15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käsityötä pikkulasten kanssa – 17 hienoa ideaa ja ehdotusta pienimmille

tinkiminen pikkulasten villa-lanka-omenat-lapset-tinker-liima

Taaperoikäisille lapsille leikki on tärkeintä. He tekevät sitä, mistä nauttivat eniten ja haluavat leikkiä. Käsityöt vaikuttavat myönteisesti pienten sankareiden kehitykseen ja auttavat lapsia kehittämään omia taitojaan. Hengelliset mahdollisuudet avautuvat ja lapset luottavat itseensä. Tässä artikkelissa tarjoamme sinulle yksinkertaisia ​​ideoita Askartelua pikkulasten kanssa. Ehdotuksemme ovat vain ehdotuksia, koska jokainen lapsi on erilainen ja hänellä on omat mieltymyksensä.

Käsityöt pikkulasten kanssa – tuovat iloa ja edistävät lapsen kehitystä

munapakkaus-vihreä-leija-rakennus-paperi

Kun teet käsitöitä pienten lasten kanssa, voit aina perehtyä lapsesi etuihin ja kehitystasoon. Lapsi itse näyttää sinulle, mitä hän pitää jännittävänä ja mitä hän haluaa tehdä tällä hetkellä. Yleensä kotitalous- ja arjen esineet ovat pienille tutkijoille paljon kiinnostavampia kuin kalliit lelut. 1–3 -vuotiaat lapset ovat kiinnostuneita kattiloista, lusikoista ja laatikoista, joissa on sisältöä lastaamiseen ja purkamiseen. He rakastavat myös leikkiä munapakkauksilla, jotka ovat todella hienoa käsityömateriaalia.

Luovia ideoita erilaisista käsityömateriaaleista – toukat taputtelevat munapakkauksia

toukka-munalaatikko-muhkeat-taapero-pikkulapset

Kauniita taideteoksia, kuten yllä olevan kuvan söpö toukka, luodaan tyhjistä munapakkauksista. Jos haluat tehdä erittäin nälkäisen toukan, anna lapsesi maalata munatelineet maalilla ja antaa eläimelle kasvot. Älä unohda, että pikkulasten kanssa askartelu ei tarkoita täydellisiä tuloksia, vaan käsityön tarjoamaa monipuolisuutta. On myös tärkeää, että pienet lapset kehittävät hienomotorisia taitojaan ja ilmaisevat vapaasti omaa luovuuttaan.

Askartelu 2-vuotiaiden lasten kanssa-20 ideaa eri materiaaleista

Käsityöt alle 3 -vuotiaiden lasten kanssa – luovia ideoita joka vuodenaikaan

Tinker toimittaa lasten kanssa – 17 luovaa ja kesäistä käsityöideaa

Käsityöt pikkulasten kanssa paperilla

toukka-tinker-taapero-paperi-renkaat

Vaikka pienemmät lapset tarvitsevat edelleen apuasi leikkaamisessa, he ovat iloisia tästä söpöstä toukosta. Heti kun olet leikannut paperinauhat, lapset voivat osallistua nauhojen sulkemiseen renkaiksi ja ketjun muodostamiseen. Tämä toiminta edistää hienomotorisia taitoja ja voit leikkiä kauniisti söpön eläimen kanssa. Nyt lapsesi tietää, kuka syö heidän hedelmänsä läpi ja muuttuu kauniiksi perhoseksi. Muuten, voit suunnitella toukon myös paperiympyröistä, wc -paperirullista tai harmonikan taittotekniikasta.

Eläinten askartelu pikkulasten kanssa – poikasten luominen pehmopaperilla ja kädenjäljillä

tipu-kreppipaperi-rakentaminen-paperi-kädenjälki

Lapsesi voivat luoda lukuisia hahmoja paperinpalasilla. Tarvitset paperiympyrän ja pehmopaperin söpölle poikaselle. Lapset voivat vapaasti päästää höyryn ja repiä läpinäkyvän paperin sydämensä mukaan ja levittää ja kiinnittää paperinpalat ympyrään. Voit tehdä poikasen höyhenet värillisestä paperista, jossa on kädenjäljet. Lapset ovat innoissaan nähdessään, miten piirrät pienet kädet kynällä. Sitten lapset voivat värjätä kädenjäljen lyijykynillä.

