15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hiero kutistekalvolla ja luo houkuttelevia lisävarusteita jokapäiväiseen elämään

tinker kutistekalvo print-motifs-easy-tinker-idea

Jos etsit sopivaa materiaalia, jolla voit nopeasti ja helposti valmistaa monenlaisia ​​lisävarusteita, kuten riipuksia, koruja ja koristeita, kutistekalvo on juuri se juttu. Ja vaikka ensi silmäyksellä se ei näytä kovin erilaiselta kuin tavallinen elokuva, sillä on mielenkiintoinen ominaisuus, joka tekee siitä erityisen käsityömateriaalin ja erittäin suosittu. Oletko utelias? Tutustu sitten artikkelimme ja opi käyttämään Tee kutistekalvo ja osaa suunnitella mielenkiintoisia asioita.

Tinker kutistekalvolla – mikä on kutistekalvo?

Tinker kutistekalvotraileri-lahjat-lapset-tee itse

Monet ihmiset todennäköisesti tuntevat kutistekalvon lapsuudestaan. Mutta jos sinulla ei ole kokemusta tästä materiaalista, olet varmasti utelias siitä, mistä siinä todella on kyse ja miten voit kutistua kutistekalvon kanssa. Kutistekalvo on saatavana sekä valkoisena että puoliksi läpinäkyvänä. Jälkimmäinen on edullinen, jos maalaukseen käytetään mallia. Tämä hohtaa ihanasti läpi. Leikkaa lopuksi folio ja laita se uuniin. Siellä se romahtaa ja muuttuu automaattisesti paksummaksi ja kiinteämmäksi.

Tinker kutistekalvolla – Kuinka käytän kutistekalvoa

Kutista kalvopohjainen motiivi-alkuperäinen-origami-nosturiketjut

Periaatteessa melkein mitä tahansa kynää ja väriä voidaan käyttää maalaamiseen. Erityisesti värikynät näyttävät hyviltä. On tärkeää, että se on väri, joka ei toimi uunissa myöhemmin. Siksi vaha väriliidut ovat yksi sopimattomista vaihtoehdoista. Loppujen lopuksi sinun on vain kokeiltava itse, mitkä värit sopivat kutistekalvoon, kun teet kutistekalvoa.

Tulosta kutistekalvolle

Tinker kutistekalvo uuni-leivonta-munkkeja-piirustus-huopakynät-edding

Siellä on myös tulostettava kutistekalvo, jolle voit siirtää minkä tahansa aiheen mustesuihkutulostimella. Tietysti se helpottaa työtä. Ennen kuin aloitat kutistekalvon käsittelyn tällä tavalla, sinun on kuitenkin selvitettävä, sopiiko valitsemasi kalvo myös siihen. Sitten voit tulostaa valokuvan kutistekalvolle itse. Kun olet siirtänyt valitun aiheen elokuvalle millä tahansa tavalla, leikkaa se yksinkertaisesti sen ääriviivoja pitkin.

Muotoile nastat uudelleen

Kutista kalvopohjaiset nastat-kukat-helppo tehdä-se-itse-inspiraatio

Tappeilla on jo kaunis pää värillisen pallon muodossa, mutta voit tehdä niistä vieläkin kauniimpia tekemällä kauniita malleja kutistekalvolla. Valitse kukkia, tähtiä, sydämiä tai mitä ikinä voit ajatella. Seuraavassa on yksinkertainen opas kutistekalvon tekemiseen.

Tee kutistekalvo – Ohjeita nastoille

Kutista-kalvo-tinker-ohjeet-nastat-koristele-kukka-kukka

Jos haluat käsitellä tätä ajatusta kutistekalvolla, maalaa ensin valittu aihe kalvolle. Tässä tapauksessa se on kukka. Noin 5 cm: n etäisyyden kukan kärjestä vastakkaiseen tulisi riittää. Leikkaa sitten kukka pois ja käytä reikää tai rei’ityspihtejä rei’ittämään keskikohta.

