15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tinker kenkälaatikon kanssa? – Ohjeet lasten leluille

Shoebox tinker lapset pizza uunipelit

Haluatko tehdä vanhoista asioista uusia asioita? Kierrätyskehitys jatkuu, eikä mielikuvituksella ole rajoja. Etuna on ilmeinen: saat uusia asioita ilman rahaa. Jos etsit uusia leikki- ja käsityöideoita lapsillesi, olet tullut oikeaan paikkaan. Seuraavassa näytämme sinulle, mitä kenkälaatikon kanssa voi tehdä.

Mitä kengänlaatikon kanssa voi höpöttää?

Tinker kenkälaatikko -lapset-pizza-uuni-pizza-lelut

Suuria lasten leluja voidaan käsitellä yksinkertaisilla käsityömateriaaleilla, kuten kenkälaatikoilla. Voit liimata, maalata ja koristella laatikot haluamallasi tavalla. Katso hienoja ideoitamme ja luo jotain luovaa lastesi kanssa!

Tee pizzauuni kenkälaatikosta

kenkälaatikko-tinkering-kids-pizza-uuni-huopa-syöminen

Meikin ja nuken pukeutumisen lisäksi ruoanlaitto ja leipominen ovat tyttöjen suosituimpia pelejä. Voit tehdä yksinkertaisen pizzauunin kenkälaatikosta pikkuprinsessallesi. Tee vain aukko laatikon leveälle puolelle, jotta läppä voidaan taittaa eteenpäin.

Uunin nupit

kenkälaatikko-tinkering-kids-pizza-uuni-painikkeet-pyöreät pääleikkeet

Kaksi pahviympyrää toimivat liesipainikkeina. Pyöreitä pään kiinnikkeitä tulee käyttää, jotta niitä voi edelleen kääntää. Tee myös pieni viiva lämpötilan merkitsemiseksi.

Juusto, salami ja oliivit huopasta

Kenkälaatikko-tonttu lapsille-pizza-valmistaa itse huopa-ruokaa

Parasta on, että lapsi voi valmistaa pizzan itse. Leikkaa huopasta erilaisia ​​ainesosia: esimerkiksi punaisesta kankaasta valmistettuja salaami- ja tomaattiviipaleita. Mustat oliivit, kuutioitu vaaleanpunainen kinkku, raastettu juusto, punasipuli ja monet muut pizzan ainekset ovat ihanteellisia.

Yksinkertaisista materiaaleista valmistettu marmorihirviö

kenkälaatikko-tinker-kids-pallo-peli-taitopeli

Täällä ei ole vain hauskaa tehdä käsitöitä! Mikä on marmorinen sokkelo? Tämä on pieni pelikenttä, jossa on sokkelo, jossa pallo voi pyöriä ympäri. Palloa ohjataan kallistamalla pelikenttää. On vain yksi tapa, etkä voi eksyä, mutta voi olla esteitä, joihin pallon ei pitäisi pudota.

Taitopeli lapsille

kenkälaatikko-tinker-kids-pallo-sokkelo-oljet

Juomapillosokkeloon tarvitset: paljon värikkäitä olkia, kenkälaatikon kannen, huopakynän tai lyijykynän, sakset ja kuuman liimapistoolin. Paarirunko ja kansi voidaan silti peittää pesuteipillä ja värillisellä paperilla.

Piirrä malli kynällä

Kenkälaatikkopelit lapsille-ohjeet-pallo-sokkelo-merkit

Piirrä ensin sokkelo. Voit värittää yllä olevaan malliin tai suunnitella oman sokkelon. Varmista, että palloilla on tarpeeksi tilaa rullata käytävillä.

kenkälaatikko-näpertely-lapset-ohjeet-pallo-sokkelo-oljet

Käytä näitä viivoja leikkaamaan oljet sopivan kokoisiksi ja liimaamaan ne sitten paikalleen kuumaliimapistoolilla. Leikkaa runkoon kaksi aukkoa alkua ja loppua varten.

Tinker foosball ulos kenkälaatikosta

Kenkälaatikko tinker lapset-foosball-ohjeet-puiset vartaat

Vanhasta kenkälaatikosta valmistettu minipöytäpöytä on hauskaa lapsille ja aikuisille. Se voidaan valmistaa nopeasti ja vaatii vain muutamia edullisia materiaaleja ja työkaluja. Voit siis järjestää omat pöytäjalkapalloturnauksesi!