Perhosten tekeminen pikkulasten kanssa

kevät-perhoset-kädenjälki-maalaus-wc-paperirullat

Kädenjälkien tekeminen on myös hauskaa pienimmille. He nauttivat kastelemalla kätensä sormimaaliin ja jättämällä jälkiä paperiarkille. Esimerkiksi eri värejä sisältävien kädenjälkien avulla voidaan luoda kauniita siipiä perhosille. Pyydä lastasi maalaamaan tyhjä wc -rulla ja liimaamaan hölmöt silmät. Voit tehdä anturit joko joustavasta muhkeasta tai paperista. Yksinkertainen ja loistava käsityöidea keväälle!

Mehiläiset tekevät käsitöitä pienten lasten kanssa wc -paperirullista

mehiläinen-eläin-wc-rulla-putki-puhdistaja-tinker

Tämä söpö mehiläinen wc -paperirullasta on mukava käsityöidea kesäksi. Leikkaa keltaisen ja mustan paperin nauhat mehiläisen vartalolle ja auta lasta liimaamaan rullat oikeassa järjestyksessä. Lapsesi voi myös antaa mehiläiselle kasvot. Lapset voivat päästää höyryn pois ja koristaa mehiläisen siivet huopakynällä, maalilla tai kimalluksella. Mehiläispesään liimataan myös silmät, siivet ja antennit.

Tee jääkarhu rakennuspaperista pikkulasten kanssa

jääkarhu-sormi-nukke-tinker-pikkulapset

Sormet ja käsinuket ovat erittäin suosittuja kaikenikäisten lasten keskuudessa. Toinen hieno käsityöidea on tehdä pienistä sormenukista rakennuspaperi. Lapsesi ilahtuu pienistä hahmoista, jotka voidaan joko laittaa sormiin tai pujottaa käteen niin, että sormet ovat eläimen jalat. rakennuspaperista ja kahdesta ympyrästä, jotka liimaat yhteen ja reiät kaksi reikää, voit luoda monia eläinhahmoja ja tarjota jännittäviä tunteja nukketeatterin kanssa.

Tinker -kanit pienten lasten kanssa paperilautasilta

paperi-levy-pupu-jalanjälki-pääsiäinen

Jos haluat tehdä lapsen kanssa käsitöitä pääsiäisenä, voit tehdä söpön pääsiäispupun paperilautasista. Vaikka sinulla ei olisi käsityövälineitä kotona, paperilautaset voidaan muuttaa kauniiksi taideteoksiksi, joko liimaamalla tai maalaamalla. Lapset voivat tehdä viikset putkenpuhdistusaineista tai piirtää ne kynällä. Saat mielenkiintoisia ja luovia tuloksia, jos kanin korvat on tehty lapsesi jalanjäljistä värilliselle paperille.

Tee kotieläimiä pienten lasten kanssa

lampaat-maatilat-eläimet-vanu-villa-pyykkipojat

Pienet lapset haluavat vierailla tilalla ja ovat enemmän kuin innostuneita siellä olevista eläimistä. Voit tehdä kukosta, vaaleanpunaisen sian, lehmän tai näitä söpöjä lampaita paperilautasilta. Leikkaa puoliympyrä paperilevystä ja anna lapsesi kiinnittää siihen pieniä villa- tai puuvillapalloja. Vaatetapit ovat ihanteelliset jaloille ja tarjoavat eläinten hahmoille tarvittavan vakauden.

Klovni värähtelee värikkäillä pompomeilla

klovni-tinker-taapero-pompom-paperilevy

Erityisissä tilaisuuksissa ja juhlissa, kuten karnevaaleissa, voit tehdä käsityötä rakkaidesi kanssa ja nauttia värikkäästä karnevaalikaudesta. Klovni on mukava käsityöidea varsinkin typerinä aikoina. Klovnihahmo on hauska, värikäs ja nauraa lapsille. Luo lapsesi kanssa söpö pelle paperilautasesta ja värikkäistä pompomeista, jotka lapsi voi valita ja pitää kiinni. Tulet yllättymään siitä, kuinka luovia pienet lapset voivat olla.

Käsityötä kesällä pikkulasten kanssa

uinti-nuudeli-veneet-vesi-kesä-pojat

Mikä voisi olla mukavampaa lapsille kuin roiskuminen ja roiskuminen vedessä kuumina kesäpäivinä. Olet tervetullut tekemään pieniä veneitä lasten kanssa ja anna heidän sitten ratsastaa purossa. Käytä olkia tai puista vartaaa, paperia ja allasnuudelia, jotka leikataan haluttuun kokoon. Upeita veneitä voidaan valmistaa myös muovipakkauksista, korkkeista ja tölkeistä. Viihdettä vedessä voidaan ehdottomasti lisätä näillä upeilla, itse tehdyillä veneillä.

