15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee räjähdysrasia jouluksi – lahja ja onnittelukortti yhdessä!

Oletko koskaan kuullut niin sanotusta räjähtävästä laatikosta? Kuten nimestä voi päätellä, se on laatikko tai laatikko. Mutta älä kuvittele tavallista laatikkoa erilaisten tavaroiden säilyttämiseen. Sen sijaan se on paperista tai käsityöpaperista valmistettu malli, joka voidaan sisustaa tilaisuudesta riippuen kauniisti ja “hajoaa” mielenkiintoisella tavalla, kun kansi avataan paljastamaan sen sisustus. Voit helposti rakentaa tällaisen räjähdyslaatikon ja valita neliömäisten, mutta myös kuusikulmaisten tai kahdeksankulmaisten mallien välillä. Tänään opit tekemään tämän vaihtoehdon joulukorteille itse.

Malli ja ohjeet laatikon tekemiseen

tinker räjähdyslaatikon motiivit ideat pähkinänsärkijä joulupukki lumiukko joulupallot

Jos haluat tehdä tällaisen laatikon itse, olet tullut oikeaan paikkaan, koska olemme koonneet joitain malleja ja ohjeita, joita voit käyttää projektissasi. Tarkemmin sanottuna kyse on siitä, miten voit parhaiten tehdä räjähdyslaatikon jouluksi, jolloin malleja voidaan tietysti käyttää myös muihin tilaisuuksiin. Käytä joulun väreihin sopivaa paperia, kun teet joululahjapaketin. Mielikuvitustasi tarvitaan myös sisustuksen suunnittelussa. Keksi mielenkiintoisia yllätyksiä tehdäksesi joku onnelliseksi erityisellä tavalla.

Tee räjähdyslaatikko – ohjeet kuution muotoiselle laatikolle

Tinker -räjähdyslaatikko tee neliökuutulaatikko itse

Helpoin tapa tehdä tämä on luultavasti klassinen kuution muotoinen laatikko. Perusmuodossa tarvitset itse laatikon ja sitten kannen, jotka molemmat voit leikata pois rakennuspaperista ja taittaa. Yllä olevista räjähdyslaatikon ohjeista näet myös tarkalleen kuinka. Aloitat suurella neliöllä. Jaa tämä 9 samankokoiseen neliöön (kukin 8 x 8 cm) ja merkitse ne ohuesti kynällä. Leikkaa sitten suuren neliön neljä kulmaa vinosti. Kannelle tarvitset jälleen neliön, joka koostuu 9 neliöstä, 8,5 x 8,5 cm. Tähän lisätään sivuseinät, joiden leveyden tulisi olla 2 cm, sekä liimapalkeet, joiden leveys on 0,5 cm. Käytä näitä kahta elementtiä laatikon tekemiseen.

Tee kakkuja yllätyksellä – 20 epätavallista ideaa

Tinker 3D-joulukortti, jossa on joulukuusi: origami, pop-up-tekniikka ja paljon muuta

Tinker -rahakortit – luovia ideoita joka tilanteeseen, mukaan lukien ohjeet

Räjähdyslaatikko tinker ohjeet ideoita paperi leima ylös

Voit sitten varustaa tämän näytetyillä paperiristeillä, mikä tekee laatikosta vieläkin mielenkiintoisemman ja monipuolisemman. Ensimmäinen koostuu neliöistä, joiden koko on 7 x 7 cm, ja toinen on 6 x 6 cm. Ristin muodon saamiseksi leikkaa vain neljä kulmaruutua. Taita sen jälkeen kaikki ja aseta ristit räjähdyslaatikkoon kuvan osoittamalla tavalla. Pohjan neliö, niin sanottu pohja, on liimattu laatikon pohjaan. Ristit voidaan nyt merkitä tai suunnitella halutulla tavalla. Tietenkään sinun ei välttämättä tarvitse ryöstää räjähdyslaatikkoa tällä tavalla. Jos olet keksinyt jotain muuta sisustukseen, voit muuttaa jotain.

Tee kuusikulmainen räjähdyslaatikko itse

tinker räjähdyslaatikko kuusikulmainen laatikon kansi quilling tähtihionta

Toinen muunnelma muodosta on kuusikulmio. Tämä tekee laatikosta vieläkin mielenkiintoisemman ilman kysymyksiä. Tämä antaa sinulle myös enemmän tilaa koristeluun. Jos haluat tehdä kuusikulmaisen räjähdyslaatikon, voit käyttää seuraavia malleja. Koska elementit ovat pienemmässä mittakaavassa, ne toimivat enemmän ohjeena vaadituille muodoille. Siitä huolimatta annetaan myös alkuperäisen yllätyslaatikon mitat.

