15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee toukat eri materiaaleista – 28 pientä ja suurta DIY -ideaa

toukka tinker oksia-wrap-around-bobbles-putki-puhdistaja-värikkäitä värejä

Kun talvi on lähestymässä loppuaan ja lämpimämpi kevät on tulossa hitaasti, mutta varmasti, tuntuu usein siltä, ​​että teet käsitöitä, jotka liittyvät kevääseen. Koska sillä tavalla saamme oikean tunnelman. Käsintehtyjen kukkien ja erilaisten pääsiäiskoristeiden lisäksi voidaan valmistaa monia muita asioita. Etsitkö hauskaa käsityöprojektia, jota voit tehdä yhdessä lasten kanssa, haluamme tarjota sinulle inspiraationa toukka. Yksi Tinker toukka voit käyttää monenlaisia ​​materiaaleja, ja haluamme esitellä sinulle joitain alkuperäisiä ideoita jäljiteltäväksi seuraavassa.

Tee värikäs toukka

toukka tinker painikkeet-diy-kierrätys-korkki-värikäs-stimulaatio

Putkien puhdistusaineet voivat olla erittäin käteviä, kun haluat tehdä toukat itse. Käytä putkien puhdistusaineita tunturien tekemiseen toukat tai luo useita jalkoja sen avulla. Myös ajatuksia tehtiin monista painikkeista tätä ajatusta varten. Käsityöprojekti on loistava, kun sinulla on suuri kokoelma painikkeita etkä tiedä mitä tehdä niillä.

Caterpillar näpyttelee pyykkipoikien ja pomppien kanssa

toukka tinker pyykkipojat-puiset-bobbles-tee-se-itse-helppo

Jos haluat tehdä tämän toukka itse, sinun ei tarvitse huolehtia paljon. Puinen pyykkipoika ja muutama pomponi missä tahansa värissä riittää. Liimaa pallot puristimeen ja laita tyhmät silmät ensimmäiseen. Jos kiinnität magneetin myös pidikkeen pohjaan toukon valmistuksen jälkeen, voit kiinnittää tärkeitä muistiinpanoja jääkaappiin leikkeen avulla.

Toukka paperiliuskoista

toukka tinker pyykkipojat-puu-quilling-paperinauhat-huopasilmät

Vaihtoehtona bobbleille voit myös muodostaa paperiliuskoja rulliksi ja liimata ne sitten puristimeen, kun teet toukkoa. Korkkeja voidaan käyttää myös tähän tarkoitukseen ja maalata haluttaessa etukäteen. Tässä esimerkissä teimme googly -silmien sijaan vain omat huopasilmät. Anturit voivat olla myös huopaa tai paperia.

Toukat valmistavat käsitöitä värillisillä helmillä

toukka tinker helmiä-värikäs-pompons-heiluttaa-silmät-lapset-yksinkertainen-johto-lanka

Pearl -toukat ovat myös erittäin kauniita, ja erityisesti tytöt nauttivat näppäristä värikkäistä lisävarusteista. Voit tehdä toukka helmillä eri tavoilla. Voit esimerkiksi pujottaa helmet putkien puhdistusaineisiin. Sitten voit muotoilla putkenpuhdistimen toisen pään pääksi. Mutta myös paksumpi lanka tai lanka ovat sopivia.

Tee toukat kansista

toukka tinker kansi-värikäs-nurmikko-kreppipaperi-sininen-keltainen-punainen-vihreä

Toinen loistava idea, joka sopii erinomaisesti kierrätysprojekteihin, on käyttää vanhoja kansia, jos haluat tehdä toukkia. Kannet voidaan valmistaa kunterbundista ja liimata pohjaan tai kiinnittää toisiinsa hammastikulla, langalla tai narulla. Kokeile vain erilaisia ​​vaihtoehtoja. Jos haluat tehdä erityisen nälkäisen toukan, käytä päähän vihreää ja punaista kantta värillisen kannen sijasta.

Askartelu silitettävillä helmillä

toukka tinker perler helmet-idea-korut-tee-se-itse-lapset-ketju

Jos et ole vielä tehnyt silitettäviä helmiä, tee se viimeistään nyt ja tee toukka tällä tavalla. Nämä ovat erittäin hauskoja käsityöprojekteja, jotka ovat erityisen hauskoja lapsille ja joita varten on erilaisia ​​malleja. Meiltä löydät myös hienoja malleja. Toukkoa tarvitaan yksi malli vähemmän. Se voidaan myös tehdä käsityönä.