Pin -koriste kutistekalvosta

näpertää kutistekalvopinssit-koristele-söpö-sakset-sydämet-tähdet

Työnnä tappi reikään ja aseta kutistepaperi uuniin. Voit selvittää kutistekalvon valmistajan antamien ohjeiden mukaan, mikä lämpötila sinun on asetettava ja kuinka kauan kalvon on oltava uunissa. Ota neula pois uunista. Ole varovainen, koska neula ja folio ovat edelleen kuumia. Taivuta nyt kukkaa hieman enemmän. Yllä näet muita motiiviideoita, joita voit käyttää kutistekalvon kanssa.

Tee rannekorut

tinker kutistekalvorannekkeet-idea-kaupunki-motiivi-maali

Kun työskentelet kutistekalvon kanssa, voit antaa mielikuvituksesi valloittaa. Kutiskäärekorut ovat erittäin suosittuja, koska ne valmistetaan nopeasti ja niillä on henkilökohtainen laatu. Yllä näet suuren kaupungin aiheen, josta valmistettiin rannekoru. Jos haluat tehdä koruja kutistekalvolla, tarvitset vain tarvittavat elementit, kuten liitosrenkaat ja ketjut.

Tee oma perävaunu kutistekalvolla

Kutista kalvopohjainen lahja-muistutus-kädenjälki-lapset-avaimenperä

Jos haluat tehdä käsityötä kutistekalvolla lasten kanssa, voit jättää lasten tehtäväksi maalata kuvia ja kuvioita kalvoon. Jos lapset ovat vielä liian pieniä maalaamaan itseään, yllä oleva vaihtoehto on myös erittäin hyvä. Kutistekalvon valmistamiseksi kalvoon tehdään yksinkertaisesti kädenjäljet. Valmiit avainrenkaat ovat loistava lahjaidea.

Tee lautasliinat

Kutista kalvo tinker lautasliina rengas perhonen tulostaa kuvio

Näiden lautasliinarenkaiden valmistamiseksi voit tulostaa minkä tahansa aiheen tai kuvion kutistekalvolle. Tietysti voit myös maalata jotain kalvolle itse. Perhosrengas oli rei’itetty molemmilta puolilta ja varustettu kumilla. Renkaat taivutetaan nopeasti oikeaan muotoon paistamisen jälkeen. Voit käyttää mallina putkea, jos teet kutistekalvoa.

Tinker kutistekalvo – ideoita valssatulla kalvolla

kutistekalvo-tinker-roll-up-nauhat-elokuva-värikäs-värit-ketju

Leikkaa foliosta kapeat nauhat ja maalaa ne haluamallasi tavalla. Sitten kun nauhat tulevat uuniin, sivut käpristyvät todennäköisesti itsestään. Jos näin ei ole, voit auttaa kynällä myöhemmin. Toista jälleen varovasti, koska kalvo on kuuma. Jos teet kutistekalvoa, voit keksiä monenlaisia ​​muotoja.

Idea kutistekalvoksi jouluksi

Kutista elokuva-tinker-kirjanmerkki-ideoita-joulu-talvi-lumihiutale-puun koristeet

Kirjanmerkit ovat myös loistava lahjaidea. Voit suunnitella nämä vuodenajasta riippuen. Esimerkiksi jouluksi tällaiset joulukuusi pallot ja lumihiutaleet ovat erittäin sopivia. Ja voit tehdä nämä uudelleen kutistekalvosta. Älä unohda reikää, johon sidot narun myöhemmin.

Kutista kalvon painikkeet

Kutista elokuva-tinker-button-ideat-stimulaatio-henkilökohtainen cocktail

Erittäin alkuperäinen idea, jota voit käyttää kutistekääreiden kanssa, on painikkeet. Kyllä luit oikein. Voit tehdä todella omaperäisiä nappeja, joilla voit koristella vaatteiden lisäksi myös asusteita, kuten laukkuja, käsineitä tai jopa vuodevaatteita. Koko voi vaihdella. Kalvon halkaisijan tulisi olla noin kolme kertaa suurempi kuin painike, jonka haluat lopulta saada. Tätä kannattaa kokeilla etukäteen.