Räjähdyslaatikko joulukoneet malli paperi kuusikulmio laatikko yksinkertainen

Ensimmäisessä osassa näet laatikon perusmuodon ja seuraavassa sisustuselementit sekä kannen vaaditun muodon ja koon. Voit tarkastella lähemmin artikkelin lopussa olevan linkin mittoja. Käytä mitä tahansa paperin väriä ja tee laatikosta suurempi tai pienempi kuin ilmoitettu.

Koristele räjähdyslaatikko jouluksi

Räjähdyslaatikko tinker ideoita koristelu kuusipuu lahjoja joulukortti vaihtoehto

Jos teet joululaatikon itse, muotoilu on tietysti tärkein asia lopulta. Ja mikä ei ole kaikki mahdollisuudet täällä! Stampin up -räjähdyslaatikko on erityisen houkutteleva. Olet ehkä nähnyt Stampin -up -onnittelukortteja aiemmin. Itse asiassa tämä on yritys tai verkkokauppa, josta löytyy kaikkea paperilla käsitöitä. Tämä sisältää postimerkkejä, tarroja, liimaa ja paljon muuta. Tämä tarkoittaa, että voidaan toteuttaa houkuttelevia suunnitteluideoita, mukaan lukien mielenkiintoiset 3D -aiheet ja elementit. Joten harkitse vaihtoehtoa, jos teet räjähdyslaatikon.

Myös kotitekoiset paperista valmistetut 3D -hahmot, jotka on liimattu laatikon keskelle ja näkyvät avattaessa, ovat erityisen alkuperäisiä. Myös täällä sen pitäisi olla mukavaa ja jouluista, jos haluat tehdä räjähdyslaatikon jouluksi. Paperista valmistettu joulukuusi (esim. Quilling -tekniikalla tehty), pieni torni lahjoja tai muita aiheita, jotka voit kiinnittää hammastikkujen avulla, tekevät suuren vaikutuksen. Voit kiinnittää joulukorteista leikattuja aiheita tai jopa valokuvia sivuseinien sisäpuolelle.

Tee räjähdyslaatikko – kaunis ja alkuperäinen lahjaidea

Räjähdyslaatikko tinker onnittelukortti lahja vintage talvi diy

On myös käytännöllinen idea täyttää yllätyslaatikko pienillä lahjoilla. Tämä voi olla muun muassa seteleitä, jotka rullataan kokoon ja asetetaan laatikkoon. Pienet makeiset ovat myös hienoja paperikoristeiden lisäksi. Olipa suklaata, makeisia tai kotitekoisia evästeitä, ei ole väliä! Tai entä itse suunniteltu joulukuusi pallo tai muu puukoriste? Keksi jotain pientä!

tinker räjähdyslaatikko laatikko idea tuuli valo led kynttilä

Pidämme myös tätä ajatusta erittäin mielenkiintoisena ja omaperäisenä, jota voit käyttää, kun teet oman räjähdyslaatikon. Räjähdyslaatikossa on toinen laatikko, joka on rei’itetty lumihiutaleilla ja toimii lyhtynä. Todellista kynttilää ei tietenkään käytetä. Sen sijaan voidaan käyttää LED -teevaloja, jotka voit kytkeä nopeasti päälle juuri ennen laatikon luovuttamista. Kaikkialla näet kauniita joulukuvioita 3D -optiikassa.

Tinker -laatikko ulkonevilla kuvilla

räjähdyslaatikko joulu näpertely 3d vaikutus talot motiivit deco joululahjaidea

Jos jätät yllätyslaatikon kannen pois, voit myös käyttää tällaisia ​​ulkonevia kuvioita ja kuvioita laatikon suunnittelussa. Tässä tapauksessa sivuseinien ei tarvitse välttämättä pudota toiselle puolelle. Mutta jos teet niin, voit pitää niitä yhdessä nauhan kanssa kannen sijasta. Joten, kuten näette, on paljon tehtävissä, jos haluat tehdä räjähdyslaatikon. Jokainen räjähdyslaatikon ohje voidaan muuttaa erikseen.

Ohjeet kuusikulmaiselle laatikolle tässä.

Previous Post
Marmori-, muovi- tai puuleikkuulauta terveelliseen elämään
Next Post
Työskentely lasten kanssa: 14 puuntyöstöideaa ja yksinkertaisia ​​ohjeita