Vaahtomuovi materiaalina

toukka tinker sieni kumi-perhonen-tee-se-itse

Tai entä jos teet toukka vaahtomuovista? Tätä materiaalia on helppo käsitellä ja se on kestävämpää kuin esimerkiksi paperi. Leikkaa nauhat ja pyöristä sitten kulmat. Anna elementtien kasvaa suuremmiksi kohti keskustaa ja sitten pienemmiksi. Jälleen päähän tarvitset ympyrän. Yllä näet Very Hungry Caterpillarin.

3D -toukka vaahtomuovia

caterpillar tinker booli-ympyrät-leikkausputken puhdistusaine-keltainen-vihreä

Tämä on myös mielenkiintoinen vaihtoehto vaahtomuovilla. Tarvitset niin monta ympyrää kuin haluat lävistää reikiä, jotta putkenpuhdistusaineet mahtuvat reiän läpi. Tarvitset siis myös putkenpuhdistusaineita sekä samanvärisiä helmiä ja styrox -palloa, jos haluat tehdä toukon. Näet täsmälleen, miltä toukka näyttää seuraavan kuvan:

Ohjeita toukan valmistamiseen

toukka tinker sieni kumirenkaat-tinker-idea-green-hyönteiset

Leikkaa pallo puoliksi, maalaa se millä tahansa värillä ja maalin kuivumisen jälkeen kiinnitä putkenpuhdistusaine sisälle. Jotta voit nyt tehdä toukon, vaihtoehtoisia helmiä ja vaahtomuovirenkaita. Helmet varmistavat, että ympyrät ovat erillään toisistaan. Kun olet saavuttanut halutun pituuden, aseta putkenpuhdistusaine styrofoam -pallon toiselle puolelle, kun olet myös maalannut tämän.

Toukka tehty varpaista tai sormenjäljistä

toukka tinker sormenjälki-varvas-jalanjälki-idea-maali-väri

Voit myös tehdä tällaisen kuvan toukka erittäin nopeasti ja helposti. Käytä sormimaaleja ja levitä maalia jalan varpaille. Isovarvas, jonka on tarkoitus muodostaa toukon pää, voi olla eri värinen. Toukka voi olla myös kirjava. Paina varpaasi nyt paperille tai kankaalle ja anna maalin kuivua. Sitten jalat ja kasvot voidaan maalata. Hyvä idea onnittelukorttien suunnitteluun!

Tee toukka paperista

toukka-tinker-lapset-oppia-oppia-pisteitä-seinäkoristeita

Oppiminen voi olla hauskaa oikealla tekniikalla. Opettele esimerkiksi lapsellesi numerot numeroimalla toukon jokainen elementti. Tämä on ihana värikkäänä koristeena lastentarhassa ja antaa pienille suurta iloa. Voit tehdä toukka helposti värillisistä paperirenkaista ja muutamasta jalasta.

Idea äitienpäiväksi

toukka-tinker-lapset-tee-se-itse-sydämet-ystävänpäivä-nykyiset äidit

Jos isä haluaisi auttaa lasta käsityönä äitienpäivänä, tämä iloinen toukka on loistava idea. Sitä voidaan käyttää kartan suunnitteluun. Mutta idea sopii hyvin myös sukulaisen syntymäpäivään. Voit tehdä toukka tekemällä sydänmallin ja leikkaamalla sitten paperisydämet sen avulla.

Quilling -tekniikka toukolle

toukka-tinker-quilling-picture-tervehdyskortti-paperiliuskat-tee-se-itse-aurinko

Voit myös suunnitella onnittelukortteja tällaisella tolalla. Olet ehkä jo kuullut quillingista. Paperiliuskoja käytetään yksinkertaisesti monenlaisten koristeellisten kuvien luomiseen. Toukka on melko yksinkertainen variantti. Tarvitset yksinkertaisia ​​pyöreitä muotoja toukkien valmistukseen.

Paperin askartelu

toukka-tinker-paperi-arkit-liima-renkaat-paperiliuskat

Kun käsitellään lasten kanssa käsitöitä, paperi on usein ensimmäinen valinta materiaalina. Toisaalta siksi, että sinulla on yleensä se jo talossasi, ja toisaalta siksi, että sen kanssa on helppo näpertyä. Entä jos teet myös arkin toukon kanssa. Jos teet lehtiä toukolla, voit myös rei’ittää valmiita lehtiä siellä täällä. Lehti näyttää siltä, ​​että toukka on jo napsinut sitä.