Tarvittavat materiaalit

Kenkälaatikko-tinker-kids-foosball-ohjeet-puiset leikkeet

Seuraavat materiaalit vaaditaan: 1 kenkälaatikko, 4 tikkua, pesuteippi, 10 puuklipsiä, vihreä tai keltainen rakennuspaperi kiinnitettäväksi, hedelmä- tai perunaverkko maalia varten, valkoinen merkki, yleinen liima, sakset, hakat, leikkuri , viivain, styrofoam -pallo tai pöytätennispallo.

Piirrä pelikentän merkinnät valkoisella huopakynällä

kenkälaatikko-tinker-kids-jalkapallo-kenttä-pahvi

Leikkaa portti leikkurilla kenkälaatikon molemmista lyhyistä sivuista. Peitä laatikon sisäpuoli vihreällä rakennuspaperilla. Piirrä maalialueiden viivat valkoisella huopakynällä. Liimaa ulkopinta värillisellä rakennuspaperilla tai maalaa akryylimaalilla.

Shoebox-tinker-kids-foosball-easy

Merkitse kynällä vääntösauvojen reikien sijainti. Nämä tulee pistää 5,5 cm: n korkeudelle. On parasta mitata keskilinjasta. Puutangot, joihin puiset leikkeet on kiinnitetty, asetetaan myöhemmin näihin reikiin.

Puisia leikkeitä käytetään jalkapalloilijoina

kenkälaatikko-tinkering-kids-puiset leikkeet-washi-tape-team-värit

Puutikkujen tulisi olla niin kauan kuin laatikko on leveä, ja noin neljä tuumaa kummallakin puolella. Vaihtoehtoisesti voit käyttää orkideatikkuja. Turvallisuuden ja paremman otteen varmistamiseksi viinitulpat kiinnitetään puulappuihin ja liimataan.

Kenkälaatikko-tinker-kids-foosball-puiset tapit-puiset vartaat

Väritä pyykkipoikkipelaajat haluamallasi tavalla tai kiinnitä niihin washi -teippi. Nyt palaset on kiinnitettävä tikkuihin ja kiinnitettävä kuumalla liimalla – aivan kuten kuvassa näkyy. Kiinnittimen ja laatikon pohjan välissä on oltava puoli senttimetriä.

Kiinnitä vartalo

kenkälaatikko-tinker-kids-foosball-net-tavoite

Kiinnitä peruna- tai hedelmäverkot jokaiseen portin aukkoon teipillä tai nitojalla. Kiinnityksen helpottamiseksi voit jättää tällaisen läpän – kuten yllä olevassa kuvassa.

Tinker portin näyttö

shoebox tinkering kids pisteet

Yksinkertainen porttinäyttö voidaan tehdä myös pahvista ja metallirenkaista. Vaihtoehtona on kaksi lankakappaletta, joissa on kierrehelmet. Joten näet aina jalkapallotuloksen yhdellä silmäyksellä.

Tinker -teatteri kenkälaatikossa

kenkälaatikko-tinker-kids-theatre-bobble-border-finger nuket

Jos olet jo tehnyt muutaman sormenuken, tarvitset myös näyttämön, jossa lapset voivat esiintyä. Kenkälaatikko on myös täydellinen tähän. Voit pukea yksinkertaisen kenkälaatikon nyöreillä ja käärepaperilla.

Tehdään nukkeja teatteriin

kenkälaatikko-näpertely-lapset-teatteri-eläimet-puiset sauvat

Sitten voit luoda satuja lasten kanssa. Erilaiset taustakuvat eri kohtauksiin olisivat myös erittäin mukavia. Voit myös helposti tulostaa teatterifiguureja, leikata ne ja kiinnittää ne puupulloihin.

Tee aarrearkku kenkälaatikosta

Kenkälaatikko-näpertely-lapset-aarrearkku-lapset-syntymäpäivä-merirosvot

Jos haluat järjestää upeat juhlat lapsesi syntymäpäiville, harkitse mottoa ”merirosvojuhlat” ja anna juhlavieraiden etsiä aarteita. Aarrearkun perustana voidaan käyttää tavallista kenkälaatikkoa. Niitit ja saranat sekä avaimenreikä ovat aarrearkun tyypillisiä.