Kutistuskalvon valmistusohjeet

kutistekalvo-tinker-painikkeet-design-maali-vapaa-ajan läpinäkyvä

Jos teet kutistekääreisiä nappeja, leikkaa ensin ympyrät. Tämä toimii parhaiten lyönnillä. Rei’itä sitten ympyrät kuten painikkeilla. Nyt voit maalata kalvon haluamallasi tavalla. Voit käyttää myös malleja. Levitä sitten kaikki ympyrät leivinpaperilla vuoratulle pellille ja anna niiden kutistua uunissa.

Unelmien sieppari, jolla on ero

Kutista-elokuva-tinker-unelma-sieppari-tee höyhenet-mandala-helmiä

Varmasti olet jo nähnyt monipuolisimmat muunnelmat unenpyytäjille. Mutta onko sinulla koskaan ollut ajatusta tehdä unelma sieppari kutistekalvosta. Jos haluat muokata tätä ideaa kutistekalvoon, käytä mitä tahansa mandalaa. Voit luoda kirjavan suunnittelun tällä tavalla. On myös muutamia höyheniä, jotka kiinnität mandalaan narulla.

Tinkerin suosikki aiheita

Anna pois kutistekalvo-tinker-korut-maa-motiivi-USA

Kutistekalvon avulla voit suunnitella lisävarusteita, jotka säteilevät persoonallisuuttasi. Jos sinulla on esimerkiksi suosikkimaa, voit käyttää sen ääriviivoja ja tehdä tagin kutistekalvosta. Samalla tavalla voit hehkuttaa lempiruokiasi, harrastuksiasi, lempieläimiäsi ja niin edelleen.

Geometriset korut

Kutista-kalvo-tinker-geometrinen-ketju-riipus-kaulakoru-diy

Ei vain perävaunuja voi tehdä erittäin houkutteleviksi. Tapa, jolla ne on kiinnitetty ketjuun, voi myös tehdä suuren vaikutuksen. Yllä näet mielenkiintoisia ja moderneja riipuksia geometrisessa muodossa. Voit käyttää vesimaaleja tai väriliituja luodaksesi kuluneen ilmeen, kun teet kutistekalvoa.

Yhdistä monia elementtejä

kutistekalvo-tinker-alkuperäinen-ketjuidea-pilvi-sadepisarat

Tämä trailerin idea on myös erittäin alkuperäinen. Se on pilvi ja useita sadepisaroita, jotka voit tehdä kutistekääreestä. Yksittäiset tropiikit kiinnittyvät pilveen ketjujen avulla. Tuloksena on riipus kaulakorulle, joka kääntää päät.

Garland kaulakoruna

kutistekalvo-tinker-kaulakoru-tee-se-itse-liput-garland-silver

Tämä kaulakoru, joka on pohjimmiltaan pienten lippujen seppele, on yhtä vaikuttava. Voit muokata tätä ideaa kutistekalvolla yksinkertaisesti leikkaamalla kolmioita, joita voit sitten suunnitella haluamallasi kuviolla. Älä unohda kulmissa olevia reikiä. Yhdistä sitten yksittäiset liput korujen liitosrenkaisiin.

Tinker höyhen koruja

Kutista kalvo-tinker-höyhenet-ombre-korut-riipus-korvakorut

Katso, kuinka tehokkaasti voit maalata kalvon yksinkertaisilla värikynillä. Läpinäkyvän kalvon karkea pinta mahdollistaa houkuttelevat ombre -tehosteet, jotka tekevät kuvasta entistä vaikuttavamman. Tämä kutistekalvon valmistusidea koskee sulkakuvioita, joita käytettiin korvakoruissa ja kaulakorussa.

Previous Post
Tee puutarhakoristeita betonista itse – 28 kaunista ideaa
Next Post
4 hyödyllistä jooga -asanaa naisille – helppoja harjoituksia aloittelijoille