Röyhkeät paperirenkaat

toukka-tinker-paperi-renkaat-ketju-diy-inspiraatio-lapset-idea

Liimaa paperirenkaat yhteen tai tee tällainen ketju renkaista. Lyö reikiä päähän ja sitoa sitten putkenpuhdistusaine tunteena. Voit myös tehdä toukka wc -paperirullista. Leikkaa renkaat yksinkertaisesti rullasta ja liimaa ne yhteen kuten ensimmäisessä versiossa tai avaa ne ja lopuksi liimaa ne takaisin yhteen ketjumuunnelmaa varten.

Askartelu kivillä

toukka-tinker-kivet-maali-liima-koristelu-puutarha-oksat-luonnonmateriaalit

Jos pidät luonnonmateriaaleista, hanki noin samankokoisia kiviä ja kaksi haaraa. Voit nyt maalata kivet haluamallasi tavalla ja suunnitella ne kuvioilla. Sitten voit tehdä siitä toukan. Kivet liimataan yhteen. Pään kiveä ei saa antaa vain kasvot etukäteen. Liimaa lopuksi kaksi haaraa päähän tuntureita varten.

Tinking pomponeilla

toukka-tinker-inspiraatio-bobble-red-green-mason purkit-tinkering-idea

Käytä värillisiä pomponeja tekemään erittäin nälkäinen toukka. Tätä varten liimaa pomponit yhteen. Vaihtoehtona pomponeille voit myös työskennellä upeasti huopapallojen kanssa. Katso itse, mitä voit työskennellä parhaiten, mitä sinulla on käsilläsi tai mikä on helpointa saada. Periaatteessa voit tehdä toukka lähes mistä tahansa käsityömateriaalista.

Caterpillar juhlakoristeeksi

toukka-tinker-lyhty-juhla-koriste-idea-punainen-vihreä-viltti

Juhlat tai lasten syntymäpäiväjuhlat voivat olla teemana kevät tai toukka, ja ne voidaan sitten sisustaa asianmukaisesti. Tällaiset juhlalyhdyt sopivat erinomaisesti toukon luomiseen. Ripusta ne lähelle kattoa ja tee ensimmäinen lyhty kasvoilla. On niin helppoa valmistaa suuri toukka!

Tee toukka paperilevyistä

toukka-tinker-party-idea-syntymäpäivä-nimi-paperi-plate-garland

Toukon avulla voit myös ripustaa syntymäpäivälapsen nimen seinälle. Merkitse yksittäiset elementit vastaavilla kirjaimilla, kun teet toukkoa ja sido levyt yhteen. Paperilevyistä valmistettu toukka ei ole vain loistava koriste juhliin. Jätä vain nimi pois ja käytä toukkoa seinäkoristeena.

Tee toukka ilmapalloista

toukka-tinker-ilmapallot-nälkäinen-puun koristelu-puutarhajuhlat

Ajatus ilmapallojen kanssa on myös alkuperäinen ja yksinkertainen. Sen avulla voit sisustaa paitsi talon sisätiloja, myös puutarhan juhlan aikana. Kuinka teet toukka, on varmasti selvää. Käytä vain niin monta ilmapalloa kuin haluat ja haluamasi väreissä. Voit suunnitella silmät ja antennit paperilla. Sido ilmapallot yhteen ja leikkaa ne minne haluat.

Caterpillar tinker munapakkauksen kanssa

caterpillar-tinker-muna-kartonki-vihreä-punainen-putkenpuhdistin-koetin

Olemme jo esittäneet muutamia ideoita käsityön tekemiseen munapakkauksilla. Ja nyt näytämme sinulle, kuinka tehdä toukka munapakkauksesta. Käytä joko useita kuppeja laatikosta ja ota yksittäiset kupit ja liimaa ne yhteen. Paras tapa saada toukka näyttää maalaamalla munapakkaus ja varustamalla se kasvot ja antennit.