Tinker -soittimet pikkulasten kanssa

musiikki-instrumentti-tinkering-taapero-kazoo

Pikkulapset rakastavat äänipelejä. Tykkäät paperin kahinaamisesta ja rumpuamisesta eri esineillä puulusikalla. Nautit musiikin tekemisestä ja kehität rytmitajua. Hauskuus on taattu, kun teet erilaisia ​​soittimia upealla äänellä kotona. Voit helposti tehdä kazoo tyhjästä wc- tai keittiörullasta, jonka avulla lapset voivat loihtia upeita ääniä. Tee ensin pieni reikä pahviputken seinään. Lapset voivat mielellään päättää soittimen suunnittelun ja maalata tai liittää roolin. Venytä rasvasuojapaperia pahviputken päälle ja kiinnitä se kuminauhalla.

Tinker -helistin lusikoilla

taapero-tinker-tape-maracas

Toinen soitin, jota on helppo jäljitellä, ovat kuvan värikkäät helistimet. Ota keltainen muovipakkaus yllätysmunista ja täytä hiekalla tai riisinjyvillä. Aseta keltainen muna kahden muovilusikan väliin ja kääri se hyvin teipillä. Kiinnitä myös lusikat toisiinsa. Olet tervetullut täyttämään useita helistimiä eri materiaaleilla, jotta lapsesi voi myös oppia tuntemaan erilaisia ​​ääniä.

Maalaus ja käsitöitä pikkulasten kanssa

Maalaus ei ole vain hauskaa lapsille, vaan myös kehittää heidän hienomotorisia taitojaan ja laajentaa heidän luovia näköalojaan. Hanki sormimaaleja ja anna lapsesi kastaa sormensa maaliin ja levittää ne paperille. On paljon hauskoja ja mahtavia maalaustekniikoita, joiden avulla lapsesi voivat luoda upeita kuvia. Esimerkiksi lapset voivat maalata paperi -stensiilin maalilla ja alumiinifoliolla. Alumiinifolio toimii eräänlaisena leimana ja antaa kuvalle kauniin tekstuurin.

Luo kuvia lasimarmoreilla

Lasi marmori-väri-lehti-tinker-taaperoita

Pienten lasten jännittävä harrastus on lasimareilla maalaaminen, joka luo ainutlaatuisia kuvia. Tätä hauskaa toimintaa varten tarvitset lasimarmereita, vettä tai sormimaalia ja kannen kenkälaatikosta. Laita marmorit pieniin astioihin ja lisää väriä. Anna lapsesi sekoittaa maalia niin, että marmorin pinta peittyy maalilla. Aseta paperiarkki kanteen.

maali-lasi-marmorit-tinker-taapero-tyttö

Ota marmori pois maalista ja aseta se paperille. Nyt lapsesi voi yksinkertaisesti siirtää kantta edestakaisin, lasimallit rullaavat ja jättävät värillisiä jälkiä. jos jälkiä ei enää näy, voit upottaa marmorit uudelleen väreihin. Voit sekoittaa useita värejä, jolloin syntyy värikäs Mulmelbahnstraßen. Voit myös käyttää valmiita kaavaimia ja levittää värin suoraan arkkiin.

Tinker -postimerkkejä pikkulasten kanssa

pyykkipojat-pompom-maalaus-pikkulapset

Pienet pyykkipoikista ja pomponeista valmistetut postimerkit ovat loistava käsityöidea, josta pienet lapset nauttivat. Vaatetappi toimii kahvana ja lapset voivat helposti upottaa pomponit väreihin ja aloittaa leimaamisen. Pienimmät lapset eivät todennäköisesti tuota konkreettisia kuvia, mutta väriroiskeet ovat ainutlaatuisia muodonsa ja värinsä vuoksi.

Leima korkilla

leima-lapsi-viini-korkki-väri

Yli 1 -vuotiaat lapset voivat myös leimata korkin. Laita värilliset keksit paperilautaselle. Lapsi voi laittaa korkkileiman haluamaansa väriin ja leiman arkkiin. Vanhemmat lapset voivat jopa leimata tiettyjä kuvia, ja valmiiksi piirretyt ääriviivat voivat olla erittäin hyödyllisiä.

Leimaaminen wc -paperirullilla

wc-roll-paint-boy-tinker-paint

Yksi leima ainutlaatuisia kuvia varten on wc -rulla. Leikkaa useita säteitä rooliin ja anna jälkeläistesi luovuttaa höyryä luovasti. Lapsesi tuntee itsensä ylpeäksi ja tunnetuksi, jos ripustat taideteoksen kotiin ja pidät sen sitten sideaineena.

Previous Post
Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta
Next Post
Isojen kukkaruukkujen istutus – 60 ideaa, kuvaa ja ehdotusta