Tinker kitara kenkälaatikosta

kenkälaatikko-tinker-kids-kitara-vihreä

Haluavatko lapsesi oppia soittamaan kitaraa? Tai pukeutua rocktähdiksi seuraavalle karnevaalille ja kilpailla todella suurten poptähtien kanssa? Yritä sitten tehdä kitara kenkälaatikosta ja kuminauhoista. Huomaat, että tämä yksinkertaisista kotitalousesineistä valmistettu soitin todella toimii. Käytä eri paksuisia kuminauhoja – ohuet kuulostavat paljon korkeammilta kuin paksut. Jos muutat kuminauhojen kireyttä, tuloksena on myös muita sävyjä.

Tinker -akvaario kenkälaatikossa

kenkälaatikko-tinker-kids-akvaario-fish-line-levät

Jos et halua ottaa lemmikkejä, voit tehdä mukavan akvaarion lastesi kanssa. Ensinnäkin kenkälaatikon sisäpuoli on maalattu vesiväreillä tai peitetty paperilla. Sitten värilliset kalat, merieläimet ja kasvit leikataan paperista.

Tinker vedenalainen maailma kenkälaatikossa

kenkälaatikko-tinker-kids-aquarium-fish-string

Eläimet ja kasvit liimataan kenkälaatikkoon. Jotkut kalat on kiinnitetty laatikon yläosaan ohuella langalla. Sitten näyttää siltä, ​​että ne kelluvat veden läpi.

Läpinäkyvä kalvo pleksilasiseinän sijaan

kenkälaatikko-tinker-kids-aquarium-sand-fish

Kuoret ja pienet kivet liimataan kenkälaatikon pohjaan. Hiekan (hiekan ja tahna) seos olisi myös hyvä idea. Edessä oleva aukko voidaan sulkea myös kalvolla. Joten koko asia näyttää todella oikealta akvaariosta.

Tinker talo kenkälaatikosta

kenkälaatikko-tinker-kids-house-dolls-kolmitasoinen

Valmiit nukkekodit ovat joskus liian kalliita ja vievät liikaa tilaa. Kenkälaatikot ovat toisaalta halpaa käsityömateriaalia. Voit myös päättää arkkitehtuurista itse – nuken talo voi näyttää myös kerrostalolta tai viilokattoiselta talolta.

Tinker -huone kenkälaatikossa

kenkälaatikko-tinker-kids-house-nuket-huoneet-eri värit

Todellinen lukko kolmessa kerroksessa voidaan valmistaa myös useista kenkälaatikoista. Liimaa pahvilaatikot päällekkäin ja käytä värillistä paperia taustakuvana ja mattoina. Tapettipalat ovat myös ihanteellisia.

aidon näköiset ikkunat

kenkälaatikko-tinker-kids-house-nukke-ikkuna-kuvat-liima

Voit suunnitella jokaisen nuken talon huoneen eri tavalla: vaaleanpunaisen seinän värin makuuhuoneessa, keltaisen keittiössä, vihreän kylpyhuoneessa jne. Viimeistelyn saavat valkoiset ”jalkalistat”. Hieno idea on käyttää näkymän ikkunoista tulostettuja kuvia.

Minikalusteet nukkekodille

kenkälaatikko-tinker-kids-house-dolls-room-bedroom-pink

Sitä ei aina kannata ostaa nukkekodin huonekaluja. Nämä ovat myös erittäin helppoja valmistaa: tulitikkurasioista valmistettu lipasto, kakkupeiteistä valmistettu matto, wc -rullasta ja pullon korkista valmistettu pöytä jne. Katso lisää ideoita verkossa!

Kenkälaatikkotalo etupihalla

kenkälaatikko-tinker-kids-house-room-huonekalut

Jos et halua rakentaa suurta nuken linnaa, voit myös aloittaa pienellä projektilla – 4 makuuhuoneen huoneiston, jossa on etupiha. Pahvi voidaan liittää kiven näköiseen paperiin ja jäljitellä aitoa kivijulkisivua. Täällä oleva nurmikko koostuu huopasta ja sen vieressä on liukumäki.

Koristele nukkekotisi jouluksi

Kenkälaatikko-tinkering-ohjeet-lapset-house-nuket-koristeltu jouluksi

Kun nukkekoti on valmis, voit myös tehdä kausikoristeita yhdessä lapsen kanssa. Olipa jouluksi tai pääsiäiseksi – ideoita on lukuisia!

Previous Post
Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta
Next Post
Isojen kukkaruukkujen istutus – 60 ideaa, kuvaa ja ehdotusta