Hyviä käsityöideoita lapsille

toukka-tinkering-söpö-helppo-pikkulapset-maalaus-muna-laatikko

Voit myös tehdä toukka -munapakkauksen lasten kanssa, koska se on jälleen erityisen yksinkertainen projekti. Auta pieniä leikkaamaan kupit, koska materiaali on erittäin paksu ja vaikea leikata. Monissa tapauksissa munakotelo on helpompi repiä erilleen. Lopuksi, älä unohda tuntureita!

Pienet kukkaruukut

toukka-tinker-muna-laatikko-muna-lava-kasvi-ruoho-luonto-oppia-lapset

Jos painat munapakkauksia, voit myös käyttää kuppiriviä helposti toisinpäin ja tehdä toukka niin, että avoin puoli osoittaa ylöspäin. Tällä tavalla voit sitten käyttää kuppeja upeasti pieninä kukkaruukkuina. Istuta ne nopeasti kasvavaan ruohoon ja lapset voivat harjoitella puutarhanhoitoa hoitamalla ruohoa, kastamalla sitä säännöllisesti ja leikkaamalla sitä.

Virkattu toukka

toukka-tinker-virkattu-pallot-pallot-villa-pehmolanka

Jos haluat tehdä toukon villasta, kotitekoiset pomponit eivät sovellu tähän tarkoitukseen. Hieman monimutkaisempi idea, mutta joka ei saisi olla ongelma virkkausharrastajille, on tämä virkattu toukka. Tarvitset yksinkertaisia ​​palloja, jotka ommellaan yhteen. Tunnistimet on jälleen valmistettu putkenpuhdistusaineista, mutta ne voidaan myös virkata ja varustaa langalla pystyssä pysyäkseen pystyssä.

Tee toukka kankaasta

toukka-tinker-kangas-sukka-painike-silmä-raita-kuvio-sateenkaari

Se on helpompaa, jos teet toukasta sukan. Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää myös vanhoja sukkahousuja. Täytä sukka millä tahansa täytemateriaalilla. Jopa aloittelijat voivat varmasti ommella sukan. Napit, joiden tiedetään olevan saatavana monenlaisina, sopivat silmiksi. Kokeile vain ideaa!

Caterpillar CD -levyiltä

toukka-tinkering-idea-cd-ympyrät-sieni-kumi-kasvot

Vanhoista CD -levyistä voidaan myös tehdä alkuperäinen toukka. Liimaa haluamasi määrä CD -levyjä yhteen ja koristele reiät vaahtomuovilla tai huopalla. Voit tehdä pään pahvista tai muusta materiaalista. Jos teet toukkia, voit lisätä myös jalkoja. Yksinkertainen käsityöidea, joka voidaan tehdä nopeasti!

Askartelu mallintavalla savella

toukka-tinkering-crafting-savi-ilma-kuivaus-pallot

Toukon yksittäiset elementit voidaan valmistaa nopeasti muovaussavilla. Muotoile useita palloja ja yksi isompi päähän. Nyt voit järjestää pallot alustalle tai yhdistää ne myös hammastikulla. Käsityön tekeminen mallinnussavulla sopii yhtä hyvin lasten hienomotoristen taitojen ja heidän mielikuvituksensa edistämiseen.

Idea käsityösavella

toukka-tinker-helppo-tinker-idea-savi-hammastikku

Jos haluat, että toukka kestäisi pidempään, voit myös käyttää käsityösavea muovaussaven sijaan ja tehdä toukka. On lajikkeita, jotka kuivuvat ilmassa, mutta ne, jotka on uunissa paistettu. Tällä tavalla voit tehdä upeita hahmoja, joista voit nauttia pitkään. Toukkoa voidaan käyttää jopa korujen riipuksena.

Nöyrä toukka perhosella

toukka-tinker-perhonen-värikäs-pompons-jäätelötikkupaperi

Voit myös tehdä perhosia ja yhdistää ne sitten toukoihin. Yllä on esitetty, kuinka voit suunnitella toukka ja perhonen samanaikaisesti. Toukosta perhosiin voit tehdä käsityötä paperisiipillä, joiden selkä on suunniteltu lehtien tavoin. Vaatetappi toimii pompomista tehdyn kehon pohjana. Purista perhonen siipien keskellä olevasta pidikkeestä ja taita siivet yhteen niin, että lehdessä on toukka. ohjeet tässä.

Previous Post
Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta
Next Post
Isojen kukkaruukkujen istutus – 60 ideaa, kuvaa ja ehdotusta