhoitovinkit syö sokerikakkua

Yllättäen kuivatut hedelmät ovat haitallisia kuin kakut – ne tarttuvat usein hampaisiin ja voivat aiheuttaa hampaiden reikiintymistä. Jos et halua pärjätä ilman sitä, hampaat tulee puhdistaa hampaiden välisellä harjalla ja hammastahnaa fluorilla heti syömisen jälkeen. Ne, jotka poistavat hammaskertoja säännöllisesti, pitävät terveet hampaat vapaina pidempään.

Herkät hampaat – vältä liian kuumia ja liian kylmiä juomia

kuumat kylmät juomat vältä fluoripitoista hammastahnaa

 Jos tunnet yhtäkkiä kipua juomisen tai syömisen aikana, sinulla on todennäköisesti herkkiä hampaita. Tässä voi auttaa keskikovaa hammasharjaa ja fluoridia sisältävää hammastahnaa. Joka tapauksessa, jos ikenet ovat tulehtuneet, sinun on käytävä hammaslääkärissä.

Äiti tytär kokkaa yhdessä terveellistä ruokaa

Esimerkillinen ravitsemussuunnitelma hyvä hammashoito: Aamiaisrullat juustolla, kinkulla ja kahvilla maidon kanssa. Juo kaksi lasillista kivennäisvettä aamiaisen ja lounaan välillä. Lounas – salaattia, lihaa tai kalaa, valinnaisia ​​hedelmiä. Syömisen jälkeen huuhtele suu ensin vedellä ja puhdista suu perusteellisesti 30 minuutissa. Aterioiden välillä – juo pähkinöitä, maitoa tai vettä. Illallinen – lasillinen viiniä, salaatti, pääruoka, jogurtti. Puhdista hampaat perusteellisesti.

Ruokavalio hammasystävällinen ruoka leipä vihannekset

mitä hyötyä on hampaiden hoidosta kuinka usein harjaat vinkkejä

Previous Post
Tee itse suklaan juominen: jälkiruokia lahjaideana
Next Post
Röyhkeä ruohonpää, sileää tai muuta materiaalia – yksinkertaisia ​​ideoita ja ohjeita